|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SnakeSoft
|
Zaslal: so září 12, 2009 10:38 am Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | Můj tiket na víkend (Fortuna):
181 Kladno-Brno - zápas 2 - 2,2
682 Asteras-PAOK - zápas 2 - 2,25
685 Levadiakos-Panionios - zápas 2 - 2,5
791 Espanyol-Real Madrid - zápas 2 - 1,57
680 AEK Athenai-Iraklis - zápas 1 - 1,45
výslednej kurz - 28,17 |
tak hodne stesti ... sazim taky na zbrojovku doufam ze me nesklamou kluci _________________ Mít 6 pack při 50 kg je stejné jako když má tlustá holka velký kozy ... nepočítá se to
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: so září 12, 2009 11:12 am Předmět: |
|
|
Za 40,- Tipsport:
36- Espanyol- Real Madrid 1,57
43- Getafe- FC Barcelona 1,50
570- PSV Eindhoven -Kerkrade 1,22
596- FC Porto -Leixoes 1,22
594- Sp.Lisboa -Ferreira 1,28
603- Celtic -Dundee Utd. 1,26
-----------------------------------------
Celk kurz 5,65
Pot. výhra 226,-
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: út září 15, 2009 10:39 am Předmět: |
|
|
| SnakeSoft napsal: | | jewix napsal: | Můj tiket na víkend (Fortuna):
181 Kladno-Brno - zápas 2 - 2,2
682 Asteras-PAOK - zápas 2 - 2,25
685 Levadiakos-Panionios - zápas 2 - 2,5
791 Espanyol-Real Madrid - zápas 2 - 1,57
680 AEK Athenai-Iraklis - zápas 1 - 1,45
výslednej kurz - 28,17 |
tak hodne stesti ... sazim taky na zbrojovku doufam ze me nesklamou kluci |
Všechno špatně...jediný co vyšlo je Real a AEK.
A Zbrojovka 83. minuta a 0-1....s posledním Kladnem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: po září 28, 2009 11:32 am Předmět: |
|
|
Tipsport 50,-
Slavia Praha-Sparta Praha 2,40
Slovácko-Ostrava 2,40
Manchester U.-Sunderland 1,20
Arsenal-Blackburn 1,22
Inter Milano-Udinese 1,40
Bayern-1.FC Köln 1,21
FC Barcelona-Almería 1,12
FC Sevilla-Real Madrid 1,95
Celkový kurs 31.20
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 6:14 pm Předmět: |
|
|
dneska byla na bwin krásná chybka. zapas šv. hok. Lulea - Farjestad X za 4,4 a dvojitá šance 12 za 1,7, coz pri správnejch sázkach znamenalo, ze se nedalo prohrát. skoda jen, ze nemam na ucte treba 100k, to uz by byl peknej vejvar :-) _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 6:50 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | dneska byla na bwin krásná chybka. zapas šv. hok. Lulea - Farjestad X za 4,4 a dvojitá šance 12 za 1,7, coz pri správnejch sázkach znamenalo, ze se nedalo prohrát. skoda jen, ze nemam na ucte treba 100k, to uz by byl peknej vejvar :-) |
Na Bwinu opatrne, tam ti to stornujou a mas po "vejvaru". Nenechaji te tam vyhrat za moc. ( Nez tam posles nejake penize, tak si urcite projdi fora, co o nich pisou. )
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | Tipsport 50,-
|
Sparta nebo slavia? na tipsport.cz jsem tenhle kurz nenašel... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 7:02 pm Předmět: |
|
|
Tradewind: a jak mi to jako můžou stornovat, kdyz mi ty sázky přijali? nejlíp snad vychází unibet a fair, ale bwin ma asi nejlepší sázky pres mobil, coz ja potrebuju. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Nordir
|
Zaslal: so říjen 03, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Tradewind: a jak mi to jako můžou stornovat, kdyz mi ty sázky přijali? nejlíp snad vychází unibet a fair, ale bwin ma asi nejlepší sázky pres mobil, coz ja potrebuju. |
uplne jednoduse ... chyba kurzu napriklad
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Nordir napsal: | | owar napsal: | | Tradewind: a jak mi to jako můžou stornovat, kdyz mi ty sázky přijali? nejlíp snad vychází unibet a fair, ale bwin ma asi nejlepší sázky pres mobil, coz ja potrebuju. |
uplne jednoduse ... chyba kurzu napriklad | a co je to za nesmysl chyba kurzu?jejich chyba snad ne?kdyz bookie špatně nastaví kurz, tak mi jako řeknou sry bookie neměl den, mi ti to stornujem?to asi ne.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Nordir napsal: | | owar napsal: | | Tradewind: a jak mi to jako můžou stornovat, kdyz mi ty sázky přijali? nejlíp snad vychází unibet a fair, ale bwin ma asi nejlepší sázky pres mobil, coz ja potrebuju. |
uplne jednoduse ... chyba kurzu napriklad | a co je to za nesmysl chyba kurzu?jejich chyba snad ne?kdyz bookie špatně nastaví kurz, tak mi jako řeknou sry bookie neměl den, mi ti to stornujem?to asi ne.. |
Fakt je to tak, mně se to několikrát stalo, třeba vypsali opačně kurz na jedničku a dvojku, nebo podobný chyby, oni maj v podmínkách napsáno že to můžou stornovat, takže toho využívaj. _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 7:20 pm Předmět: |
|
|
no to bych se na to podíval, ale kazdopadne uz mi to vyhodnotili jako vyhrávající. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 9:01 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | Vokr napsal: | Tipsport 50,-
|
Sparta nebo slavia? na tipsport.cz jsem tenhle kurz nenašel... |
to už asi nenajdeš :D bylo to na slavii (hokej) a slavie vyhrala
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|