|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kid
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 10:19 pm Předmět: |
|
|
Já mluvím o případné kontraprodukci při hubnutí, ty to bereš ad absurdum.
No, oznámkoval jsi mne dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 6:58 am Předmět: |
|
|
| kid napsal: | Já mluvím o případné kontraprodukci při hubnutí, ty to bereš ad absurdum.
No, oznámkoval jsi mne dobře |
Nemyslel jsem to na tebe:o)
Kontraproduktivní to možná z 0,000001 % být může, to by ovšem vadila žvýkačka se sorbitolem nebo xylitolem apod. Jak jsme už psali jinde, tohle je asi miliontá věc k řešení.
Rozhodně raději v dietě 1 l coly light než koly s cukrem, to je snad zřejmé.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 8:06 am Předmět: |
|
|
Tak xylitol má aspoň nějaké užitečné vlastnosti, kdyby ho dávali do těch kol, tak je asi rychle po problému.
Tady nejde o množství do 1 l, oni nám tím mládenci řeší celodenní pitný režim a ještě si myslí, jak dělají dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 8:10 am Předmět: |
|
|
On i ten litr pravidelně není žádná výhra. Zase chápu, že když je někdo v dietě a má chuť na sladké, je trocha lightky menší zlo než třeba vyjíst cukrárnu:o)
Osobně třeba dám přednost light verzi před tou s cukrem - pokud musím volit.
54 kostek cukru ve dvou litrech koly...to si prostě neumím odůvodnit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 8:11 am Předmět: |
|
|
| kid napsal: | Tak xylitol má aspoň nějaké užitečné vlastnosti, kdyby ho dávali do těch kol, tak je asi rychle po problému.
Tady nejde o množství do 1 l, oni nám tím mládenci řeší celodenní pitný režim a ještě si myslí, jak dělají dobře. |
Do jedné verze kofoly dávají stévii. Taky tam není kyselina fosforečná, která alespoň za mě je to největší zlo v kolových nápojích.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|