LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2009 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
bench 10x10x70kg big time PR!
peckdeck rehab
veslování rehab

Dneska i přes neutěšitělný vedro jsem se dokopal do posilovny a splnil si rekord a cíl první fáze tréninku Pimp ma ego . Benche šly hezky, s rezervou, Apofis prohrál souboj na dálku, protože už to zkrátka nedá první . Je na čase přejít na druhou část tréninkovýho plánu a začít honit pořádný čísla na čince .
Pavelcb

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2009 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gratulace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mobsman

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2009 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prej gratulace
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2009 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb: dík , teď ještě teoretický maximum přepracovat s větší váhou na skutečnost

drobek: 2 roky zpátky, na první stránce tohodle topicu, to si ještě měl hezkou přezdívku, kamarády a byl si oblíbenej ve společnosti ... pro mě je úspěch že vůbec chodím do fitka pravidelně, nemám větší ambice, bohužel, tlustej i slabej jsem byl vždycky
mobsman

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2009 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vidiš teď mám všechno co chci a furt vlastně nic, stejně jak před dvěma rokama... tak to aspoň nepřeháněj s kokešem
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 02, 2009 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

suplementace

Kámoš vyhrál v battlu nějaký sračky od Nutrendu a dal mi to, takže ode dneška tam láduju:

Synephrine - 1 kapsle před tréninkem
Caffein candy tabs - 60mg před tréninkem
Inosine 500 - 2g před tréninkem
Creathin ethyl ester - budu tam ládovat nějak během dne k 10g celkem, je 2 metry prošlej, tak snad ještě pofrčí, pojedu to na pomalejší nasycování a delší efekt pokud se chytne.

Zítra očekávám navíc od ronnieho noční klasiku, 80% Extrifit, jahůdku a banán. Tak snad mě to nezabije a budou padat mega rekordy .
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 02, 2009 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Kámoš vyhrál v battlu nějaký sračky od Nutrendu a dal mi to, takže ode dneška tam láduju:

Synephrine - 1 kapsle před tréninkem
Caffein candy tabs - 60mg před tréninkem
Inosine 500 - 2g před tréninkem
Creathin ethyl ester - budu tam ládovat nějak během dne k 10g celkem, je 2 metry prošlej, tak snad ještě pofrčí, pojedu to na pomalejší nasycování a delší efekt pokud se chytne.

koukam taky stastnej clovek....ja mel v patek podobnou nadilku, mozna jeste lepsi
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 02, 2009 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vole ale u tebe to vypadá že tě sponzoruje Ronnie a ty to hrdě tajíš ... ale jinak já těmhle věcem nějak extra nevěřím, kofein je kofein to je věc co mě nakope na jistotu, protože nepiju kafe, jen kolu, zbytek sou blbosti, max ten kreatin pokud pofrčí, tak budu přifouklej jak prasátko

trénink
bench 5x10x75kg PR
peckdeck rehab
stahování horní kladky rehab
stahování horní kladky paralel rehab

Dneska nakopanej novinkama sem si po odpolední lehárku u rybníka zašel střihnout přesčas, rozhod sem se ještě přidat jeden rekord na 10x10 bench, dneska 5 sérií zlehka, s rezervou, příští týden to dotáhnu .
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 02, 2009 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
vole ale u tebe to vypadá že tě sponzoruje Ronnie a ty to hrdě tajíš ... ale jinak já těmhle věcem nějak extra nevěřím, kofein je kofein to je věc co mě nakope na jistotu, protože nepiju kafe, jen kolu, zbytek sou blbosti, max ten kreatin pokud pofrčí, tak budu přifouklej jak prasátko

to vis, Ronnie chce mit reprezantaci i u veslaru

Jo ten kofein bych taky potreboval, aby na me fungoval, respektive bych potreboval par mesicu nepit kafe.

A kdyz jsem kdysi frcel na kreaci a jeste s peknou porci glukopuru ke kazde davce, to jsem byl pekne zavodnenej veprik :)
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 02, 2009 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já piju litr až dva lehký koly denně tak asi budu taky už relativně imunní vůči kofeinu a u kreatinu se bojím hlavně toho, že jak jím většinou několikrát denně maso, tak že už na mě bude působit jinak než v 17ti když sem hovězí jedl jednou týdně ... no uvidíme, cítím že už sem vo fous větší kluk než dřív a že by se na mě hodilo ten bench vyhnat aspoň na 120kg
LJ

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

doplněk k suplementaci
Ronnie mi poslal testovací vzorky NO Explode, takže samozřejmě tuhle věc půjdu večer okamžitě vyzkoušet , předpokládám že v kombinaci s ostatními doplňky mě to totálně překope a opět nebudu moct usnout do 3 do rána, takže budu muset uvažovat o trénincích brzo ráno (rozuměj třeba v 8). Vzhledem k tomu, že mám problém vstávat i v 9, moc šancí tomu nedávám, ale pro krásu se holt musí trpět
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole LJ neblbni s tema doplnkama ... s takovouhle budes vetsi gappa nez ja
ygg

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Ty vole LJ neblbni s tema doplnkama ... s takovouhle budes vetsi gappa nez ja

Pokud se z toho totálně nepo .... ehm ... nevyexkrementuje
LJ

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

po včerejšku jsem ok a to sem to začal hustit všechno naráz, tak to snad tělo utáhne, uvidíme jak se to projeví na výkonnosti ve fitku, předpokládám že není možný abych neutrhl nějakej světovej rekord
LJ

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
bench 9x10x75kg PR
tricepsový stahování kladky rehab
tricepsový kliky na stroji rehab
tlaky na ramena na stroji rehab

Dneska 5h spánku, 10h v práci, ve fitku i přes totálně přepychovou nálož boosterů jsem díky těžkým benchům včera a předevčírem bohužel byl lehce v útlumu. Nicméně bench rekordní, v 10. sérii sem to nedotáhl, protože sem už byl hrozně unavenej a asi bych to dal, ale měl se strach z missu a zbytečnýho zranění (např. ulomenýho nehtu ). Zbytek tréninku rehab, po tréninku džus s kreatinem, pak po hodině protein a pak sem se posral, díky yggu .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: