|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
haino

|
Zaslal: so březen 12, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | haino napsal: | | Jo už se zastyděli.A ty sklapni debile,nevíš o sázení ani ň,tak nechápu proč se tu pleteš. |
Sází se v sázkové kanceláři.
Vidíš, vím o tom víc než ň. Tak se spakuj a vystřel.
Běž si radši zaposilovat do nějaké kozlovické posilovny. | Co,urazil ses? To jsem rád.Stokrát ti odpovím slušně,po sto prvé už se mi nechce.Myslíš,že přijdu o vyhrané peníze jenom proto,že se ti to nelíbí?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: so březen 12, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Gohan napsal: | | haino napsal: | | Jo už se zastyděli.A ty sklapni debile,nevíš o sázení ani ň,tak nechápu proč se tu pleteš. |
Sází se v sázkové kanceláři.
Vidíš, vím o tom víc než ň. Tak se spakuj a vystřel.
Běž si radši zaposilovat do nějaké kozlovické posilovny. | Co,urazil ses? To jsem rád.Stokrát ti odpovím slušně,po sto prvé už se mi nechce.Myslíš,že přijdu o vyhrané peníze jenom proto,že se ti to nelíbí? |
Samozřejmě že ne. Není přece možné přijít o něco, co jsi nikdy neměl
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so březen 12, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Takže Miami-Memphis jednoduše nevypíšou.V 5hodin jsem tam volal a slíbili,že to dají.Nedají nic a plyne z toho,že tahle parodie na sáz. kan. zvaná Synot nesnese ani ztrátu pár desítek tisíc, při hře která má nějaký systém.Tím neříkám,že tam bude remíza, aby to někoho nenapadlo dát. |
pár deítek tisíc? zase si chtěl vsadit X za 400,- ??
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Citrone jestli Synot nedodá kurs k zápasu Miami-Memphis,tak si začnu myslet že jsi jejich agent.Stačí se tu jenom zmínit a už začnou vyvádět. |
MYSLÍŠ TOHLE MIAMI X MEMPHIS
Miami Heat ........... 118 ( 28 27 29 34 )
Memphis Grizzlies.......... 85 ( 22 15 23 25 )
TUHLE REMÍZU JSI MYSLEL PROFÍKU HAINO ??
NEBO KTEROU REMÍZU V BAKETU JSI VČERA TREFIL ??? URČITĚ VŠECHNY, JAKO VŽDY.
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 3:53 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | haino napsal: | | Citrone jestli Synot nedodá kurs k zápasu Miami-Memphis,tak si začnu myslet že jsi jejich agent.Stačí se tu jenom zmínit a už začnou vyvádět. |
MYSLÍŠ TOHLE MIAMI X MEMPHIS
Miami Heat ........... 118 ( 28 27 29 34 )
Memphis Grizzlies.......... 85 ( 22 15 23 25 )
TUHLE REMÍZU JSI MYSLEL PROFÍKU HAINO ??
NEBO KTEROU REMÍZU V BAKETU JSI VČERA TREFIL ??? URČITĚ VŠECHNY, JAKO VŽDY. | Na vánoce ti pošlu slepeckou hůlku.Když se podíváš o kousek dál, uvidíš co jsem o tom zápase řek.Jde mi jenom o to aby měli v nabídce všechny zápasy.Víc k vydělávání nepotřebuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 4:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 4:09 pm Předmět: |
|
|
Aby si chcíp,a zem tě vyhodila.Jen jsem to dočet a už jsem na mizině.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
Dnes jednička na Budějovice doma tak to snad Vítkovice neukončí a nechají si to až na doma. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po březen 14, 2011 12:26 am Předmět: |
|
|
228 Schiavone-Cornet (13.03.2011 19:05)
1 Výhra domácích (2:0) 1.37 výhra
260 Gicquel-Eysseric (13.03.2011 15:30)
1 Výhra domácích (2:0) 1.40 výhra
Skutečná výhra 4 001,00 Kč
ještě počkám, jak bude hrát Erlich/A.Ram-Marrer/Verda
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po březen 14, 2011 12:33 am Předmět: |
|
|
Synot mel uz pred 7 hodinou vypsany zapas Miami-Memhis.Vim to bo jsem byl v hospea meli tam terminal tak jsem neco daval.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po březen 14, 2011 12:55 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Synot mel uz pred 7 hodinou vypsany zapas Miami-Memhis.Vim to bo jsem byl v hospea meli tam terminal tak jsem neco daval. |
HAINO vsadil remizu a jako vzdy vyhral a pripravil Synot o desetitisice
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po březen 14, 2011 1:06 am Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | agnez napsal: | | Synot mel uz pred 7 hodinou vypsany zapas Miami-Memhis.Vim to bo jsem byl v hospea meli tam terminal tak jsem neco daval. |
HAINO vsadil remizu a jako vzdy vyhral a pripravil Synot o desetitisice |
Skoda ze zrovna nevysla
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|