LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
To nemáš doma nějakou sklenici od okurek nebo flašku od mlíka, aby si nemusel čekat na šejkr?
asi sem rozmazlenej, ale pít z flašky od okurek mi přijde trošku divný
LJ

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se mi nestalo. Přijdu odpoledne do kanceláře a čeká na mě anonymní balíček s nápisem Ronnie.cz a v něm nový shaker . Co k tomu říct, když jsem zamáčekl slzičku z dojetí a zkontroloval ve svém diáři večerní program - raut na Effie - tak mi bylo jasné, že stejně Expand ochutnám až zítra ráno .
LJ

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tanečky
90 minut jazz

Rameno pořád trochu cítím, ale už to je lepší. Je čas dostat se do formy .

Měl jsem dneska konečně compress expand po akci, plusy jsou určitě ne moc sladká chuť, vstřebatelnost, složení, mínus trochu horší rozpusnost, ale za ty prachy, proč ne
LJ

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2009 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sauna
3x dokola

Trénink
bench up to 5x81kg
peckdeck up to 5x71kg
stahování horní kladky rehab
přítahy kladky s oporou hrudníku rehab

Box
15 minut mlátička

Včera sauna, dneska posilka, rameno už ok, ale nechtěl sem to hrotit.
LJ

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
tricepsový bench na šikmé up to 5x75kg
peckdeck up to 5x75kg
stahování horní kladky stroj up to 5x75kg
stahování tricepsové kladky rehab

Sauna, plavání
2 dlouhý kola sauny, 15 minut plavání

Klasickej relaxační volnej den, díky bohu za 20 let od revoluce . Večerní koncert J.A.R. byl přecpanej lidma, tak sem po pár písničkách utekl .
LJ

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
bench up to 3x90kg
peckdeck up to 5x75kg
tlaky na ramena na stroji rehab

Box
10 minut bouchání v kuse

Pokračuju v rychlejch intenzivních trénincích. Trochu sem přihodil na benchi, ještě sem necedil krev, ale neměl sem v rukách nějakou těžší váhu už nějakou dobu, tak to nehrotím. Před tréninkem sem si mazaně dal redbullkolu a jak sem ji neměl asi rok, tak pořád chutná jako splašky .
Lameboy

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pil si někdy splašky, chutnají skvěle
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda nevím čemu tak říkáš, já si představuju nějakou špinavou vodu mutant gainer nebo tak něco
LJ

PříspěvekZaslal: so listopad 21, 2009 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
400m sprint, 18km/hod konstantní rychlost
tricepsový bench na šikmé up to 3x80kg asi PR, nemůžu to dohledat
tlaky s JR up to 10x24kg
přítahy kladky s oporou hrudníku up to 5x90kg (plnej kotel)
bic. zdvihy s kladkou rehab

Plavání, sauna
10 minut plavání v kuse hned po tréninku, 3 kola saunování.

Dneska jsem začal s kámoše trénovat tabatou, potřebuje zlepšit kondičku, je to 80kg tanečník, zkusili jsme na začátek tréninku jenom pro představu jak rychle může běžet 400m. Běžel 17,9km/hod, tak jsem tam šupl 18 a zaběhl to taky, na to že mám TH 98kg docela v pohodě, šlo by ještě rychlost trochu zvednout . Šikmej bench stále rezerva, zkusím příště zase přihodit 5kg.

Sauna klasicky v pohodě, chodím každej týden do aquapalace a je to k nezaplacení, dneska jsem zjistil, že mají roční permici pro vip fitko a saunu neomezeně za 15 000 Kč, což je velmi slušná cena a kupuju si to k Vánocům, všem kdo tam pravidelně jezdí doporučuju.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je fakt dobrá cena. VIP a sauna za 1200/měsíc je běžná cena za obyč měsíční vstup do velkýho fitka.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
To je fakt dobrá cena. VIP a sauna za 1200/měsíc je běžná cena za obyč měsíční vstup do velkýho fitka.
a tady máš saun 15
LJ

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénik
bench up to 3x95kg
peckdeck up to 5x80kg
stahování horní kladky up to 5x57,5kg

Box
Dneska bouchání regulérní tabatou, 20-10, 8x.

Spal jsem 13 hodin a to je pak vždycky dobře, udělal sem si odpoledne 2 fajnový omeletky, takže fitko v pohodě. Bench pořád s mírnou rezervou, ale už pomalu začíná přituhovat.

Protože je zima a jedu poslední dobou klasicky málo opakování, tak nahodím velmi brzo můj klasickej mix bear a HST, bearST - budu cyklovat 10x15, 10x10, 10x5 a pak to zkusím vyhnat přes 5x5 a 3x3 k nějakýmu xmanskýmu výkonu .
LJ

PříspěvekZaslal: so listopad 28, 2009 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
120 minut jazz

Semlela mě už letošní lovecká sezóna, vánoční večírky jeden za druhým a to ještě není ani prosinec . Nicméně včera tanečky, ještě si něco o víkendu střihnu abych neumřel do konce roku na obezitu .
LJ

PříspěvekZaslal: ne listopad 29, 2009 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
bench na šikmé na triceps up to 3x85kg big time PR
chestpress up to 5x70kg
tlaky s JR na šikmé up to 5x26kg
farmers walk s 36kg JR kolo okolo velký posilovny
stahování tricepsové kladky rehab

Plavání, sauna
3 kola sauny a klasický poplavávání.

Trénink v pohodě , přidal jsem opět na šikmej úzkej bench a šlo to, tak mám radost. Jinak jsem si zkusil farmers walk, zajímalo mě jaký to je, silově tam nebyl žádnej problém, běžel sem kolem celý posilovny (v Aquapalace je opravdu velká, 50m to bylo určitě) a culil se, ale když jsem to pak položil, tak jsem se cítil docela vydejchanej . Ve fitku už byla jen jedna těžší JR a to nějaká 42kg tuším, tu si vemu příště a zkusím to víckrát.
LJ

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
tlaky s JR up to 5x30kg
iso peckdeck up to 5x80kg
veslování up to 5x80kg
přítahy kladky s oporou hrudníku up to 5x60kg

box
8 koleček trojkombinací tabatou

Dneska sem potřeboval vypustil po celým dnu trochu stresu, ale bohužel jediná velká činka v posilovně byla většinu času obsazená krčením zápěstí , tak sem můj pseudotrénink netypicky začal jednoručkama.

Nevím jestli sem to už zmiňoval, ale ten iso peckdeck (deltdeck) s nastavitelným poloměrem ramen a volnýma chytkama je super, protože můžu peckdeck jet stylem rozpažek hrozně zeširoka, proto ho pořád jezdím, krásně se u toho protáhnu. Box nakonec rychle a svižně. TH něco přes 98kg, ale trochu bych potřeboval zlepšit jídlo, nějak to teď nezvládám ani pravidelně, ani zdravě...

Po tréninku sem si v žabce koupil wellness oats cake od nutrendu, kdo to nezná, je to první "musli" co mi fakt chutná, protože sou v ní opravdový vločky a ne musli, příchuť je asi jenom káva, ale jak se někdo může hádat jestli mu chutná ten nebo ten protein nebo gainer, tak za tuhle tyčku dám ruku do ohně že bude každýmu chutnat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: