|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 3:24 pm Předmět: |
|
|
Vždyť ti nikdo nepíše že vsázíš špatně. Jen že každej na to jde jinak a pro někoho je výhra i značnej risk na malým kurzu, pro někoho ne. Víš to sám, kdyby to bylo tak jednoduchý tak už by si minimálně 5ti tisíce na kurzy 1.5 vzázel den co den. Pokud by si měl pravdu ty tak to nesázíš tak často a 100% uspěšnost taky nemáš...pokud ale jo, je chytřejší přece sázet o malinko s menším vkladem a o něco větším kurzem. Vzhledem k tomu že nesázíš tak aby jsi měl aspoň na 1 sázku z výhry znamená že uměrnost uhodnutých sázek je vyšší např 2 z 5 než 4 z 5 ti. To znamená že se vyplatí experimentovat a sázet vyšší vklady i kurzy na střídačku podle výher a proher.
Jen sem tím chtěl říct že i tady platí že prachy udělají prachy.
Když mi jedna sázka za 10 000 tisíc vydělá kurzem 3 ...mám další 2 sázky uplně zdarma to znm. 0% riziko a navíc máš možnost každej 3 listek prosrat aniž bys nebyl pořád v + další jednou sázkou.
Dva zápasy kolem 1.75 - 1.85 na celý týden se dají vychytat.
Tvuj systém je spíš na tutovku s tím že každej 5tej když prosereš jsi na nule....takže pokud jsi schopnej vyhrát aspoň tolikrát v řadě, zkusil bych malinko jinej systém.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 4:11 pm Předmět: |
|
|
a kurzy +- 3 ti vyjdou 1ze3 ? asi ee
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 4:53 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | a kurzy +- 3 ti vyjdou 1ze3 ? asi ee |
Hraje se dnes poslední kolo kde už o nic nejde ale zkusil bych to třeba takhle prvním pokusem- Pardubky/Boleslav v 1 tř aspoň 2 goly kurz 1.75 a že KV vyhrají aspoň o 2 g kurz 1.9 to znamená 3.3 tak uvidíme...
Já ty tři pokusy zkusím
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | a kurzy +- 3 ti vyjdou 1ze3 ? asi ee |
Hraje se dnes poslední kolo kde už o nic nejde ale zkusil bych to třeba takhle prvním pokusem- Pardubky/Boleslav v 1 tř aspoň 2 goly kurz 1.75 a že KV vyhrají aspoň o 2 g kurz 1.9 to znamená 3.3 tak uvidíme...
Já ty tři pokusy zkusím |
Ze trech pokusu absolutne nic nezjistis, ale jdes na to dobre. Zacit nanecisto na papire je ok.
Zkus si to takhle zapisovat pro sebe a vyhodnot si to tak po 500 :) tiketech.
A jeste, Vary -1,5 mas na Bet365 za 2,2. I kdyz to nevypada, tak je to hrozne dulezite, vybrat ten nejvyssi mozny kurz na trhu. Kdyz to nebudes delat, tak ti to udela sileny balik na uslem zisku. GL.
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
Já vám samozřejmě nechcu radit jak sázet,kadý má svůj způsob.Ale obecně bych řek,že vydělávat sázkami není otázka štěstí nebo smůly.Štěstí přeje připravenému a pokud je někdo ochotný tomu věnovat několik hodin denně tak se výsledky dostaví.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 5:59 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Já vám samozřejmě nechcu radit jak sázet,kadý má svůj způsob.Ale obecně bych řek,že vydělávat sázkami není otázka štěstí nebo smůly.Štěstí přeje připravenému a pokud je někdo ochotný tomu věnovat několik hodin denně tak se výsledky dostaví. |
me vcera uteklo 7500 golem v 44. minute ( Leeds, polocas na 1 ) ...tomu rikam smula a ZADNA STATISTIKA, SYSTEM ATD na svete ti nepomuze.
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 6:09 pm Předmět: |
|
|
Dneska uteklo,zítra v poslední minutě získáš prachy.Sečti si to třeba za měsíc.Taky mi uteklo 340tis.vNBA vposlední vteřině a nemoh jsem se v tom pitvat.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Dneska uteklo,zítra v poslední minutě získáš prachy.Sečti si to třeba za měsíc.Taky mi uteklo 340tis.vNBA vposlední vteřině a nemoh jsem se v tom pitvat. |
a to je ta smula....navic, ohanis se tady docela vysokyma castkama, muzes to nejak dokazat? Docela by me zajimal tiper, co vydelava tak vysoky castky, ze si dovoli sazet se statisicovyma ziskama a vkladama
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | haino napsal: | | Já vám samozřejmě nechcu radit jak sázet,kadý má svůj způsob.Ale obecně bych řek,že vydělávat sázkami není otázka štěstí nebo smůly.Štěstí přeje připravenému a pokud je někdo ochotný tomu věnovat několik hodin denně tak se výsledky dostaví. |
me vcera uteklo 7500 golem v 44. minute ( Leeds, polocas na 1 ) ...tomu rikam smula a ZADNA STATISTIKA, SYSTEM ATD na svete ti nepomuze. |
Jenze sazeni neni o tabulkach..Hrat polocas 1 ve fotbale je proste o haluzu.Celkove se neda profitovat na fotbale.Smula to byla to jo,ale taky to bylo bud a nebo.
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
Nevím jak ti to dokázat.Tehdy jsem chtěl vypadnout po 6 ti letech z pily a měl jsem 3týdny na to vydělat nějaké prachy.Tak jsem vzal 2tisíce a zkusil kam se dostanu.Dneska už to vidím jinak a do tak vysokých sázek bych nešel.Je lepší vydělat 100krát pár tisíc,než balík najednou.Člověku se líp spí a nechodí za ním 50lidí co chcou půjčit.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 7:14 pm Předmět: |
|
|
Tak co k tomu říct...třetinu jsem nesázel a ni na jednoho ani na druhýho, zajímal mě počet golu v kterékoliv síti. Je smula nejsmulovatější že celá třetina přesilovek versus oslabení nevede ke golum, s tím nejde nic udělat i když se přesně takovej typ prostě nabízí!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
Rozumím ti dokonale,ale musíš si říct prohrál jsem bitvu,vyhraju válku.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
Haino tady mele hovna a myslim ze to vsichni vidi.Ty sracky o sazeni na remizy v basketu za tisice si nech pro decka.Proste si vymislis a jeste tady pises neake fraze jak z filmu  sorry prijde mi to tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 9:04 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | Dyt je to blbost, vydelavat sazkama neznamena sazet kurzy 5 , existujou ruzny strategie, nekdo si sedne k livkam na tenis a tuka to po 50kč a mas za den treba 50 sazek, +- 2000 do + kdyz mas stesti. A to bohate staci. Takze ja radsi budu sazet casteji a za min, nez cekat na kurz 5 a sazet baliky. |
Ne on si jen vymisli.S timhle systemem by musel mit asi 10milionu kapital,coz asi tezko ma.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|