jo tojo ... ja ze zacatku promrdal takovejch 500Kc .. na 20,30 max. 50kc tiketech
No ja dyz na stredni zacinal se sazenim, taxe mi prvni mesic neskutecne darilo...a jaxem se v tom zacal vic "hrabat" a špekulovat, zase sem to projel
_________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
-na tu barcu uz je tam 1.35 hehehe
¨
12 BLACKBURN-CHELSEA 27. 8. 17:00 - 5.00 2.05 3.50 1.10 1.60
takze tak,oboji kurzy 2.5 neco,otukavam si to
Hele, Topděfka...až se posere a ty přídeš vo love, tak nechci slyšet žádný řeči ...ani, že si mně najdeš
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
no Děfko předpokládám,že ty tenisy zásíš podle citu respektive kurzu co?!Jestly je to ten pomrdanej NEW HEAVEN tak byhc tomu moc nevěřil....
Napsal, že to opsal tady odsud, pokud sem to dobře pochopil
No jeden už vyšel...Soderling s kurzem 1,47...ale to byla fakt tutovka...uvidíme, co dále
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Tak a mrdám na sázení,Ajax kurz na postup 1.02!!!!
Tak ja sem se na to vysral s tebou, byl to totiz jedinej, ale doopravdy jedinej zapas, z celyho 3. predkola ligy mistru, kterej nevysel, tak jak sem rikal, vsechny ostatni mi vysli presne podle ocekavani, ale ten vymrd, to je k vsteku, rano zapnu teletext a cumim na to jak vypicena mys, dam to na tiket a picu, kdybych ho tam nedal, a dal vsechny ostani tak mam vyhru 8x vyssi mimimalne a jeste k tomu by se mi vratilo 300, co sem dal jen do tyto sazky- na to, ze nejsem vydelecna osoba moc rozhazuju penize a proto koncim d doby, nez je zase nebudu mit
_________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
Hmm, tak Chelsea mě stála další litr, měl jsem chelsea a manchester, na united jsem koukal v televizi a když ten komentátor říkal stav ze stadionu kde hrála chelsea, tak mi radost vyprchala, měl jsem tam za litr něco přes dvojku.
Black dragon:
ty seš expert přes to zjišťování informací, nekoukl bys mi na tyhle týmy, když budeš mít chvilku:
Arnheim-Alkmaar věřim dvojce a 02 je pro mě tutovka
Bayern-Norimberk 1
Schalke - Brémy 02 má pěknej kurz a to Schalke zatim moc nepředvedlo
Watford-Manch.utd 2 ten včerejší výkon united mě celkem nadchnul
Celtic - Hibernian 1
Salzburg - Wacker 1
Celta Vigo - Barcelona 2
Jena - 1FC Koln 2
jestli natrefíš na nějaký info, co by mohlo ovlivnit výkon apod. tak dej když tak vědět. Dík
Tak ja sem se na to vysral s tebou, byl to totiz jedinej, ale doopravdy jedinej zapas, z celyho 3. predkola ligy mistru, kterej nevysel, tak jak sem rikal, vsechny ostatni mi vysli presne podle ocekavani, ale ten vymrd, to je k vsteku, rano zapnu teletext a cumim na to jak vypicena mys, dam to na tiket a picu, kdybych ho tam nedal, a dal vsechny ostani tak mam vyhru 8x vyssi mimimalne a jeste k tomu by se mi vratilo 300, co sem dal jen do tyto sazky- na to, ze nejsem vydelecna osoba moc rozhazuju penize a proto koncim d doby, nez je zase nebudu mit
U nás v tipáči vysí na zdi včerejší tiket jednoho týpka na 41litrů s jedinou chybou, hádejte jakou? ...Ajax....
To fakt smrdí krchovem...spíš se to hodí do nějakýho fulkontaktu...a kořen za to dostal jen žlutou...
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Naposledy upravil kvarkopako dne čt srpen 24, 2006 7:27 pm, celkově upraveno 1 krát
U nás v tipáči vysí na zdi včerejší tiket jednoho týpka na 41litrů s jedinou chybou, hádejte jakou? ...Ajax....
Myslim, že takovej tiketů budou mraky...se schválně podivám v CHANCE na smolaře týdne...
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru