Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 207, 208, 209 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
squater

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2009 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Parise nezklamal! Skoda, ze jsem si na to nevsadil, ale sazet ty strelce ma neco do sebe. Takze az budete mit zase nejaky tip tak se nezapomente zminit

Tipuju (temer doslova) toto:
Carolina - Tampa Bay 1 1.78
Philadelphia - Pittsburgh 1 2.09
Detroit - Anaheim 0 4.29
Washington - Colorado 0 4.14
Dallas - Chicago 2 2.38
Montreal - Ottawa 2 2.92
Los Angeles - Phoenix 0 3.81
San Jose - Atlanta 1 1.53
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wygh

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co, je tam něco pěknýho na víkend ? :)

Jesse Marunde

Naposledy upravil Wygh dne ne únor 22, 2009 10:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Seva98

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnešní tikety

KOMBIK

514 Arsenal-Sunderland (21.02.2009 16:00)
1 Výhra domácích 1.40 A
513 Manchester U.-Blackburn (21.02.2009 18:30)
1 Výhra domácích 1.25 A

59 Grenoble-Paris SG (21.02.2009 19:00)
2 Výhra hostů 2.05 B
63 Lorient-Sochaux (21.02.2009 19:00)
10 Neprohra domácích 1.22 B
58 Nantes-Caen (21.02.2009 19:00)
10 Neprohra domácích 1.20 B
62 Toulouse-Valenciennes (21.02.2009 19:00)
1 Výhra domácích 1.67 B

527 Bologna-Inter Milano (21.02.2009 16:00)
2 Výhra hostů 1.80 C
531 AS Roma-Siena (21.02.2009 18:00)
1 Výhra domácích 1.45 C

49 Bayern-1.FC Köln (21.02.2009 15:30)
1 Výhra domácích 1.25 D
51 Stuttgart-Hoffenheim (21.02.2009 15:30)
1 Výhra domácích 2.10 D

Vsazená částka 150
Celkový kurs 215.35
Počet sázek 15
Vsazená částka včetně m.p. 165

JEN TAK

520 Bolton-West Ham (21.02.2009 16:00)
0 Remíza 2.90
517 Stoke-Portsmouth (21.02.2009 16:00)
1 Výhra domácích 2.55
63 Lorient-Sochaux (21.02.2009 19:00)
0 Remíza 3.00
60 Nancy-Lyon (21.02.2009 19:00)
0 Remíza 3.00
66 Nice-Rennes (21.02.2009 21:00)
0 Remíza 2.80
528 Palermo-Juventus (21.02.2009 20:30)
1 Výhra domácích 2.93
55 Bielefeld-Bochum (21.02.2009 15:30)
0 Remíza 3.10
47 Wolfsburg-Hertha (21.02.2009 15:30)
0 Remíza 3.00

--------------------------------------------------------------------------------

Vsazená částka 20
Celkový kurs 5077.96
Počet sázek 1
Vsazená částka včetně m.p. 22

DOUFÁM :-)

531 AS Roma-Siena (21.02.2009 18:00)
1 Výhra domácích 1.45
527 Bologna-Inter Milano (21.02.2009 16:00)
02 Neprohra hostů 1.16
62 Toulouse-Valenciennes (21.02.2009 19:00)
10 Neprohra domácích 1.13
513 Manchester U.-Blackburn (21.02.2009 18:30)
1 Výhra domácích 1.25
1003 Panathinaikos-Panionios (21.02.2009 18:00)
1 Výhra domácích 1.34
35 FC Barcelona-Espanyol (21.02.2009 20:00)
1 Výhra domácích 1.23
776 Balašicha-Čechov (21.02.2009 15:00)
1 Výhra domácích 1.28

--------------------------------------------------------------------------------

Vsazená částka 300
Celkový kurs 5.01
Počet sázek 1
Vsazená částka včetně m.p. 330
Tradewind

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Dělám jenom forex a specializuju se na eurodolar, obchoduju na Dukascopy.

Tak eurodolar nebo euro-usd? :)

citace:
Má výhoda oproti velkým hráčům? Vůbec nemyslím na to, že proti mě někdo takový stojí. Ale když už to bereš takhle tak já se nesnažím je porazit ale jenom se s nimi svézt což je o něco jednodušší . To že rentuju nejlepší software - Tradestation a mám mašinu určenou jenom pro optimalizaci která jede nonstop beru jako samozřejmost. Takže s velkými hráči se nesrovnávám a výhoda oproti malým hráčům je ta, že umím hledat a řešit problémy tam kde opravdu jsou, tzn. u mě.

Takhle ale uvazujou vsichni "mali hraci", svezu se velkyma a ztrati na tom ti mali. Velci uvazujou takto: Jak oskubat co nejvic malych hracu? :) Jak jsem psal predtim, kazdy 1 dollar z kapsy jednoho se preleje do kapsy druheho. Jit s platformou na robota z RSJ investu je sebevrazda.

citace:
Jinak vidím že máš o různých fondech a obchodnících v nich dost zkreslené představy. Rozhodně to nejsou žádní polobohové a neomylní géniové. Viz. případ z minulého roku kdy v Societe Generale nějaký jejich trouba pootvíral pozice za 50 miliard euro a nikdo o tom ani nevěděl. Ztáta 5 miliard. Minulý rok byly všechny hedgové fondy v těžké ztrátě a vsadím se že i ten na který jsi dal odkaz. Největší banky Světa se svými týmy nejlepších analytiků, statistiků a ekonomů z Harvardu stojí před bankrotem. Krom toho hdo něco opravdu umí a je si svým uměním jistý nedělá kašpara v nějakém přiblblém fondu, ale jede na sebe. To dá rozum. O malých hráčích se ani nezminuju, to jsou z 90% vyložení troubové kteří systém krmí stejně jako automaty.

Jsou vyjimky, kdy nekdo neco podela, ale vesmes to vidim tak, jak jsem napsal. Obecne mi vadi, ze se tradovani prezentuje jako hodne snadne a spousta lidi si mysli, ze na druhe strane tech pocitacu jsou proti nim nejake nemehla s vystudovanou zvlastni skolou.

Tradovat sam na sebe je sice lakava predstava, ale zase si myslim, ze platformy s temi technickymi indikatory jsou zase jenom lakadlo na lidi. Stejne tak funguje cely ten marketing okolo tehle oblasti. Treba cloveku, co nevi nic o matice, muzou tyhle vzorecky/indikatory pripadat fajn rekne si: jo, vypada to slozite, bude to ok a urcite i funkcni a jde uz otvirat ucet. :)

Zjednodusovat neco, co jednoduche zdaleka neni, je podle me blbost. Pokud nejake zlepseni/zesloziteni systemu usetri/vydelaji i minimalni cast penez, a zvysi se tim efektivita, tak proc toho (zadarmo) nevyuzit?

Vidim to jinak - kdyz nekdo neco umi, nevydelava drobne s platformou, ale bere balik nekde ve fondu. Teoreticky samozrejme mozne je, ze nekdo na platforme vydela milion dolaru. Ale to mi spis pripomnelo jak psal tady kdysi LJ - ze je teoreticky mozne aby se vsechny atomy rozestoupily a dalo se projit zdi.

citace:
Larry Williams byl podvodník? O tom nic nevím. Naopak vyhrál opakovaně několik traderských soutěží s reálnými penězi a vymyslel několik vlastních, ještě dnes hojně používaných indikátorů např W%R.

Predevsim hlavni byznys LW nebyl trading, ale klasicky seminare, kurzy a knizky.

V roce 1988 si zalozil "World Cup Championship Fund", a zkrachoval. Moc lidi, co mu tam dalo penize, asi nejasalo. :) Mimo to byl i zatcen za nejake danove uniky.

LW jak je prezentovan, je jenom dalsi z lakadel na lidi a reklama na obchodovani. (Viz ty clanky vsude: dokazete to taky, vydelal jsem milion dolaru! I moje 16-years-old-teen-daughter-chick to dokazala! - video )

citace:
Co máš proti Moving average? V jednoduchosti je síla a tohle je ta najlepší trigger line jakou jsem poznal. Jedním z problémú všech začátečníků je, že hledají stále nějaký Svatý grál - nějaký supersložitý indikátor nebo jejich kombinaci který bude mít úspěšnost 90%. Ujištuju tě že nic takového neexistuje. Harvard neharvard.

