|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 10:05 pm Předmět: |
|
|
míry prosinec/dnes
(pas jsem si tenkrát napsal hodně, asi to bylo víc než dneska  )
váha: 103kg/96kg
hrudník: 117cm/114cm
biceps: 39cm/39cm
pas: 156cm/89cm
Míry relativně dobrý, nicméně rozdíl hrudník/pas bych chtěl mít aspoň 30 čísel, míň mi připadne že člověk už vypadá jako hruška  , uvidím jak tomu pomůže blížící se dietní režim. Zatím beru jako úspěch, že jsem úplně vypustil chození do fastfoodů  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 10:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 10:26 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | To si děláš srandu ne? Ten rozdíl obvodu pasu.... | však sem psal že sem si nenapsal správný číslo minule ale nějakou blbost, ale myslím že to bylo tak 95 a u mě je všechno přes 90 dost ohavný
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 12:05 am Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | No, příště nebudu tolik důvěřivej.
Ale stejně je to perfektní změna, soudě podle fotek. Závidim, že ti zůstaly ruce, mě při hubnutí odejdou objemově vždycky nejvíc | tak jednak na mou výšku (188) ty ruce sou docela hubený, druhak já jsem cíleně nehubnul, jenom jsem přidal pohyb popř. jako teď vyhodil obědy v mekáči, takže ta změna za půl roku je tak nějak normální, myslím že tu sou lidi co by to dokázali za poloviční čas daleko líp ...
no a v poslední řadě mi ruce a nohy relativně vzhledem k mým proporcím vždycky rostly rychle, takže teď se na ně nesoustředím, každej druhej trénink něco zlehka zašmrdlám a stačí to, zatímco prsa který jsem nikdy neměl a jedu je pořád, tak stejně nerostou - každej má něco ... (a já bych teda chtěl ty prsa raději než stehna )
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 1:03 pm Předmět: |
|
|
trénink
shyby 10x TH
stahování horní kladky za hlavu 4x15x60kg
iso lateral cosi cosi stroj 3x12x100kg (dohromady)
přítahy vč v předklonu 3x12x60kg
přítahy kladky s oporou hrudníku 3x10x70kg
iso ramena cosi cosi stroj rehab
Dneska trénink s kámošem co cvičí spíš kulturisticky, na programu byly záda, takže hrozně moc zádocviků, navíc v jiným fitku na hammer strength strojích, ale nakonec v pohodě, akorát mi už ke konci dost odcházely bajcepsy.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 9:45 pm Předmět: |
|
|
trénink
bench 5x90kg, 6x90kg, 7x90kg, 7x90kg, 8x90kg, 6x90kg
tlaky s JR na šikmé rehab
tlaky na ramena na stroji rehab
veslování rehab
Dneska klasický faux pas, v návalu energy boosterů jsem se šílené potil, včetně ruk, což v kombinaci s mým standardním benchovým širokým úchopem dělalo to, že mi klouzaly při benchi ruce od sebe a při pokládání už sem to pokládal do stojanu na svý ruce  . Původně sem chtěl vyjet postupně na 10x90kg, ale jak mi to furt klouzalo, tak sem to musel pokládat několikrát dřív, protože to nešlo. Zítra beru sparinga snad konečně, co mi to bude po odcvičení odkládat, takže konečně zvednu trochu váhu.
|
|
| nahoru |
|
 |
oakus

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 7:13 am Předmět: |
|
|
si vem molitany a neřikej že je tam nemáte, ty sou snad všude... _________________ No to mi povídej. Tam je víc elektriky, než byl nápor na celostátní síť v reklamní pauze při finále zápasu žen v pudinkovým krému!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 7:32 am Předmět: |
|
|
LJ: takovou výmluvu jsem ještě neslyšel _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 11:18 am Předmět: |
|
|
suplementace
- poměrně záhy mi minulej týden došel prošlej kreatin, protože při cca 200 tabletkách o obsahu 0,5g kreatinu v jedné to prostě dlouho vydržet nemohlo
- včera mi došly i antioxidanty, doufám že neonemocním
- stále mám inosin, synephrin, kofein candy tabs
- dneska mi přišly od ronineho extrafit hydro amina, 325 tablet, pokud budu běhat každej den (což by bylo dost nečekaný prolomení lenory), tak to reálně vidím na to, že mi vydrží tohle balení cca 2 týdny
- mám doma pořád dost 80ky extrafit proteinu na noc a chvíle, kdy v ledničce není nic k jídlu
- plus mi doma zbejvají dva testery NO Explode, takže až se bude blížit nějaké drámo v posilovně, použiju je jako tajnou zbraň
Připadám si jako profesionální suplementér  .
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 11:43 am Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | ty za ty suplementy dáš měsíčně půlku výplaty ne? | půlku výplaty dám za jídlo , za suplementy dám pakatel, beru to jen jako doplněk
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 11:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|