Log Temného Zabijáka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 69, 70, 71  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log Temného Zabijáka  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log Temného Zabijáka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Darkkiller

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2014 11:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čus, nějak jsem nestíhal psát, domu jsem se vrátil až před chvílí. Opakování už si moc nepamatuju, tak jen v rychlosti:

18.4. Záda, Ramena, Břicho

Přítahy VČ podhmat
5x8 80 kg

Stahování kladky v sedě před hlavu

Přítahy jednoruč na stroji (Hammestrength)
Up to 40 kg na jednu ruku

Tlaky v sedě
Up to 24 kg, poslední série pumpovačka 15x24 kg

Přítahy VČ k bradě
Up to 40 kg

Rotátory s gumama (výbornej cvik)

Břicho

Stehy už mám naštěstí sundaný i když mě zas trápili - rána se mi zacelila moc rychle (po 9 dní) a stehy zarostly, takže sestra mi je vyndavala tak 10 min.

Docela špatná nálada, spal jsem 4 hodiny a navíc mě dost bolí v krku, ale byl to dobrej trénink. Dal jsem předtím ve fitku na baru nějaký NO (moje první po více jak měsíci), úplně mini dávku, ale docela jsme ho cejtil, hezky mě probralo . Cvičil jsem taky po dlouhý době se sparingem, tak jsem se nebál přidat trochu na váze. U všech cviků krátký pauzy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2014 12:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A dnešní (už vlastně včerejší) trenink:

19.4. Nohy, Lýtka, Prsa, Ruce, Břicho, Kardio

Čelní ATG dřepy
5x6 80 kg (poslední série už dost na krev, koleno se zdá v pohodě)

Výpady s JČ
1x12 14 kg
2x10 20 kg
1x10 14 kg (menší váha, ale vše krásně procítěný a důraz na techniku)

Supersérie Legpress (nohy u sebe) + Výpony na legpressu

12x100 kg + 20x100 kg
12x100 kg + 22x100 kg
25x100 kg + 25x100 kg (výborná pumpa)

Bench
12x50 kg
10x60 kg
3x8 80 kg (KO, poslední opáčko v poslední sérii pomoh sparing)

Tlaky hlavou nahoru
4x10 24 kg (prsa už úplně vyždímaný, i tahle mini váha stačila)

Supersérie Francouzský tlaky v leže + Biceps zdvihy
12x10 kg + 12x10 kg
3x10 20 kg + 3x10 20 kg (nic nenapumpuje ruce víc jak tyhle antagonistický superserie!)

Břicho
2 cviky, celkem 6 sérií

Pás
15 min HIIT,
interval 1 min: rychlost 10-11 km/h
interval 2-3 min: rychlost 5-5.5 km/h

Po dlouhé době výbornej trénink a navíc v novém UA triku ! Váhy sice pořád nic moc, ale vysoká intenzita, pauzy ultra krátký - cca 30-50s. Celý trénink i s kardiem jsem stihnul za hodinu. Akorát trochu výčitky, protože jsem po tréninku dal jen protein, za hodinu sezamový plátky a až teď před půl hodinou jsem dorazil domu a udělal si hovězí steak - dal jsem ho samotnej. Teď už jen tvaroh a spát.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2014 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aktuální TH: 91 kg (4 kg dole..)
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2014 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní Velikonoční trénink:

21.4. Záda, Ramena, Kardio

Pás
5 min chůze do kopce

Warm up

Přítahy VČ v předklonu nadhmat
12x20 kg
12x60 kg (už těžký )
8x80 kg
8x80 kg
8x80 kg
6x90 kg
6x90 kg
6x90 kg
- vše poctivě bez cheatingu, přemýšlel jsem, že přihodim na 100 kg, ale už zrazoval úchop

Shyby dynamicky
5x5 Já
- dynamicky u mě znamená rychle nahoru a rychle dolu, technika pořád dobrá (ne žádný CF kipping shyby)

Superserie Rumunský MT x Krčení ramen s VČ za zády
10x60 kg x 12x60 kg
10x60 kg x 12x60 kg
10x60 kg x 8x60 kg
- úchop totálně KO, v poslední sérii už jsem neudržel
- u obou cviků podržený kontrakce

Militarypress
8x40 kg
6x50 kg
5x60 kg
5x60 kg
5x60 kg
8x40 kg (minimalni pauza, pálilo už neskutečně)
- po dlouhý době MP (nejezdil jsem ho ani před pauzou) a byl jsem strašně slabej..čekal jsem, že to nebude tak hrozný, ale poslední serie fakt na krev. Už se mi to i blbě drželo v rukou.

Protisměrný kladky na delty
3x12

Předpažování s JČ neutrální úchop
12x8 kg
2x10 10 kg

Rotátory s gumama (2)
3x12

Pás
HIIT 20 min
2 min 5,5 km/h
1 min 9 km/h
-tepovka po rychlejsim intervalu 150 t/min, na konci pomalého 130 t/min

Dnes další výbornej trénink, sice pomalejší tempo (cca 2 hodiny), ale síla i forma se pomaličku vrací. Trochu budu muset vypilovat úchop, před pauzou jsem dost často jezdil v rukavicích a na tahový cviky jsem většinou používal trhačky, oboje chci co nejvíc omezit a brát je jen při nejtěžších sériích.

Naposledy upravil Darkkiller dne st duben 23, 2014 9:15 am, celkově upraveno 1 krát
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2014 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je moje aktuálka po měsíci nicnedělání a čtyřech kilech dole... Je to o dost horší, ale aspoň budu mít motivaci víc makat a pak sem hodím výsledek! Jinak toho bordelu si nevsimejte, zrovna jsem odjížděl.

Darkkiller

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čus, dneska ještě totálně rozsekanej z minulejch tréninků, takže jediný, co mě už jakžtakž nebolelo byly nohy a tric.

23.4. Nohy, lýtka, triceps, břicho

Pás
5 min

Warm up

Čelní dřepy ATG
8x40 kg
6x60 kg
5x80 kg
5x80 kg
8x80 kg (tady jsem se hecnul, nohy v pohodě, ale už to bylo těžký udržet středem těla, ramena navíc bolely ještě od minulých čelňáků)

Hacken dřepy
8x40 kg
8x70 kg
8x70 kg
8x70 kg
10x40 kg (minimální pauza, co největší hloubka, stehna dobře pálily)

Superserie Výpony v sedě x Zakopávání
4 série od každého, na zakopávání trochu těžší váha

CG Bench
8x40 kg
8x60 kg
8x60 kg
8x60 kg
-dal bych i víc, ale nějak špatně se mi to drželo, předkloktí ještě namožený

Bradla triceps
3x8 já
-klepal jsem se u toho, jak když to cvičím poprvé

Břicho
6 sérií celkem + korekce lumbální hyperlordosi

Kolo
10 min
-na uvolnění nohou

Nohy docela šly, ale pak na ten triceps už jsem byl zničenej. Jinak jsem zjistil, že v BBC je ultra těžkej legpress i Hacken dřepy, ve druhém fitku (Bodyflex Ltm) jsem před pauzou jezdil na legpress 8x450 kg a tady bych to dal možná s půlkou . Jo a ty hackeny mi stejně moc neseděj, chtěl jsem je dát jako dočasnou náhradu zadních dřepů, ale dost jsem z nich cítil tlak na kolena, do větších vah bych se tam určitě bál jít. Dnes mi frajer v posilce řek, že vypadám jako Arnold za mlada, to potěšilo !

A jedna špatná zpráva - došel mi protein (Survival Ultra speed 80), určitě jeden z nejlepších, co jsem kdy měl. Hned jsem si objednal novej, vyzkouším hydro od extrifitu, zítra nebo v pátek si pro něj zajedu na Palmovku.

Od pátku zas rozjedu můj osvědčenej trénink Tahy/tlaky/Nohy, k těm nohám přidám asi kardio, ostatní tréninky asi nebudu dávat. Budu střídat intenzitu (např. těžký, těžký, lehký tahy..) a v plánu jsou 4 tréninky týdně, snad to bude vycházet.

Naposledy upravil Darkkiller dne čt duben 24, 2014 10:17 am, celkově upraveno 1 krát
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a zítra sem do logu napíšu moje 3 osvědčené suplementy. Dva vám budou určitě jasné, ale ten třetí bude pro většinu novinka . Dnes jsem ho začal brát a jsem zvědavý, jestli bude mít na mě stejně zázračný účinek jako poprvé .
MAST3R

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Forma vypadá dobře, ale snad se neurazíš, ale Arnolda tam moc nevidím.
Když píšeš o Bodyflexu, nemá tam Borkovec Inbody nebo je někde jinde v LTM?
Olejnas

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
A jedna špatná zpráva - došel mi protein (Survival Ultra Speed 80), určitě jeden z nejlepších, co jsem kdy měl. Hned jsem si objednal novej, vyzkouším hydro od extrifitu, zítra nebo v pátek si pro něj zajedu na Palmovku.

Jako hrdy SUS80Milec (tj. jedu asi sedmou pixlu v rade) musim rict, ze Hydro DH32 od Extrifitu je nehorazna bomba! Chut naprosto vyborna = takovy horsi ledovy kafe s mlikem (prijemny horky ocas), konzistence krasne vodova a stravitelnost 1*. Cpu ho hned po treninku do BeefMassu a rano nalacno a nadhera..kdyz ho chytis v akci za nejakou rozumnou cenu, tak nevahej a toc, teda kup :)
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Master: Ne, nemá, ani o žádném jiném v Ltm nevím . Jinak byl první, kdo mi to řekl a taky tam žádnou podobu nevidím .

Olejnas: Vzal jsem to s nižším stupněm hydrolýzy (16?), příchuť čokoláda, tak snad bude stejně dobré. Zatím jen čisté hydro jsem měl od Smart Labs a byl jsem docela spokojenej, sice ze začátku byla chuť hrozná, ale později jsem si zvykl a začlo mi chutnat . Btw jakej je ten Beef mass?
MAST3R

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je škoda.
Jinak to hydro je 12. Měl jsem ještě staré balení v krabici, super protein, rozpustnost ihned, bez pěny, chuť taky super, všichni plašili s hořkostí a já se na něj vždycky těšil. A stravitelnost na jedničku, jak když vypiješ čistou vodu, vůbec nezaplácne.
Olejnas

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Btw jakej je ten Beef mass?

BeefMass mi sedi vic nez dotedka uzivane GoPro, uz jen protoze neni tak priserne sladky a hlavne nedela hrudky a take se mi zda mene huste, coz mi vyhovuje. Stravitelnost je subjektivni, ale zda se mi lepsi. Jedu ted druhou pixlu a uz se asi ke GoPro vracet nebudu. Pokud hledas cukr do ktereho nacpes hydro po cviceni, tak je tohle idealni a navic je ted na Extrifitu v akci, takze za relativne slusny peniz.
DEXCORE

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měl Beefmass v čokoládové příchuti a vůbec mi nesedl. Připadal mi strašně hutnej a navíc v něm zůstávala nějaká bílá zrnka - nerozpuštěná.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lepší jak GoPro? Já ho měl jednou a ta chuť úplně mrda, škoda trochu horšího složení, ale chuťově bych ho mezi gainery hodnotil hodně vysoko.

Dexcore: Ta bílá zrnka by mohly být leucin, špatně se rozpouští.

Ptal jsem se ale jen čistě ze zvědavosti, už docela dlouhou dobu cukry v PTN už nedávám a vyhovuje mi to
Olejnas

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako vsechno i tady vic vody neuskodi. Jinak zadnych bilych zrnek jsem si nevsiml (ze by Leucin?), vetsinou zapijim vitamin a Extrifit BCAA (viva la anabolicky okno), ktera jsou sama o sobe velka jako Titanic, takze i kdyby mi tam plaval utopenej pavian, tak si toho mozna ani nevsimnu :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log Temného Zabijáka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 69, 70, 71  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: