LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žádný strachy pánové, jde to podle plánu .

Trénink
shyby pár opakování
bench 3x3 70kg
tlaky s JR na šikém 3x8 up to 22.5kg
veslo up to 3x90kg (všechny cihly)
bic. zdvihy s EZ up to 5x40kg (light weight baby, asi jediná dneska)

Nic extra, síle stále nikde, ale co čekat při týhle tréninkový frekvenci. Jinak napumpování po tréninku milý . Další trénink by mohl bejt třeba ve středu, očekávám dvoudenní svalovku . Ale jinak věřím v brzkej pravidelnej split.
LJ

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2008 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jídlo po tréninku
18.30 350ml malinovej nápoj Activia
20.30 150g penne, 150g prsíčka, 100g zeleniny
spánek
8.30 litr džusu, 50g tmavý pečivo, 100g sýr, 50g paprika
11.30 pórková krémová polívka 75ml, kuřecí steak 150g, americký brambory 100g, špenát a smetana 100g, štrůdl 50g
14.30 tmavý pečivo 50g, šunka 100g, sýr 100g
18.30 maso 150g, penne 100g
22.00 tvaroh straciatella 250g

Pak to upravím jak to dopadne ve skutečnosti, svalovku nemám, tak bych šel dneska večer tančit a nebo cvičit, pokud se utrhnu v práci.
LJ

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2008 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
Dneska sem si tancoval. Šel sem na nábor do kurzu pokročilejch hip hoperů, byly tam samý holčičky vystajlovaný, jak bejvá zvykem, většinou vypadaly, že končí základu, takže ideální kolektiv pro starýho kocoura prostatika . Hodinka a půl pohodový aerobky, sem sice pomalej, ale to zase za měsíc chytnu, hlavně že všechny ty holky váží polovinu co já a sou mi po koule .

Kromě toho se mi zdá se za dva dny naplnil kurz a od února budu mít svou regulérní skupinu nadějnejch tančících zaměstnanců z parku .
LJ

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2008 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to tak bejvá, dokumentuju svoji formu hlavně v oblečení . Du si zacvičit, ať to na mě tak neplandá .
LJ

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2008 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
bench up to 3x72.5kg
tlaky s JR up to 5x21.5kg
přítahy kladky v sedě v záklonu up to 3x95kg

Dneska lehkej trénink, zítra du tancovat a nechcu být nataženej.
LJ

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
Hodina a půl lockingu, parádička, vyřádil sem se a spálil hromadu kalorií, takže sem po skončení snědl 2 doublecheesy, bigmaca a mcroyala, klasicky za 4 minutky . Jestli mě zítra budou bolet ledviny, tak víme z čeho .
LJ

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
Hodinka a půl hype a lockingu, ač tlustej jako vepř, už sem rychlejší než ty 45kg princezničky co tančí kolem mě, což je příjemný. To že sem si tancoval když těmhle holkám ještě ani nezačly růst prsa si raději nepřipomínám .
LJ

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je na čase dát mý lásce najevo, že za to stojí. Našel sem fitko kde sou do jedenácti, to tak akorát stíhám:). Takže do toho půjde zvostra. Podseknu maxka, ať můžu přidávat a nehrotím to tolik...

Plán
Rozložení splitu
Trénink 1
bench
přítahy v předklonu
biceps s EZ

Trénink 2
MT
tlaky na ramena
triceps na kladce

Trénink 3
Dřepy
přítahy kladky v sedě
břicho

Lineární zvyšování zátěže
Cyklus 1 - 1x3, 1x3, 10x5
Cyklus 2 - 1x4, 1x4, 10x6
Cyklus 3 - 1x3, 1x3, 10x5 vše +5kg
Cyklus 4 - 1x4, 1x4, 10x6 vše +5kg
Cyklus 5 - 1x3, 1x3, 10x5 vše +10kg
Cyklus 6 - 1x4, 1x4, 10x6 vše +10kg
Procent nevím, neznám maxka a zlepšuju se...

Cyklus 1, trénink 1
bench 3x65kg,3x70,10x5x51kg
přítahy v předklonu 5x5 71kg
Dneska sem to nestih a zavírali fitko, přítahy sem jel s 15s přestávkama mezi sériema, debilní, ale zase fajn že sem se nepoblil . Jako intro fajn, vše lehký.
LJ

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cyklus 1, trénink 2
MT 3x115kg, 3x105kg, 10x5x95kg
tlaky na ramena před hlavou na MP 3x40kg, 3x35kg, 10x5x30kg; vše + váha MP, kterou neznám
stahování kladky na triceps 3x25kg, 3x20kg, 10x5x17,5kg

Dneska podle plánu, díky strategickýmu zhoršení všechno papírek, akorát mě sere na tý mrtvole že to trvá dlouho. Zatím ju jedu bez pásku.

Jinak jak nejsem zvyklej na podivíny co chodí do fitka, dneska mě klasicky jeden zaskočil. Mix Nicka Slautera a programátora, vysokej hubenej mimoň s culíkem, divný kecky a ke tkaničkám přivázanej klíček od šatny . Jel klasickej split - procházka stojanem na dřepy s nápojem aloe vera, 3 sérky stahování kladky na triceps a břicho. Ale co se divím ...
LJ

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2008 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koncert
5h v Tmobile Aréně na cenách óčka, postával sem si tam a potancovával, nohy mě pak nebolely, fajn. Nějací páni podpálili po svejch dvou odehranejch písničkách jednu kytaru na pódiu a ostatní kytáry tam rozmlátili, Verešová předvedla nejtrapnější výkon večera, když v živým přenosu dělala minutu reklamu nějakýmu obchodu, šéf Bontonu přebíral tři ceny, u tý třetí už byl úplně na šrot a nemohl ani pořádně mluvit. Jinak fajn, Toxique vypadají nadějne, Lucie Vondráčková je docela drobek malej a Marek Eben je klasickej sympaťák.

Cyklus 1, trénink 3
rowing 2000m střední tempo
dřepy 3x81kg, 3x61kg, 10x5x51kg
přítahy kladky v sedě (veslo) 3x65kg, 3x55kg, 10x5x45kg

Trénink dneska fajn, všechno klasicky papírek, dřepy sem nedělal kromě jednoho cyklu Fomina nikdy, protože sem nohy zatěžoval tancováním, tak sem to podsekl hodně s tím, že budu mít lehkou váhu a budu moct řešit techniku a jezdit dynamicky. Vůbec netuším kolik bych tou svou prasotechnikou dřepl, zkusím to někdy až dojedu tenhle trénink a budu testovat maximálky.

Veslování taky pohodička, aspoň můžu jet dynamicky a mám to odjetý rychleji, jak budu přidávat kila, tak by mělo pomalu přituhovat. Pokud vše pude podle plánu a neumřu nudou, mohl bych těch cyklů odjet i víc než 6, třeba 8 nebo 10, tam bych už přidával 15-20kg proti začátku a to už by mohlo bejt krapet zajímavější.
LJ

PříspěvekZaslal: ne únor 03, 2008 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cyklus 2, trénink 1
bench 4x61kg, 2x71kg, 6x6x51kg
přítahy v předklonu 4x71kg, 4x61kg, 10x6x51kg
bicepsový zdvihy s EZ 4x28kg, 4x23kg, 10x6x18kg

Zkusil něco na způsob extra workoutu , bohužel to po včerejšku nevyšlo. U benche sem si to jednou hodil na hlavu a byl rád, že sem to zvedl, pak u šestek mi kompletně odešly ruce a nemohl sem pokračovat, předpokládám že to je mix včerejšího tréninku a možná trošku moc velkejch rozdílů mezi goldem,silverem a pracovní sérií, takže trošku na příští trénink upravím ty váhy, abych to jel ve větší pohodě. Zbytek tréninku i přes únavu poměrně dobrej, odjel sem to dynamicky a s malejma přestávkama, tam je to podseknutý správně.
LJ

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2008 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cyklus 2, trénink 2
MT 4x115kg, 4x105kg, 10x6x95kg
tlaky na ramena před hlavou na MP 4x40kg, 4x35kg, 10x6x30kg; vše + váha MP, kterou neznám
stahování kladky na triceps 4x25kg, 4x20kg, 8x6x17,5kg

Dneska pěknej trénink, těsně před ním sem si na hodinku zdříml, což byl super nápad, protože i po redbullu sem se probudil až kolem osmý série mrtvoly . Zase málo času, tak sem jel tlaky na ramena s malejma přestávkama a triceps s 30s jak to jen šlo. Váhy dneska fajn.

Slečna za barem je sice krásná, ale když sem se ptal na pásek, tak znejistěla - musel sem upřesnit, že nemyslím konfekční doplněk, ale takovej ten na cvičení. Nebyl .
LJ

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 1:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aktuální míry (listopad - únor - změna)
věk: 22 let - 22 let - když se týden neholím, vypadám starší
váha: 85kg - 92kg - +7kg
výška: 188cm - 188cm - trochu sem to čekal
pas: 84cm - 85cm - +1cm tlusťoch ještě nějakou dobu budu
biceps: 34.5cm - 36cm - +1,5cm
prsa: 106cm - 112cm - +6cm
stehna - 67cm - nevím kolik to bylo předtím
lýtka - 42cm - to je furt to samý

Měřil sem se o víkendu, snad si to pamatuju dobře, dyžtak to zpětně upravím. Pravda je, že ty kila sem nabral hlavně jídlem, protože cvičím pořádně teprv druhej týden, ale stejně to má dobrej směr. Stehna lýtka klasicky poměrně velký proti zbytku těla díky tancování. Cíl je udržet váhu a pas a zhruba stejný a zvětšit trochu objemy, což díky paradoxu začátečníka v posilovně a vysokejm obrátkám zvolenýho tréninku by ještě nějakou dobu mělo jít.
LJ

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po pár letech nahulatá fotka, ať mám s čím porovnávat progress pak. Předpokládám komentáře typu "takhle vypadá můj 16letej brácha, kterej nikdy necvičil", "zhubni" popř. "proč nejseš oholenej" .
LJ

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cyklus 2, trénink 3
dřepy 4x70kg, 4x60kg, 10x6x50kg
přítahy kladky v sedě (veslo) 4x70kg, 4x62,5kg, 10x6x50kg

Dneska zase bez dnu volna, ale v pohodě. Břicho sem nejel, klasicky sem zaspal před tréninkem a nebyl čas. Přikládám fotku tý mý baculatý nožky, ať je to tu kompletní.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: