Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kvarkopako

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
No doprdele mě jebne!!!!! Fakt 0-0 . Tak tomu se říká kurevská smůla!! A jak sem říkal,dvakrát 0

Edit - tak ty teplice museli mít drtivej závěr, že to dotáhly na 3-2!!

No ty woe...tak ty Teplice, to je nástřel...sem zvedavej na Dohráno, co to bylo...jesli tam nebyly nějaký ryby !

edit: Buzerantovice kopaly 3...slovy TŘI penalty...jesli todle nebylo cinknutý, tak co už ???

No a Budějky...to byl jasně remízovej zápas...teda musíš bejt pěkně vytočenej...to bys bral pěknou pálku, vyjít ty rusáci, co?

A koukám, že na Bouli je asi nějaká deka potom nářezu v Turecku...

edit: No a tady nedal Kulič penaltu...panebože, to sou výsledky todlencto...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kvarkopako

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
kvarkopako napsal:
supporter napsal:
kvarkopako napsal:
supporter napsal:
Ale jen tak dál kucí francouzský,jen pěkně remizujte....Valenciennes se mi začínají líbit aji St . Germain venku - klasika z loňska

Ajo vlastne...tedka na to koukam...ten druhej ticket ti este zije
Takze este rusaci a jeden mač v kapřík lize...ale jako 3 remízy na jednom ticketu, to by byla fakt klika maximální...

Já ani nedoufám,že to vyjde,jen to tak testuju ....budu dávat jen 1 remízu,to je během 3-4 kol naší,ruské,nebo francouzské tutovka.

No ale vyjit by ti to mohlo...idyz osobne bych asi dal na Budejky cistou jednicku...uvidime...kazdopadne drzim pesti! Byl by to krasnej tiket!

Jako myslis zvlast remizu na tiket, nebo remizu jednu na nakej tiket pridat? Todle totiz kdyz ja udelam, tak obycejne vyjde ta remiza a zesere mi cely to naka tutovka

Jasně, jen jednu remízu na tiket,nic víc.....kurz tam máš většinou 2.6 - 3.2 (samo i víc, ale už menší pravděpodobnost - klidně může být i 5.00 a vyjít ) Jenže třeba u francouzské,nebo naší ligy dávají tak kolem 2.7-2.8, tam,kde čekají remízu. Ale i to bohatě stačí. Problém je v tom,že když ti to nevyjde,musíš vsadit víc,než minule,ideálně 2x tolik....

Tak do toho du! Si řikal ty francouze, že máš zmáknutý, co? Nebo se taky nechá těch "remíz" vybrat pár...a dát je třeba po pade nebo po kilu...udělat to tedle víkend, taxem už v plusu
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo na tenhle víkend by se remízky vyplatily,to jo! Remízu jsou supr věc - hafo lidí na tom rýžuje jak svině. Je tam ale problém těch navyšovanejch sázek,když seš finančně dobře pojištěnej a můžeš si dovolit třeba 4-5 kol projet,tak je to zlatej důl. Ale to já nejsem Když sem byl na vojně,chodil sem do fortuny a tam se seznámil s chlápkem,kterej každej měsíc škubal sázkovky o pěknej ranec,nikdy nešel pod 50 000,- Sázel jenom 0,měl vybraný 3 teamy - naše,2 fr a 2 ita liga. Jenže on už měl mega na kontě,tudíž mít nasázených 50 000,. na tiketech,pro něho nic nebylo....
kvarkopako

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Jo na tenhle víkend by se remízky vyplatily,to jo! Remízu jsou supr věc - hafo lidí na tom rýžuje jak svině. Je tam ale problém těch navyšovanejch sázek,když seš finančně dobře pojištěnej a můžeš si dovolit třeba 4-5 kol projet,tak je to zlatej důl. Ale to já nejsem Když sem byl na vojně,chodil sem do fortuny a tam se seznámil s chlápkem,kterej každej měsíc škubal sázkovky o pěknej ranec,nikdy nešel pod 50 000,- Sázel jenom 0,měl vybraný 3 teamy - naše,2 fr a 2 ita liga. Jenže on už měl mega na kontě,tudíž mít nasázených 50 000,. na tiketech,pro něho nic nebylo....

Tak to je přesný, tedle víkend byla paráda na plichty!
Stran toho kapitálu na tom taky nejsem dobře...ale tak mužeme začít s málem...maximálně kila, ne ?

No a svezl ses s nim...neslo ti to něco

Jojo, to já taky takový týpky zažil...eště dyž sme chodili na střední sázet...takovej dyž přišel do Fortuny, tak všichni sledovali jen jeho...jak vsadil, zmačkal papírek a hodil ho do koše, tak po jeho odchodu se v tom koši hned lidi začli hrabat

Mno...kapřík ligu si budu dávat asi jen ze sportu, protože je to vo hubu...ale ty frantíci by se nechali, ne?
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně,že můžeš začít na kilu...aji na 50 ,jde o to,že se na tom dá slušně vydělávat a to za kilo nejde.... Chce to omrknout ligy. Ale naša liga a francouzská jsou podle statistik,jo plus 2 iitalská, nejvíc remizující ligy v evropě . Tak sem to četl a věřím tomu. Kor ta 2 ita,tam je za ligovej ročník i hafo špílů. Ale já si vyberu až tak po 5-6 kolech.
kvarkopako

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Jasně,že můžeš začít na kilu...aji na 50 ,jde o to,že se na tom dá slušně vydělávat a to za kilo nejde.... Chce to omrknout ligy. Ale naša liga a francouzská jsou podle statistik,jo plus 2 iitalská, nejvíc remizující ligy v evropě . Tak sem to četl a věřím tomu. Kor ta 2 ita,tam je za ligovej ročník i hafo špílů. Ale já si vyberu až tak po 5-6 kolech.

No druhá italská bude letos zajímavá

Naše a francouzská...budu se dívat... ...ale asi bude eště trošku brzo...to je fakt...musí se to trošku vystříbřit...třeba se k nám někdo připojí a po dohodě tady pořádně pustíme žilou nějaký sázkovce

Tak vono záleží na tom, co pro koho znamená "slušně vydělávat"...pro mně to je už v řádu stovek...sem holt chudej student...nemužu moc vsadit, tak ani moc vyhrát
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kvarkopako napsal:
supporter napsal:

Naše a francouzská...budu se dívat... ...ale asi bude eště trošku brzo...to je fakt...musí se to trošku vystříbřit...třeba se k nám někdo připojí a po dohodě tady pořádně pustíme žilou nějaký sázkovce

Tak vono záleží na tom, co pro koho znamená "slušně vydělávat"...pro mně to je už v řádu stovek...sem holt chudej student...nemužu moc vsadit, tak ani moc vyhrát

Pro mě je slušně to,že bych nemusel chodit do práce
Ale to se nestane,takže asi budu muset taky začínat na kilu . Jenže při mé smůle mi to bude za kilo vycházet a za litr nee. No uvidíme ...
kvarkopako

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
kvarkopako napsal:
supporter napsal:

Pro mě je slušně to,že bych nemusel chodit do práce
Ale to se nestane,takže asi budu muset taky začínat na kilu . Jenže při mé smůle mi to bude za kilo vycházet a za litr nee. No uvidíme ...

Jako živit se tim Aha...no tak to je pro mne kapanek nedostupny...kdybych si co tyden vydelal par stovek, byl bych spokojenej
Jojo...tak to presne bude...povede se par sazek za kilčo...a az clovek tezce vydelany penizky vsadi na jednu poradnou vec, tak to rupne a pojede se znova po drobkách
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
kvarkopako

PříspěvekZaslal: po srpen 14, 2006 12:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo tady rikal, ze sazi na tu Ameriku...?

Juknete sem...

http://forum.sbrforum.com/forumdisplay.php?f=33
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po srpen 14, 2006 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejvetsi recese dne...at zije Tipsport ..

3335 MS/USA-PORTORIKO 18. 8. 23:55 - 1.02 1.01 25.00 7.50 11.00

supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po srpen 14, 2006 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:

Dej to za 10 000,-
Wygh

PříspěvekZaslal: po srpen 14, 2006 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Black Dragon napsal:

Dej to za 10 000,-

hehe a vyhraje 2 stovky

Jesse Marunde
nastradamus

PříspěvekZaslal: po srpen 14, 2006 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wygh napsal:
supporter napsal:
Black Dragon napsal:

Dej to za 10 000,-

hehe a vyhraje 2 stovky

spise prijde o 800 ..........protoze manipulacni poplatek je 10% !!!
z MS v basketbale doporucuju: ITALIE-CINA 1 ZA 1,51 a BRAZILIE-AUSTRALIE 1 ZA 1,50.............COMBO= 2,27
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po srpen 14, 2006 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak panove, vracim se zase po mensi pauze k sazeni

A hnedka z vostra - zitra,pozitri pratelaky :

citace:

911 PK/KAMERUN-GUINEA (NH) 16. 8. 19:00 - 1.75 1.16 3.40 1.85 4.10
934 PK/UKRAJINA-AZERBAJDZAN 15. 8. 19:00 - 1.17 1.02 5.70 3.90 12.00
937 PK/GHANA-TOGO (NH) 15. 8. 20:45 - 1.80 1.17 3.30 1.80 3.90
939 PK/ISLAND-SPANELSKO 15. 8. 22:00 - 6.00 2.25 3.60 1.10 1.50
948 PK/P.SLONOVINY-SENEGAL (NH 16. 8. 20:00 - 2.20 1.27 3.00 1.52 3.10
950 PK/CESKO-SRBSKO 16. 8. 20:15 - 1.70 1.13 3.40 1.90 4.40
951 PK/LICHTENSTEJNSK-SVYCARS 16. 8. 20:15 - 11.00 3.60 5.50 1.02 1.20
953 PK/IRSKO-NIZOZEMI 16. 8. 20:30 - 3.00 1.48 2.90 1.28 2.30

zatim je to zhruba jenom takovej nacrt tech zapasu na ktery bych chtel dat...
co se mi zatim nejvic libi je Spanelsko a Nizozemi ...
The Lord

PříspěvekZaslal: po srpen 14, 2006 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele když se tu bavíte o těch remízách, jak je nejlepší je sázet, dáváte to třeba do kombinátora, nebo maxi kombi?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: