|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
agnez
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 7:11 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | agnez napsal: | | To zavani gamblingem trosku.Mas neaky moneymanagement?Myslim ze o burze si toho vedel dost.A tahle vec je vsude dulezita.Podle toho sazeni,to totiz nevypada. |
O burze toho ví dost ten kdo na ní dokáže dlouhodobě vydělávat, všechno ostatní jsou jalové kecy.
Abych si udělal obrázek. Kolik budou celkem všechny poplatky když vsadím na jeden zápas kde mají obě strany shodný kurs? |
Nechapu tu psoledni vetu.Poplatky nejsoui zadne nan etu u kamenych 10% ja vim ze tomu rozumi,ale podel toho sazeni to nevypada.Davat kurzy 7 za 10litru protoze to je value,pritom je jasne ze to nevyjde,v tomhle nemuze hledat value.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
Já myslím poplatky i stím co si vezme sázkovka na kurzech (bez poplatku by měl být kurz 2.0:2.0). Prostě sakum pinkl. Konkrétně dejme tomu že vsadím 1000kč na tenis kde by měl být kurz 2.0:2.0 a vyhraju, Kolik dostanu na netu a kolik v kamenné pobočce?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 7:40 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Já myslím poplatky i stím co si vezme sázkovka na kurzech (bez poplatku by měl být kurz 2.0:2.0). Prostě sakum pinkl. Konkrétně dejme tomu že vsadím 1000kč na tenis kde by měl být kurz 2.0:2.0 a vyhraju, Kolik dostanu na netu a kolik v kamenné pobočce? |
kurzy 2:2 nejsou,to je hodne naivni predstava,obvykle je cca 1,8:1,8 atd. tzn. vzdy procentualni vyhoda pro sazkovku, kdyby davali v prumeru 2:2 lehce by se hledal sure bet,tohle ale funguje trosku jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
Já jsem ten poslední kdo by byl naivní  Vždyť se na to ptám ale asi blbě. Kolik teda přesně dostanu v případě úspěchu z mojí tisícovky? 1800? 1900? 1950???
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Já jsem ten poslední kdo by byl naivní Vždyť se na to ptám ale asi blbě. Kolik teda přesně dostanu v případě úspěchu z mojí tisícovky? 1800? 1900? 1950??? |
ted nevim jestli si delas srandu?? jestli si chodil na zakladku,tak si to spocitej
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Já jsem ten poslední kdo by byl naivní Vždyť se na to ptám ale asi blbě. Kolik teda přesně dostanu v případě úspěchu z mojí tisícovky? 1800? 1900? 1950??? |
zalezi jaky kurz..Neberou si nic.staci jim to,ze vsadis litr a bud vyhrajes a nebo prohrajes a maj to oni.v kamenych 10%ze sazky.takze kilo za litr treba.+maj nizsi kurzy,slabsi vyber a davaj limity nekdy.
Takze ty vsadis litr na kurz 1,8 a mas 1800.Kurz 2 a mas 2litry.chapes.
Rovina 2:2 to by byl sen.V tenise to nejde.ve fotbalo ano,protoze je treti moznost a to remiza.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | MalajskyTygr napsal: | Já jsem ten poslední kdo by byl naivní Vždyť se na to ptám ale asi blbě. Kolik teda přesně dostanu v případě úspěchu z mojí tisícovky? 1800? 1900? 1950??? |
ted nevim jestli si delas srandu?? jestli si chodil na zakladku,tak si to spocitej |
Ne on je z te burzy zblaznen,tam to bude slozitejsi a tohle se zda az moc lehke kdyz to spocitam ja
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Peca napsal: | | MalajskyTygr napsal: | Já jsem ten poslední kdo by byl naivní Vždyť se na to ptám ale asi blbě. Kolik teda přesně dostanu v případě úspěchu z mojí tisícovky? 1800? 1900? 1950??? |
ted nevim jestli si delas srandu?? jestli si chodil na zakladku,tak si to spocitej |
Ne on je z te burzy zblaznen,tam to bude slozitejsi a tohle se zda az moc lehke kdyz to spocitam ja |
Ne není to složitější jenom jsou životně důležitá přesná čísla. Jestli je "rovina" třeba 1.82 nebo 1.84 je, i když se to na první pohled nezdá, obrovský rozdíl. I minimální rozdíl v poplatcích dlouhodobě dokáže spolehlivě obrátit ziskovou strategii ve ztrátovou. Místo čísel jsem dostal jen blábolení, ale i tak děkuju a vzdávám to
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | agnez napsal: | | Peca napsal: | | MalajskyTygr napsal: | Já jsem ten poslední kdo by byl naivní Vždyť se na to ptám ale asi blbě. Kolik teda přesně dostanu v případě úspěchu z mojí tisícovky? 1800? 1900? 1950??? |
Ne on je z te burzy zblaznen,tam to bude slozitejsi a tohle se zda az moc lehke kdyz to spocitam ja |
Ne není to složitější jenom jsou životně důležitá přesná čísla. Jestli je "rovina" třeba 1.82 nebo 1.84 je, i když se to na první pohled nezdá, obrovský rozdíl. I minimální rozdíl v poplatcích dlouhodobě dokáže spolehlivě obrátit ziskovou strategii ve ztrátovou. Místo čísel jsem dostal jen blábolení, ale i tak děkuju a vzdávám to |
Ty voe vzdyt sem ti to vise popsal.Rovina je vsude jina.Vzdyt ti taky pisu jaky to dela rozdil u kamenek ceske sazkovky maj rovinu max na 1,85 treba u Over/under zatim co pinnaclesports (nejlepsi na nba,nfl,mlb) klidne 1,97.A to dela velke kapry.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
Jo dík to už je lepší. Pokud je ale rovina 1.80-1.85 tak můj skromný názor je, že takové poplatky nejde dlouhodobě překonat. Já sám mám poplatky "jen" okolo 3% a bere to nezanedbatelnou část zisků...
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 9:22 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Jo dík to už je lepší. Pokud je ale rovina 1.80-1.85 tak můj skromný názor je, že takové poplatky nejde dlouhodobě překonat. Já sám mám poplatky "jen" okolo 3% a bere to nezanedbatelnou část zisků... |
Tak to uz neni rovina v pravem slova smyslu.Ale rikam,toho co sji napsal se prave dockas jen u Fortuny,Chanci a podobne vednymi sazkovkami,jejichz bookies jedou na koksu
Ty lepsi internetove to maji treba 1,93 a 2,07
,1,96 a 2.Docela dost casto.Zatim co by si dal treba u fortuny nat Under 190,5 bodu za 1,82 tak u toho pinnaclesports prave tech 2,07.A to uz se jak pises lisi,proto v dlouhodem meritku to je moc.A nemuzes k tomu platit dalsich 10% za m.polatek.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 10:31 pm Předmět: |
|
|
Atletico Madrid - Real Madrid (Kolik gólů bude vstřeleno?) Více než 1,5 Méně než 1,5
S. Gonzalez/P. Marx - M. Mirnyj/D. Nestor (1 2) M. Mirnyj/D. Nestor M. Mirnyj/D. Nestor
I. Benešová/B. Záhlavová-Strýcová - L. Dekmeijereová/A. Moritaová (1 2) I. Benešová/B. Záhlavová-Strýcová I. Benešová/B. Záhlavová-Strýcová
FC Barcelona (ESP) - Maccabi Electra (ISR) (Sázka na vítěze) FC Barcelona (ESP) Barcelona
Chorvatsko - Dánsko (Celkové skóre) Více než 51,5 Více než 51,5
170.00 3.55
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po leden 24, 2011 12:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po leden 24, 2011 12:25 pm Předmět: |
|
|
 jeden docela pěknej
24/01/2011 2011 Australian Open - muži - Milos Raonic v David Ferrer
(1. set - Celkem gemů) Nad 9.5 1.90 Žádné Vyhraná
2 24/01/2011 2011 Australian Open – ženy - Petra Kvitova v Flavia Pennetta
(Vítěz utkání) Petra Kvitova 1.53 Žádné Vyhraná
3 24/01/2011 2011 Australian Open - muži - Rafael Nadal v Marin Cilic
(Dvojitý výsledek) Rafael Nadal vyhraje 1. set i celé utkání 1.22 Žádné Čeká na výsledek
4 24/01/2011 2011 Australian Open – ženy - Iveta Benesova v Vera Zvonareva
(Přesný výsledek (sety)) Vera Zvonareva vyhraje 2 - 0 1.33 Žádné Vyhraná
5 24/01/2011 2011 Australian Open - čtyřhra muži - Fyrstenberg/ Matkowski v Ebelthite/ Feeney
(Vítěz utkání) Mariusz Fyrstenberg & Marcin Matkowski 1.25 Žádné Vyhraná
6 24/01/2011 2011 Australian Open - čtyřhra muži - Granollers/ Robredo v Bhupathi/ Paes
(Vítěz utkání) Mahesh Bhupathi & Leander Paes 1.44 Žádné Vyhraná
Aku a Kombi sázky
Druh sázky Počet sázek Každá za Vklad Výhra K výplatě
Šestice 1 400,00 400,00 3.045,23
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po leden 24, 2011 11:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|