|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Lžete na fóru? |
| Nikdy, nevidím důvod |
|
39% |
[ 35 ] |
| Ano, občas zalžu, ale velice vyjímečně |
|
46% |
[ 41 ] |
| Lžu soustavně, je to podstata mé existence |
|
13% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 88 |
|
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 06, 2007 1:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Roland SteelRaven

|
Zaslal: út listopad 06, 2007 1:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út listopad 06, 2007 2:21 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Lhaní ve škole, v zaměstání, a dříve i při výkonu základní vojenské služby, NENÍ LHANÍ Platí rovněž pro komunkaci s veškerými orgány státní správy a moci |
Tohle bylo velmi vtipné!
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Roland SteelRaven napsal: | | ygg napsal: | Lhaní ve škole, v zaměstání, a dříve i při výkonu základní vojenské služby, NENÍ LHANÍ Platí rovněž pro komunkaci s veškerými orgány státní správy a moci |
pravda, v skole je v skole |
pravda ......a na foru je na foru
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út listopad 06, 2007 2:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 2:43 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Lhaní ve škole, v zaměstání, a dříve i při výkonu základní vojenské služby, NENÍ LHANÍ Platí rovněž pro komunkaci s veškerými orgány státní správy a moci |
tak školu i výkon vojenské služby máš za sebou , a když opomenu zaměstnání , co v osobním životě ?jak se stavíš k různým druhům lží
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út listopad 06, 2007 2:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 3:56 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | ygg napsal: | Lhaní ve škole, v zaměstání, a dříve i při výkonu základní vojenské služby, NENÍ LHANÍ Platí rovněž pro komunkaci s veškerými orgány státní správy a moci |
tak školu i výkon vojenské služby máš za sebou , a když opomenu zaměstnání , co v osobním životě ? jak se stavíš k různým druhům lží |
Ono je více druhů lží:-)))))))))))))))?????
A mária....mohla bys mi definovat pojem zralý muž ? Nebo je to jen eufemismu pro stáří
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 4:01 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | tysonek napsal: | | ygg napsal: | Lhaní ve škole, v zaměstání, a dříve i při výkonu základní vojenské služby, NENÍ LHANÍ Platí rovněž pro komunkaci s veškerými orgány státní správy a moci |
tak školu i výkon vojenské služby máš za sebou , a když opomenu zaměstnání , co v osobním životě ? jak se stavíš k různým druhům lží |
A mária....mohla bys mi definovat pojem zralý muž ? Nebo je to jen eufemismu pro stáří |
asi už i špatně vidím ...původně jsem v tom příspěvku viděla něco úplně jiného
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út listopad 06, 2007 4:05 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | tysonek napsal: | | ygg napsal: | Lhaní ve škole, v zaměstání, a dříve i při výkonu základní vojenské služby, NENÍ LHANÍ Platí rovněž pro komunkaci s veškerými orgány státní správy a moci |
A mária....mohla bys mi definovat pojem zralý muž ? Nebo je to jen eufemismu pro stáří |
Myslíš milosrdná lež?
Jestli on pán není náhodou pěkný ptáček..
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 4:06 pm Předmět: |
|
|
nelžu, a zejména lidem, které mám rád, což je velká nevýhoda, jelikož jsem nelhal ex-přítelkyním a vždy řekl pravdu, jediná výhoda spočívá ve věrnosti, bych to nemohl v sobě držet  Ikdyž většina lidí, co cvičí déle, lže a vědomě, nebo snad říkají vždy pravdu o naturálosti, ať už se zeptá kdokoliv?
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 4:07 pm Předmět: |
|
|
| holu napsal: | nelžu, a zejména lidem, které mám rád, což je velká nevýhoda, jelikož jsem nelhal ex-přítelkyním a vždy řekl pravdu, jediná výhoda spočívá ve věrnosti, bych to nemohl v sobě držet Ikdyž většina lidí, co cvičí déle, lže a vědomě, nebo snad říkají vždy pravdu o naturálosti , ať už se zeptá kdokoliv? |
to pak tady kecá půlka fora
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út listopad 06, 2007 4:10 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | holu napsal: | nelžu, a zejména lidem, které mám rád, což je velká nevýhoda, jelikož jsem nelhal ex-přítelkyním a vždy řekl pravdu, jediná výhoda spočívá ve věrnosti, bych to nemohl v sobě držet Ikdyž většina lidí, co cvičí déle, lže a vědomě, nebo snad říkají vždy pravdu o naturálosti , ať už se zeptá kdokoliv? |
to pak tady kecá půlka fora |
Tak já se přiznám.... jsem blondýna a jmenuji se Karel
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 4:11 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | tysonek napsal: | | holu napsal: | nelžu, a zejména lidem, které mám rád, což je velká nevýhoda, jelikož jsem nelhal ex-přítelkyním a vždy řekl pravdu, jediná výhoda spočívá ve věrnosti, bych to nemohl v sobě držet Ikdyž většina lidí, co cvičí déle, lže a vědomě, nebo snad říkají vždy pravdu o naturálosti , ať už se zeptá kdokoliv? |
Tak já se přiznám.... jsem blondýna a jmenuji se Karel |
Karle ?? uf no třeba si na to zvyknu můžu ti říkat důvěrněji Kááájo ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út listopad 06, 2007 4:14 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | Diana napsal: | | tysonek napsal: | | holu napsal: | nelžu, a zejména lidem, které mám rád, což je velká nevýhoda, jelikož jsem nelhal ex-přítelkyním a vždy řekl pravdu, jediná výhoda spočívá ve věrnosti, bych to nemohl v sobě držet Ikdyž většina lidí, co cvičí déle, lže a vědomě, nebo snad říkají vždy pravdu o naturálosti , ať už se zeptá kdokoliv? |
Tak já se přiznám.... jsem blondýna a jmenuji se Karel |
Karle ?? uf no třeba si na to zvyknu můžu ti říkat důvěrněji Kááájo ? |
Když už..tak Kájíku...zní to důvěrněji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|