|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: ne leden 24, 2010 7:54 pm Předmět: |
|
|
Trénink
5 shybů
bench rehab
tlaky s JR na šikmé 3x5x30kg
iso peckdeck up to 5x85kg (plnej kotel)
stahování horní kladky paralel up to 3x80kg
Po včerejšku natažený spodní záda a celkově únava, tak sem to nehrotil a jen se protáhnul. Chybí tomu systém a pravidelnost, ale od února snad budu mít víc času a srovnám to. Koupil jsem si uplý fialový tričko a rád bych, aby mi z něj nečouhaly špeky  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m4l

|
Zaslal: ne leden 24, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Hele a víš že bych si možná vestu a návleky i koupil , máš tip na nějakýho prodejce? Jinak trénink předpokládám takovej, že s tím prostě běháš. |
ne plaves
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po leden 25, 2010 8:58 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
latina 75 minut
No, trošku sem to dneska přehnal. Snídaně - Activia, svačinka - 2x Crispy Chicken z BK, oběd - gulášek, svačinka - 2 tvarohový fornetti XXL, svačinka 2 - malá proteinová tyčka. Nějak sem se nafoukl a celou latinu mě bolelo břicho a braly křeče, k posrání  . Ale co, počkám hodinku a zajdu to zahnat stejkem, stejně už dnešek nezachráním  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st leden 27, 2010 12:00 am Předmět: |
|
|
Trénink
tricepsový bench na šikmé up to 3x85kg
chestpress rehab
stahování tricepsové kladky rehab
Plavání, sauna
Klasickej relax, 3 kola saunování
Dneska zlehka, na benchi rezerva, mít jištění, dám PR  , počkám do příště a přiložím.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt leden 28, 2010 12:51 am Předmět: |
|
|
Musím se podělit o tip. Dneska jsem byl na večeři v Kobe Sushipointu, tj. kombinace sushi baru a steak baru s prvotřídním masem, na Václaváku. Dal jsem si sezónní specialitu, srnčí hřbet s pyré ze sladkých brambor a s osmaženýma kapustičkama a nutno dodat, že takhle povedenou kombinaci jsem neměl už hodně dlouho. Všem podnik doporučuju, rozhodně 5 hvězdiček, na výběr jsou mimojiné různý druhy kvalitního hovězí z biochovů, v kombinaci s klasicky dobrým sushi je z čeho vybírat.
Takhle tam opravdu jídlo prezentují:
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so leden 30, 2010 8:35 pm Předmět: |
|
|
Trénink
bench up to 2x100kg
chestpress up to 5x85kg (plnej kotel)
tlaky na ramena na stroji
přítahy tyče v předklonu up to 3x80kg
Dneska lehkej trénink v Šumperku, klasicky bez sparinga vše se rezervama, přece jen cizí fitko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: so leden 30, 2010 10:19 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Trénink
bench up to 2x100kg
chestpress up to 5x85kg (plnej kotel)
tlaky na ramena na stroji
přítahy tyče v předklonu up to 3x80kg
Dneska lehkej trénink v Šumperku, klasicky bez sparinga vše se rezervama, přece jen cizí fitko. |
Smarja ze ses neozval, ja sem ze sumperka =D Kdes byl? _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so leden 30, 2010 10:26 pm Předmět: |
|
|
LJ dobrej banner  , tos delal sam ?
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: ne leden 31, 2010 2:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne leden 31, 2010 11:06 pm Předmět: |
|
|
Nemůžu si stěžovat, tři holky mi daly číslo a z toho minimálně dvě byly prokazatelně hezký i bez dvou promile v krvi  , máte to tam moc pěkný! Jo ještě sem byl v Dublin baru a pouštěl tam Davida Krause z jukeboxu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út únor 02, 2010 11:54 am Předmět: |
|
|
Trénink
šlapání schodů 5 minut
rotoped na ruce  5 minut na plno
tricepsovej bench na šikmé up to 3x85kg
stahování tricepsové kladky rehab
Bazén, sauna
3 kola saunování
Včera jsem si koupil konečně permici do Aquapalace. Při koupi 2 a podepsání že ten pán vedle je můj partner mi dali slevu 3 000 Kč  . Kromě toho ve VIP zóně mají stroje zabudovaný televize, konečně můžu u rotopedu sledovat ulici  . Mám taky poukazy na Power Plate s trenérem, tak snad konečně zhubnu  . Jinak včera únava a nevyspání.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|