Ahoj, rozhodl jsem se založit si tento log, abych s Vámi mohl sdílet můj postup a pocity z cvičení, zároveň uvítám jakoukoli radu ať už tady, či ve zprávách.
Něco o mě:
Věk: 26 let
Výška: 190 cm
Váha: 130kg stabilně
Povolání: Sedavé, stresové - kancelář, cca 5 hodin denně v autě
Zkušenosti se sportem: Nikdy jsem necvičil déle než měsíc, poslední 3 roky jsem byl centr v americkém fotbale. Hodně kontaktu, výbušných pohybů, skvělý psychický tréning. Sport miluji, přerušil jsem, abych se mohl věnovat více práci.
Důvod, proč chci se sebou něco dělat: Výše zmíněnou váhu jsem nabral poměrně bleskově při začátcích podnikání. Málo času, snídaně absolutně nepřijatelné (pro přestavu energy drink), obědy formou drive-inu, málokdy domácí kuchyně. Dnes po pěti letech jsem se rozhodl, že to takto dál nejde. Narostlo mi obrovské břicho, lidé kolem mi říkají že mám docela namakané pracky, ale co z toho. Necítím se ve svém těle dobře. Nohy hubené, pracky, bachor jak padesátiletý pijan. Toto již více nechci. Do budoucna chci zase pokračovat ve fotbale v časovém horizontu jednoho roku.
Dispozice ke cvičení: Domácí místnost s podložkou, dvě
jednoručky 8-12kg. Mám možnost využít soukromou posilovnu se všemi možnými stroji, ale nehrnu se do toho.
Jídelníček: Na pití pouze voda, jídlo 1x denně - hodně zeleniny, kuřecí/hovězí, brambory, rýže... Každý den po obědě pilulka
Reflex Nexgen pro multivitamin, večer pilulka Omega 3 GS Condro.
Můj cíl: Pro začátek si dávám laťku na 125kg, postupně budu updatovat. Časový horizont si nedávám, ale potěšilo by mě, kdybych to za měsíc zvládl.
Tréning 05.09.2019:
3x10 kliků
3x12 sed-leh
3x12 dřepů
2x15s plank
Tento tréning budu postupně rozšiřovat v počtu sérií. Rád bych si jej rozložil na 3 fáze během dne.