|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buffon25

|
Zaslal: po červenec 06, 2015 12:05 pm Předmět: Lipo 6 nebo compres fever |
|
|
Zdravím můžete mi poradit který z těchto spalovačů je lepší Lipo 6 ,Compress fever
Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jo-jo

|
Zaslal: po červenec 06, 2015 2:32 pm Předmět: |
|
|
Švihadlo ,je to lacný a účinný spalovač tuku. Tie chemické placebo sr.čky sú osvedčené len na spaľovanie tvojich peňazí
|
|
| nahoru |
|
 |
RichardJanco
|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 12:30 pm Předmět: Re: Lipo 6 nebo compres fever |
|
|
| buffon25 napsal: | Zdravím můžete mi poradit který z těchto spalovačů je lepší Lipo 6 ,Compress fever
Díky moc |
Ahoj, pokuď ti můžu poradit, jdi do Lipo 6. Je to účinný spalovač, a nejsou to vyhozené peníze, pokuď máš upravenou stravu a denní příjem pohybu. Kam chodíš cvičit? Já chodím do fitka v černých polích, jmenuje se zone4you a můžu jen doporučit!
|
|
| nahoru |
|
 |
RichardJanco
|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 12:31 pm Předmět: Re: Lipo 6 nebo compres fever |
|
|
| buffon25 napsal: | Zdravím můžete mi poradit který z těchto spalovačů je lepší Lipo 6 ,Compress fever
Díky moc |
Ahoj, pokuď ti můžu poradit, jdi do Lipo 6. Je to účinný spalovač, a nejsou to vyhozené peníze, pokuď máš upravenou stravu a denní příjem pohybu. Kam chodíš cvičit? Já chodím do fitka v černých polích, jmenuje se zone4you a můžu jen doporučit!
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 12:35 pm Předmět: |
|
|
Já bych ty spalovače uplně nezavrhoval... třeba ja začal stagnovat cca na 11% BF a spalovač mi váhu zase rozhýbal
|
|
| nahoru |
|
 |
Danca Ber
|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 12:41 pm Předmět: Re: Lipo 6 nebo compres fever |
|
|
| RichardJanco napsal: | | buffon25 napsal: | Zdravím můžete mi poradit který z těchto spalovačů je lepší Lipo 6 ,Compress fever
Díky moc |
Ahoj, pokuď ti můžu poradit, jdi do Lipo 6. Je to účinný spalovač, a nejsou to vyhozené peníze, pokuď máš upravenou stravu a denní příjem pohybu. Kam chodíš cvičit? Já chodím do fitka v černých polích, jmenuje se zone4you a můžu jen doporučit! |
Ahoj, jasný je pestrý a upravený jídelníček a cvičení, což beztak víš , ale co ti můžu doporučit je spalovač lipo 6, který je hodně účinný, jak píše Ríša. Je univerzální pro ženy i muže, obsahuje extrakt z Citroníku pomerančového, což je velké plus pro výrobce. V zone4you ho mají ve slevě. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 12:46 pm Předmět: |
|
|
ake nenapadne ucty ktore vsetky propaguju zone4me _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|