|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
viz. Proteiny, je to OK, rozhodně se to dá pít a rozpouští se to v klidu, ale chuťově mi pořád chutná 80ka jahoda daleko víc, to je holt moje oblíbená příchuť
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
koudy.

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 10:35 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | koudy. napsal: | Video hustý .. pokud tancujete takhle . Aminy, protein, glutamin ... a mrtě sacharidů před tancem, to je maximum co můžeš udělat no. Jak dlouho trvá takovej taneční trénink? | Hodinka a půl až dvě, z toho zhruba 45 minut posilování a streching, základní technika, pak tancování na hudbu. Během tý doby samozřejmě člověk potřebuje nebýt jak balón, potom je zase docela vyšťavenej a nechce se mu nic tuhýho jest. Základ co dám určitě budou bcaa/amina před a po a cukry hlavně po. Teoreticky by šlo popíjet ioňták během tancování, cukry prostě se obávám že by mě nafukovaly zbytečně, ale možná jenom to je o zvyku. |
tak to by mělo jít bez výrazný ztráty hmoty ... lepší než 5h na kole v kuse to půjde
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 9:31 am Předmět: |
|
|
Když sem tančil latinu, tak to 5h v kuse bejvalo a bylo hrozný že mě to ještě navíc bavilo  , ale tady spíš to tancování není to hlavní proč mi upadaj svaly, spíš du do práce a pak tancovat, na fitko už nemám sílu ani čas, takže na něj zbejvaj v lepším případě dny, kdy netancuju. Druhá věc je, že když ve fitku makáš směrem k udržení hmoty a síly, tak to tancování nijak extra nepomáhá, zkracuješ se, snižuješ aerobní kapacitu, navíc seš třeba pak nataženej druhej den ... takže má cenu jet spíš nějakej kruháč dynamickej. No nebudu fňukat, jenom určitě nebudu takovej machr, abych si šel ráno zacvičit a večer zatancovat  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 5:29 pm Předmět: |
|
|
extra trénink
tlaky s JR na bobečcích 5x15x20kg
Dneska novinka, přišel jsem utahanej z práce a chopil se opět domácích činek, dal za sebe dva sedací bobky a odcvičil na tom tlaky, cvik naprosto brutální, protože jsem musel celou dobu držet hrozně zpevněný tělo, abych nespadl  . Váhu během pár extra tréninků určitě posunu směrem ke 30kg, ale tím že u toho cviku letím ve vzduchu, tak to je těžký i tak  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 8:04 pm Předmět: |
|
|
tohle jsem kdysi jezdil taky na bobeccich, ale mel jsem jen jednu jednorucku a tak jsem jel kazdou stranu extra, to bylo neco , kdyz jsem tam mel 27,5kg :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 7:13 pm Předmět: |
|
|
extra trénink
tlaky s JR na bobečcích 3x15x25kg
pullover na bobečcích 3x10x27kg
Dneska netradičně kvůli pracovním restíkům jen 3h spánku a vstávačka v 6 ráno, návrat domů v 7 večír, takže sem místo fitka zvolil jenom protažení na hrudník doma. Naložil sem nejvíc kolik doma poskládám, už mi chybí železo na větší čísla, silově ok  .
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
Nepsal bych o těch "bobečcích" jak nějakej buzík  , kdyby na nich u mě nefungovala jinak stabilita a zpevnění těla než na klasické lavičce, ale nějak to chci v logu odlišit, protože na tlaky na lavičce v leže bych si klidně vzal o 10kg těžší jednoručky...
Samozřejmě je to směšný cvičení, ale tlačí mě čas a nechci zbytečně vynechávat i lehký tréninky, když vím, že mám jídlo i suplementy během celýho dne vychytaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 10:15 pm Předmět: |
|
|
trénink
tlaky s JR na šikmé 3x8x30kg
chestpress up to 80kg
ultrapeckdeck up to 80kg
stroj ramena rehab
stroj ultrastahování dolů up to 90kg
stroj ultraveslo up to 80kg
triceps rehab
plavání
30 minut prsa
saunování
Dneska návštěva vodního světa, místní fitko má super technogym stroje, nepamatuju si teda vůbec jejich jména, ale ty který sou ISO a zároveň mají zakulacený trajektorie pohybu, takže to je příjemnější, tak těm říkám ultra  . Na začátku sem zkoušel bench, ale místní kombinace kratší osy a mini lehátka mě rozčilovala, takže sem několikrát se rozcvičil až se 100kg a rozčílilo mě to tak, že sem šel raději na tlaky s JR. Jinak ok šmrdlačka. Zítra dělám akci pro klienty - celej den paintball a žranice, tak doufám že někomu dám přes držku pažbou
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 6:35 pm Předmět: |
|
|
akční den
¨
škola smyku - 60 minut, superb v plný náloži, jízda na aquaplanningu stovkou žádnej problém
paintball - 90 minut, masakr, ale věci jako parakotoul se prostě nezapomínají a velmi mi pomohly - to nemůžu říct
trénink
bench 4x5x100kg big time PR
peckdeck up to 4x85kg PR
bench na šikmé na triceps up to 65kg
Trénink dneska osekanej, měl jsem málo času, ale cíl, to je zvednout bench - splněn, tím splněna i třetí fáze tréninku, ale budu po 3x3 se snažit ještě pár kilo přiházet  .
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 10:14 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | Na to behani vidim pekne seres | Byl sem jednou sprintovat a dneska sem běhal na paintballu, nene!
|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 10:19 pm Předmět: |
|
|
| eob napsal: | taky chci bejt tvuj klient, minimalkne kvuli ty skole smyku | můj klient klidně bejt můžeš, budu tě brát na drahý obědy, na koncerty a na školy smyku, ale jak už to tak v obchodě chodí, budu se taky snažit ti něco u toho prodat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|