|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: so říjen 09, 2010 9:52 pm Předmět: |
|
|
No nevim....trenovat sprinty, kdyz nemas vubec zvladnutou techniku....ale kazdyho vec no
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: so říjen 09, 2010 10:38 pm Předmět: |
|
|
Já netrénuju sprinty, abych vyhrál olympiádu, ale protože z nich rostou svaly víc, než z vytrvalostního plavání, je to změna a je to dobrý na fyzičku, něco jako tabata. Ještě jednou, zajímá mě kondice a postava, chci aby mě to bavilo a zlepšoval jsem se, ale na druhou stranu se nemůžu srovnávat s lidma co plavou závodně a mají o 30kg míň, to by mi kilometr za hodinu na prvním tréninku musel zkazit plavání na furt  . Plavu 3 měsíce a pořád se zatím zlepšuju, takže se nestresuju a držím se svýho.
Plavání
500m kraul, 13 minut, PR
Dneska svižně, ještě mám pořád rezervu, protože sem měl menší pauzy mezi sériema plus musím vybrat lepší plavky, ať nevypadám jak na pláži pořád  . Reálně vidím, že půl kilometr bych na 11 minut mohl stáhnout za pár tréninků.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so říjen 09, 2010 11:00 pm Předmět: |
|
|
Tos me asi nepochopil...mam ny mysli to, ze proste by ses mel v prvni rade zamerit na techniku....az ji zlepsis, tak vsechnu pujde raketove nahoru...ale kdyz jedes ty sprinty, tak je par veci, co by ti mohlo pomoct....a to sou plavecky packy a ploutvicky....a pak treba taky piskot
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 2:26 am Předmět: |
|
|
voe dyt ses hubenour.. trochu soudnosti, jinak nemyslim si ze se da plavanim pribrat naka hmota, normalne plavci trenujou v posilce... a to rikam ja, kerej nejsu zaujatej jen posilkou _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 11:28 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | voe dyt ses hubenour.. trochu soudnosti, jinak nemyslim si ze se da plavanim pribrat naka hmota, normalne plavci trenujou v posilce... a to rikam ja, kerej nejsu zaujatej jen posilkou | hubeňour sem, ale obávám se, že pod 95kg sem se stále nedostal a v pase taky nemám 80cm ...
Subjektivně mám pocit, že z plavání mohutním, přidat dašlí aktivitu bych k tomu chtěl, ale nemám na to čas a energii, zatím. Budou Vánoce, musím se otáčet, abych měl klidný jaro, až budu otočenej, tak úplně ideálně si zajdu ráno do fitka nebo na box a večer na bazén. To je stav kde s dobrou stravu věřím, že by mi to fungovalo dobře a byl bych spokojenej, mohl bych pak třeba nosit tílka a tepláky a rozbíjet lidem okýnka u auta .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 10:23 pm Předmět: |
|
|
Plavání
500m mix, 15 minut
Pohodička, nějak sem po včerejšku byl utahanej. Objednal sem si novou várku suplementů, aby ze mě vyrostl obr  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 11:24 am Předmět: |
|
|
Plavání
20x25m sprint kraul, čas mi unikl
Trošku hektičtější týden, nicméně včera jsem se už na bazén dostal. Pořád platí, že si připadám mohutně, v měřítku běžných lidí jsem asi 3x mohutnější než Marta Issová, dává mi to smysl  .
Přišly mi suplementy - pořád klasické hydro amina od Extrifitu, hromada kávových musli tyček od Nutrendu a nějakěj ionťák na plavání, abych měl větší drive  .
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 11:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 12:25 pm Předmět: |
|
|
hehe jo a navic se zda, ze po tobe Marta jede... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 12:20 am Předmět: |
|
|
kliky
po - pá, 5x10
so - ne, 4x15, 1x10
Poslední týden jsem neměl moc síly a času a tak jsem si doma aspoň klikoval, zítra se vracím do vln rozbouřeného bazénu.
Vyfotil jsem jednu aktuálku, říkám tomu muž v koupelně, kde je i hrazda  . TH bude kolem 95kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 9:32 pm Předmět: |
|
|
kliky
po - 3x20
út - 10,15,20,25
plavání
250m mix, 10x25m prsa sprint
Dneska návrat do plavek, už to bylo potřeba, nějak sem se zase rozežral. Dobrá zpráva je, že za týden touhle dobou začíná prodlouženej víkend  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 1:46 am Předmět: |
|
|
Plavání
500m mix
TH 101kg, nepříjemně mě zaskočilo, když jsem po x týdnech šel na váhu. Je to peklo, je to peklo, sem koule  . Na 4 dny na konci týdne mám v plánu milion plavání na dovolence, protože to už je zase váha na kterou se dobře nedívá  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 9:50 pm Předmět: |
|
|
Plavání
20x25m kraul sprint
Musím se hejbat. Každej den. Abych neumřel na otylost  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|