Problem klouzavych prumery je ten, ze casove rady jsou tvoreny i nestacionarnimi procesy. (Tedy ze stredni hodnota nebo rozptyl v rade se casem muze menit, a taky i meni. ) Uspesnost a je dulezita, ale hlavne celkovy kladny stredni vynos, podobne jako u sazeni. ( V sazeni hledam value kurzy - v obchodovani situaci, kdy mam vetsi pst, ze graf pujde mym smerem a neskonci predtim na SL. )

Uz se budu asi opakovat, sorry, trading, jak je prezentovan na webech, mi obcas pripomina kulturistiku. Proste Financnik.cz je u me neco jako Muscle and fitness, nitrix a karnitin bych prirovnal k MA a CCI, nasypane profiky k hedge fondum, dopingovku k brokerum :) a Larryho Williamse k Aminostaru. Takze abych to zhrnul, sance porazit s nitrixem Cutlera na mr Olympia je asi stejne velka jako jit na forex s MA.

Uzavrel bych to asi tak, ze mame oba uplne jiny pohled na vec, ale to nevadi. Ale pokud je nekdo, kdo treba vaha jestli zacit/nezacit, tak jsem ho chtel jenom varovat.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tradewind napsal:
MalajskyTygr napsal:
Dělám jenom forex a specializuju se na eurodolar, obchoduju na Dukascopy.

Tak eurodolar nebo euro-usd? :)

Problem klouzavych prumery je ten, ze casove rady jsou tvoreny i nestacionarnimi procesy. (Tedy ze stredni hodnota nebo rozptyl v rade se casem muze menit, a taky i meni. ) Uspesnost a je dulezita, ale hlavne celkovy kladny stredni vynos, podobne jako u sazeni. ( V sazeni hledam value kurzy - v obchodovani situaci, kdy mam vetsi pst, ze graf pujde mym smerem a neskonci predtim na SL. )

Uz se budu asi opakovat, sorry, trading, jak je prezentovan na webech, mi obcas pripomina kulturistiku. Proste Financnik.cz je u me neco jako Muscle and fitness, nitrix a karnitin bych prirovnal k MA a CCI, nasypane profiky k hedge fondum, dopingovku k brokerum :) a Larryho Williamse k Aminostaru. Takze abych to zhrnul, sance porazit s nitrixem Cutlera na mr Olympia je asi stejne velka jako jit na forex s MA.

Uzavrel bych to asi tak, ze mame oba uplne jiny pohled na vec, ale to nevadi. Ale pokud je nekdo, kdo treba vaha jestli zacit/nezacit, tak jsem ho chtel jenom varovat.

Takže když už, tak EUR/USD
Jinak Tradewinde bez urážky - dojmy, dojmy dojmy. Pán RSJ Invest na tebe udělal zřejmě velký dojem. Mě zajímá pouze zhodnocení jejich fondů za rok 2008, které jsem ovšem jak se dalo čekat nikde nenašel. Všechno osatnio vědeckých metodách a astronomických měsíčních obratech jsou jen nepodstatné marketingové kecy.
Když už jsi začal s těmi přirovnáními, tak doktorát na prestižní univerzitě ze statistiky je pro úspěch v tradingu asi tak důležitý jako diplom z Fakulty tělesné výchovy a sportu pro úspěch v kulturistice. To znamená není na škodu, ale to je asi tak všechno. Dále pro to aby jsi se stal hodně nadprůměrným kulturistou ti stačí jedna velká nakladačka, stojan na dřepy a bench. Luxusní posilovna vybavená složitými kladkostroji od Technogymu opět není žádnou pomínkou. To je opět jen představa začátečníků a hledání důvodu proč nejsou úspěšní na špatném místě.
Konkrétní čísla: Moje strategie založená čistě jen na klouzavých průměrech má úspěšnost při RRRatio 1:1 57%. Vůbec nejdůležitější údaj - poměr celkového profitu k největšímu drawdownu je 12:1. Všechno je ověřeno na 1600 obchodech z toho je asi 400reálných. Jak vysvětlíš že ještě nejsem oškubán?
Opět bez urážky, shazováni Finančníka člověkem který nikdy reálně neobchodoval (jestli ano tak mě oprav) je jako shazování MaF člověkem který nikdy nesportoval a nedržel dietu. Mě naopak v začátcích kdy můj účet zažil Waterloo Finančník nesmírně pomohl. Dnes už ho taky nečtu tak jako nečtu MaF, protože už jsem se posunul dál, to ovšem není případ začátečníků.
Já také varuji každého kdo chce začít s tradingem jak můžu. V tom se shodneme. S amatérským přístupem je to naprostá jistota ztráty účtu.
Na závěr napíšu často citovanou větu. TRADING IS SIMPLE, BUT NOT EASY. Tisíckrát se pod to podepisuju, většina lidí ovšem není schopna pochopit rozdíl mezi těmito dvěma slovíčky.
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pánové, nechtěli by jste psát ty vaše elaboráty plný burzovních kravin, kterým stejně nikdo nerozumí někam jinam ?
Seva98

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kua vzdy se aspon jeden najde, ale doufam ze jednou to vyjde :)

https://www.tipsport.cz/webtip-sandbox/ViewUsersTicketAction.do?idu=-68926983622&idb=-1&hash=hYzG/bkmqKNcnb8bu5bVFI4Etb0%3D

https://www.zonetraininglog.com
Stan

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Pánové, nechtěli by jste psát ty vaše elaboráty plný burzovních kravin, kterým stejně nikdo nerozumí někam jinam ?

No,pri pohledu jak tady sazite,je to jedine cteni,kde se neco rozumneho dovime..
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan napsal:
supporter napsal:

No,pri pohledu jak tady sazite,je to jedine cteni,kde se neco rozumneho dovime..

Tak si založte topic o burze, to je tak těžký ?
Tradewind

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Takže když už, tak EUR/USD
Jinak Tradewinde bez urážky - dojmy, dojmy dojmy. Pán RSJ Invest na tebe udělal zřejmě velký dojem. Mě zajímá pouze zhodnocení jejich fondů za rok 2008, které jsem ovšem jak se dalo čekat nikde nenašel. Všechno osatnio vědeckých metodách a astronomických měsíčních obratech jsou jen nepodstatné marketingové kecy.

Tak nejake drobne info se da nalezt z ruznych vyrocnich zprav a podobne, nicmene zhodnoceni jako takove, nabizene hedge fondy pri vlozeni penez jsou informace docela tezce zjistitelne a pro bezneho cloveka nedostupne. Je to zkratka zhodnocovani pro ruznou smetanku, bohate lidi, cirkev atd ... od cehoz se odviji vstupni kapital.

Krom toho se nejake obecne % zhodnoceni neuvadi z toho duvodu, ze se s klienty domlouva individualne. ( Proc? Protoze proc nekomu nabizet 25% kdyz mu staci napr 15%. Z x-milionoveho kapitalu dela kazde jedno % hodne. )

citace:
Když už jsi začal s těmi přirovnáními, tak doktorát na prestižní univerzitě ze statistiky je pro úspěch v tradingu asi tak důležitý jako diplom z Fakulty tělesné výchovy a sportu pro úspěch v kulturistice. To znamená není na škodu, ale to je asi tak všechno. Dále pro to aby jsi se stal hodně nadprůměrným kulturistou ti stačí jedna velká nakladačka, stojan na dřepy a bench. Luxusní posilovna vybavená složitými kladkostroji od Technogymu opět není žádnou pomínkou. To je opět jen představa začátečníků a hledání důvodu proč nejsou úspěšní na špatném místě.

Absolutne nesouhlasim. Tezko si nekdo muze pro sebe analyzovat casove rady a mit nulovou predstavu o zakladnich pojmech. O tom tady fakt nebudu psat, to je pro me uplne jasne a bez diskuze.

citace:
Konkrétní čísla: Moje strategie založená čistě jen na klouzavých průměrech má úspěšnost při RRRatio 1:1 57%. Vůbec nejdůležitější údaj - poměr celkového profitu k největšímu drawdownu je 12:1. Všechno je ověřeno na 1600 obchodech z toho je asi 400reálných. Jak vysvětlíš že ještě nejsem oškubán?

Neverim, sorry. :) Uploadni data ( predpokladam, ze to mas nejake ticky ) z te doby uzavirani obchodu a rekni mi presny indikator. Kouknu na to.

Pokud se vymluvis ze tvoje nastaveni MA je jakesi know how nebo obchodni tajemstvi, ok. Ale jinak chci presne dukazy.

citace:
Opět bez urážky, shazováni Finančníka člověkem který nikdy reálně neobchodoval (jestli ano tak mě oprav) je jako shazování MaF člověkem který nikdy nesportoval a nedržel dietu. Mě naopak v začátcích kdy můj účet zažil Waterloo Finančník nesmírně pomohl. Dnes už ho taky nečtu tak jako nečtu MaF, protože už jsem se posunul dál, to ovšem není případ začátečníků.

Nemyslim si, ze na to abych vedel co je nebo neni blbost musim obchodovat. Stacila mi akorat knizka od Podhajskeho a Nesnidala na vanoce.

Jinak pokud jde o me - opravdu neobchoduju, penize si vydelavam chozenim do prace. :) Ale casove rady/fin derivaty me proste jenom bavi a chtel bych na to psat dizertacku, no uvidim jeste.

Zkusil jsis treba zadat tvurce financniku do googlu? Dozvis se urcite par zajimavych veci.

Treba Repik ( Dalsi cesky komoditni guru, prodava manual na zbohatnuti za skvelych 4350, to jen tak btw ) o nich, jako o sve konkurenci pise napriklad tady:

http://www.komodity.cz/Komoditni-stankari-x2545

Tady jsou ti nasi dlouholeti uspesni obchodnici: http://www.financnik.cz/komodity/recenze-knih/jak-se-stat-intradennim-financnikem.html

No rekni mi, nepripada ti tahle banda obchodniku proste jen jako jeden velky marketing? Jak muze nekdo nabizet tyhle manualy a kurzy a mit ciste svedomi. :)

Zas abych jenom nekrivdil, jsou i docela dobre knizky okolo tohohle. Bohuzel ne od nich.

Krom toho kdyz uz nekdo vykrikuje, jaky ma dobry system, ze se tim zivi, dlouhodobe, barevne a strme equity krivky :) atd tak je lepsi byt ostrazity a na pozoru.

citace:

Já také varuji každého kdo chce začít s tradingem jak můžu. V tom se shodneme. S amatérským přístupem je to naprostá jistota ztráty účtu.
Na závěr napíšu často citovanou větu. TRADING IS SIMPLE, BUT NOT EASY. Tisíckrát se pod to podepisuju, většina lidí ovšem není schopna pochopit rozdíl mezi těmito dvěma slovíčky.

Tak pod to bych se teda nepodepsal. :) No nic, jdu spat ... a at me zas Supporter nezdrbe, maly tip:

Gasquet - Safin: 1 ve fortune na neho maji 1,65 vsude jinde okolo 1,5.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přál bych si, abyste se dohadovali ještě hodně dlouho, je to velice zajímavý
Řekl bych taky, založte samostatný topik, ale vím, že to často končí tak, že s nově zrozeným topikem téma umírá.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Tradewind

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Přál bych si, abyste se dohadovali ještě hodně dlouho, je to velice zajímavý
Řekl bych taky, založte samostatný topik, ale vím, že to často končí tak, že s nově zrozeným topikem téma umírá.

To dulezite jsme si uz rekli. :) Novy topic by mel tak 2-3 prispevky maximalne.

Kazde druhe tema je tu OT, ale hlavne tady diskutujem slusne, tak snad se tak moc nestalo.
Stan

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2009 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Stan napsal:
supporter napsal:

No,tyhle kecy o burze maji se sazkami docela hodne spolecneho..az zacnu sazet,budu sem davat obcas odkazy i s grafem a verim,ze mi das za pravdu
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2009 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan napsal:
supporter napsal:
Stan napsal:
supporter napsal:

No,tyhle kecy o burze maji se sazkami docela hodne spolecneho..az zacnu sazet,budu sem davat obcas odkazy i s grafem a verim,ze mi das za pravdu

pro beznyho sazkare ale absolutne na hovno reci chapes? Kdo tady jede na burze? Jeden clovek? Muzou to presunout do jinyho topicu a tam pocitat dolary a euráče...tady bych spíš uvítal dobrý tipy na fotbal, hokej a tenis, než strategii jak se stát velkým esem na Wall Street.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 207, 208, 209 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: