|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
haino

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 2:30 pm Předmět: |
|
|
Máš štěstí,že PrintScreen má 3.2Mb a nemůžu to nahrát ,jinak jsem ti tu hubu nevymáchanou zavřel dávno banoviči.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Máš štěstí,že PrintScreen má 3.2Mb a nemůžu to nahrát ,jinak jsem ti tu hubu nevymáchanou zavřel dávno banoviči. | muzes to nahrat treba tady http://leteckaposta.cz/ pak sem vlozis akorat odkaz..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 4:23 pm Předmět: |
|
|
Tak doufám,že jsem zas něco nepodělal.Je to focené digitálem,printscr. jsem taky dělal,ale vždycky hledám 14dní kde jsem ho vlastně uložil.Adresa je http://leteckaposta.cz/716277391/,potom/821135272/,/100938553/,/99464692/,/364739332/,/516800609/,/797073383/.Je to z pondělka,další dodám později.Lustere dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 4:33 pm Předmět: |
|
|
haino ty luckere  ten den padlo tolik remiz? jeste ze sem ten den nevsazel _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 4:47 pm Předmět: |
|
|
Nejsem lucker,ale statistik.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 4:58 pm Předmět: |
|
|
Haino, v operačním systému windows je tlačítko PrintSc, které má tu funkci, že ti uloží snímek obrazovky do schránky. Pak stačí otevřít Malování a pomocí ctrl+V tam ten obrázek vložíš a standardně uložíš. Pokud ho uložíš do JPG formátu, bude menší a hlavně čitelný. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
haino: todle musis uznat ze byl az moc stastnej den, zas se neprechvaluj... jinak jak dlouhou si mel doposavad serii kdy ti nepadla remiza? verim ze se muze naskytnout i treba serie o 30 nepovedenejch, a to by mohlo mit nutkani zvysovat sazky a prijit o celej bank.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 5:23 pm Předmět: |
|
|
O nějakých 30nepovedených nemůže být vůbec řeč,udělám si plán od úterka do pondělí,co by se mělo stát a ten se snažím dodržet.Spletu se vyjímečně.Většinou ale hraju na číselnou řadu a ne na jedno mužstvo.Samozřejmě když spadne za týden jedna remíza,je těžké z toho něco vykouzlit.Printscr používám,ale máme uložených pár tisíc obrázků tak v tom dost plavu kde co je.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne duben 17, 2011 6:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 6:09 pm Předmět: |
|
|
Jsi asi jediný kdo nepochopil jak ty odkazy naklepat.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 6:09 pm Předmět: |
|
|
haino: Konkrétně! Na celej týden sem, ted hned, všechno, pak to má smysl........
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
Dunno: Predstav si, ze uvidis 150 tiketu s kurzy okolo 10-20. Celkove to bude v +. Jaky z toho udelas zaver? Jaky to ma teda smysl?
Ja nechapu, ze vam to vsem neni UPLNE jedno. I kdyz mi nekdo bude tvrdit, ze vydelal miliardu za tyden, tak je mi to uplne sumak a neresim.
Jak vas to muze takhle bavit, porad dokola to rozebirat. Vzdyt jsou to jen penize. :) Trochu se zamyslete uz a nechytejte se vseho, co tady kdo napise. Pak to vypada, jak to vypada. :)
Naposledy upravil Tradewind dne ne duben 17, 2011 6:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 17, 2011 6:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|