kvalitní arginin

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - kvalitní arginin  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> kvalitní arginin
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
janmaldik

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2016 6:54 pm    Předmět: kvalitní arginin Odpovědět s citátem

Zdravím, chtěl bych se zeptat na kvalitní arginin s poměrem cena/kvalita. Co jsem měl argilean tak stačilo 7,5g (3 odměrky ) a bylo to opravdu poznat.Ale ta cena. No a teď jsem si koupil arginin z 4fitness no a po 15g pořád žádný účinek.
Bych se ani nedivil kdyby to ten borec z 4fitness bral z made-in-china.com za 1e/kg při objednávce 250kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pilarius

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V nabídce mají dva různé argininy. Který ti nesedl?
Co se týče původu, tak deklarují EU snad u všech surovin, na které jsem narazil. Prakticky nenakupuju doplňky jinde než u nich - a nemůžu si stěžovat. Zrovna arginin teda ale nepoužívám. Je ale fakt, že kromě kvalitních věcí občas nabízejí i levnější (mizerné) varianty - třeba kaseinát vápenatý.
tobias92

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2016 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arginin z 4fitness užívám, cca. 30g denně (2x15g) a nemohu si stěžovat. Podívej se, jestli to co jsi bral předtím nemělo nějaké synergické příměsi (beta alanin, citrulin apod.)
janmaldik

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2016 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten argilean je 100% čistý arginin bez dalších příměsí. A to po těch 3 odměrkách vylezly nádherně žíly apod. ale u tady toho z 4fitness nic. Jinak tobias92 nevím třeba to už je ta fungující dávka 30g za den ale s porovnáním toho co jsem měl by tě tak vysoká dávka asi zabila :D

Rychle na stránku:

Přejdi na: