|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
The Lord
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 6:18 pm Předmět: |
|
|
| serpent napsal: | | The Lord napsal: | Na Spartu není čas, sledoval jsem na Galaxii tenis Ljubičič - Almagro, první set vyrovnanej, vyloženě o servisu, druhej Almagro hodně nevynucených chyb, výsledek 7:5 6:1 pro Ljubičiče. Btw sází tu někdo z vás tenisy, nebo jste tu samý fotbal tipéři
Jinak super topic, takovej mi chyběl, fakt chválim tušim Black Dragona za jeho založení. |
muzsky tenis je o podani a o esach
zensky tenis je o fajnovych vymenach
aspon takto nejak mi to pripada |
Tak to jsi neviděl letošní zápasy Federera s Nadalem to je nejlepší tenis jakej můžeš dneska vidět. JJ podání dělá v mužskym tenise hodně, kvalitní a tvrdej servis je 50% úspěchu, kvalitní ženskej tenis uvidíš jenom u těch top hráček, když koukáš na horší než 20hráčku světa už je to spíš bída - hodně nevynucených chyb.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
serpent
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 7:14 pm Předmět: |
|
|
no tak 50 es za zapas z jednej strany je podla mna normalka, tenis som uz dlho nekukal _________________ ... c'est de la longue route ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sherry

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 07, 2006 7:58 pm Předmět: |
|
|
bla bla bla bla :)
celej vikend stal totalne za hovno ... tam tech zapasu bylo mnohem mnohem vic, ktery nevysly, takze tohle je mi jedno .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po srpen 07, 2006 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Sledujete Sparticku?? Velice zajimavej zapas, rozhodci vubec nepripiskava Sparte, Plzen vubec zbytecne nezahazuje sance... zajimavej zapas |
Vidite chlapi, ja sem vam to rikal
Budto sudi dostane par kilo jablek - a treba nepiskne jasnou desitku i Griga rikal, ze tam vidi kontakt, dyz mu to ukazali v telce
A nebo to klucí vopálený plzeňský budou jen tak šolíchat...a pustěj jim to
Nevim, jestli na to rudá pakáž spolehala, ale pokud ne a hrali tu druhou puli na max, tak to fakt bude tragedie do budoucna...ale dobre jim tak _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 8:03 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | bla bla bla bla :)
celej vikend stal totalne za hovno ... tam tech zapasu bylo mnohem mnohem vic, ktery nevysly, takze tohle je mi jedno .. |
Díval sem se na statistiky 1 Ruské .... zajímavej Saturn a Spartak .... jak sem si já blb mohl nechat těch 15 remíz ujít
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 07, 2006 8:32 pm Předmět: |
|
|
jojo Ruska liga rulezzz ...
Shelbourne hraje v 11 proti 10 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | jojo Ruska liga rulezzz ...
Shelbourne hraje v 11 proti 10 |
jak hrajou??
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 07, 2006 9:00 pm Předmět: |
|
|
0:0 HT .. nebud linej jak to prase a podivej se:) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | 0:0 HT .. nebud linej jak to prase a podivej se:) |
Nemůžu...zaprvé mi nejede teletext na bedně a za druhé něco stahuju a leze to jak šnek,furt někam klikat
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 07, 2006 9:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LDC
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 9:39 pm Předmět: |
|
|
GÓÓÓL ! _________________ Cesta do pekel bývá dlážděna těmi nejlepšími úmysly...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 07, 2006 9:39 pm Předmět: |
|
|
Konecne nekdo kdo to proziva jako ja :))) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
LDC
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 9:48 pm Předmět: |
|
|
V 1. francouzske mě dost překvapil Lorient...postup ze druhý a hned vítězství nad PSG. Sedan je dobrej, Saint Etiennne doufám s Haskem skonci ponekud lepe nez v minule sezone. _________________ Cesta do pekel bývá dlážděna těmi nejlepšími úmysly...
|
|
| nahoru |
|
 |
LDC
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 9:53 pm Předmět: |
|
|
Druhá červená pro Bohemians, Shelbourne rulez _________________ Cesta do pekel bývá dlážděna těmi nejlepšími úmysly...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|