|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 4:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
Ja si nemyslim ze to delal pro penize ale spise pro pobaveni a zabavu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 9:42 pm Předmět: |
|
|
Jagr pry sazel hlavne tady: www.CaribSports.com ( Ten design je sileny, kam se hrabe Tipsport :D )
A k Jagrovi - je to proste pan hrac. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so červenec 23, 2011 8:35 am Předmět: |
|
|
No mnohi z nas stakuju/hraju aj s predstavou, ze by chceli byt v baliku ako tito ludia....a podla toho clanku mnohi z nich hrali tak, ze maju na male, aby v tom baliku ostali
Wind - Jj, co sa tyka hokeja, je Jagr pan hrac, o tom niet pochyb... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 10:33 pm Předmět: |
|
|
| citace: | To zas niekto sniva |
Kym vies snivat, tak mas nadej. :) Ale uplne bez sance to neni, dal bych tak 1,15 ze to bude na podzim stejne, jako doposud. U nas to nastesti zatrhnul Kalousek. Lobby na SK je ale silnejsi myslim, no uvidime.
Dlouho jsem nic nepridal, neni cas :D Tak aspon jeden tiket k pochlubeni. Zahral jsem vsechny moznosti, abych si s MD zlepsil kurz:
http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDYxMjExMTQxMDUwMDqdJUiqNAN2wuA2kWM%3D
Namisto 2,2*1,27 (2,79) jsem mel diky tomu vraceni desetinasobku 4,53. :D
Na noc zkusim u chance:
hamilton nejrychlejsi kolo 5
tulsa wnba ctvrtina 1 2,95
knowles malisse 1,37
U nike:
porto lyon 1 2,1
knowles malisse 1,35
huber raymond 1,2
GL
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
Jen tak na oživení.
Jablonec Ostrava 0/0 10,92
Hjk Rovaniemi 0 polocas 3,85
Chelsea WBA wba dá gól 1,91
CSKA Tomsk 0/0 12,38
Arnhem Utrecht 1 2,0
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne září 04, 2011 1:08 pm Předmět: |
|
|
Po dlhej dobe som si nasiel cas aspon na jeden tiket za drobne, blizia sa nejake tie boxerske matche, mohlo by to vyjst  :
Berto, A - Zaveck, J - tip: 1 - to mi uz vyslo
Klitschko, Vitali - Adamek, T - tip: 1
Martinez, S G - Barker, D - tip: 1
Ponce de Leon, D - Gamboa, Y - tip: 2
Este sa nestalo, ze by mi nevysiel tip na boxersky zapas, tak mozem byt trsoku povercivy a dufam, ze to bude tak nadalej _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
Naposledy upravil AHOLA dne ne říjen 02, 2011 12:41 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne září 04, 2011 3:43 pm Předmět: |
|
|
Boze, Berdych me posere cely tiket :/
Opet jsem mu veril a opet me zklamal
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so září 10, 2011 8:47 pm Předmět: |
|
|
Zdar, chystáte se někdo vsázet na mistrovství v rugby? Zatím jsem sledoval přípravné zápasy a teď úvod šampionátu, uvidíme jak ještě některým týmům dojde forma. Anglie dneska moc nepřesvědčila, Skotové také moc nezazářili. NZ včera podle očekávání, to že jim dají o šedesát bodů ale nebylo pravděpodobné. Argentina má po dnešku dost zranění. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne září 11, 2011 5:19 pm Předmět: |
|
|
Gazely měli dneska co dělat, měli štěstí že tam jeden z těch kopů za tři body neuznali. Wales bude silný a bude bojovat o druhé místo ve skupině, ale ta je dost těžká. Přesto si tipnu na to, že to udělají. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne září 11, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
Po tom co předvedli,to vypadá reálně.Celkově,se žádné vraždění neviňátek nekonalo,a v hendikepu vyhráli všechny zápasy ti slabší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: ne září 11, 2011 11:51 pm Předmět: |
|
|
Z MS rugby jsem sázel před začátkem turnaje sázky na celkové umístění.
Top favorti je Nový Zéland, v závěsu Austrálie a Jar. O trochu níž jsou zhruba na stejné úrovni Anglie s Francií a do třetí lajny bych dal Irsko a Wales.
Kurzy na Nový Zéland byly všude strašně nízko a asi až moc, tak jsem si vybral z toho zbytku, co se mi líbilo nejvíc:
- Austrálie celkové vítězství 5 a postup do finále 2.
- Jar do semi 1,35.
- Francie do semi 2,1.
- Wales do semi 7.
Ze zápasu ve skupině nehraju zatím nic, ještě čekám.
GL
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: út září 13, 2011 12:49 am Předmět: |
|
|
Hraju live jen tenisy a fotbaly, ale jen co stíhám nebo co se mi líbí.
Většinou si ten zápas ale pak vůbec neužiju, když sleduju kurzy ... jako třeba teď to finále, to snad ani nejde sázet. Jsem zvědavý do kolika to potáhnou. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|