|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Makuška

|
Zaslal: čt červen 25, 2015 8:53 am Předmět: |
|
|
Středa 24.6.2015
- Do vystoupení zbývají 4 dny a středeční trénink je poslední před vystoupením
- Poprvé si s kolegyňkou sjíždíme celé vystoupení od začátku do konce asi 4x - pak přicházejí první "zajížděcí diváci" (majitelka studia a kamarád,co nám pomáhal s choreografií)
- Díkybohu se vystoupení líbí a sklízíme pochvalu
- Majitelka studia nás upozorňuje na hlídání detailů jako propnuté špičky, výraz v obličeji,
hlídat kterým směrem jsme na tyči natočené vůči divákům při provádění prvků
- Na poslední chvíli zjišťuju, že poslední kombo je příliš dlouhé a tak měním jeho konec za Bow and Arrow a následný seskok dolů
- Poslední dva dny (čtvrtek a pátek) před vystoupením mě čeká už jen strečing nohou a zad, aby byla do prvků dostatečná flexibilita + kosmetický den
- V sobotu jdeme na to (asi mě klepne). GAME IS OVER, SO LETS GO TO THE SHOW.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bbvka

|
Zaslal: čt červen 25, 2015 10:19 am Předmět: |
|
|
sice teda 4x vyzkouset sestavu pred soutezi mi prijde malo, ale pokud ty prvky mate v hlavne tak asi ok.
Jinak preju hodne stesti na soutezi ;]
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt červen 25, 2015 11:14 am Předmět: |
|
|
HODNĚ ZDARU přeju. To zvládneš. Držím pěsti. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: pá červen 26, 2015 1:53 pm Předmět: |
|
|
Čtvrtek 25.6. a pátek 26.6.2015:
- Do vystoupení zbývá 1 den
- Protahuju oba dny celkově celé tělo - hlavně pak nohy (provazy, rozštěpy, placka, kyčle, přední stehna), ramena a záda (tzv. kobra, most apod.)
- Tělu se strečing nelíbí, takže zítra do vystoupení už nedělám nic (jako vůbec nic).
- Dostáváme od majitelky studia zpracovanou naši hudbu včetně gongů, které označují rozdělení do sekcí vystoupení a střídání s mou kolegyňkou na tyči - hudbu necháváme drobně upravit, gongy vycházejí v textu písničky např. do poloviny slova a to je na prd
- Máme kompletní instrukce kdy, kde a v kolik máme být (jeden den před vystoupením - to ujde)
- Nechápu čím to je, ale nervozita mě jaksi záhadně opustila - snad se neobjeví těsně před vystoupením.
- Perlička na závěr - po včerejším kosmetickém dni se mi objevuje na rtu opar (no tak z toho by mě fakt drblo!!!)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červen 26, 2015 4:04 pm Předmět: |
|
|
držím palce, pokud bude videozáznam, doufám že se podělíš, log jsem sledoval, i když jsem se trochu ztrácel v přesném termínu vystoupení - z toho "do vystoupení zbývá" jsem to nevypočítal - takže v sobotu (nebo neděli)? místo ani akci už jsem nedohledal vůbec - je to něco veřejného? každopádně když nejde o život... tak jde o to si to užít ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: po červen 29, 2015 2:02 pm Předmět: Makuska |
|
|
Wau, parádní jste byli holky, obě dvě. Žasnu, moc krásný to bylo. Gratuluju moc k výsledku. A dávej víc videí a fotek z tréninků. Sluší vám to a moc dobře se na to dívá. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út červen 30, 2015 9:42 am Předmět: |
|
|
Díky moc.
Jinak oficiální výsledky - skončila jsem 5.tá z 8. Celkový počet bodů 187 (na 4.tou v pořadí a postup do finále mi chyběly 2 body).
Nejvíc bodů mám za show (66), pak za techniku (61) a nakonec umělecký dojem (60) - to vím - nutno zamakat na ladnosti provedení prvků a detaily v nich (propnutá kolena, špičky, dotažení flexi prvků atd. atd.) Nejvyšší dosažitelná hodnota bodů byla 70 v každé hodnocené kategorii.
Kočena za mnou na 6.tém místě měla o 20 bodů míň  , takže pro mě obrovské překvapení a nadšení. Čekala jsem, že moje bodová ztráta na profíky bude mnohem mnohem větší a naopak že spolu s amatérkami na tom budeme bodově tak nějak podobně. Btw. moje kolegyňka skončila v semifinále 3-tí - celkový počet bodů 192.
To jsme nečekaly ani jedna ani omylem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: út červen 30, 2015 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | Díky moc.
Jinak oficiální výsledky - skončila jsem 5.tá z 8. Celkový počet bodů 187 (na 4.tou v pořadí a postup do finále mi chyběly 2 body).
Nejvíc bodů mám za show (66), pak za techniku (61) a nakonec umělecký dojem (60) - to vím - nutno zamakat na ladnosti provedení prvků a detaily v nich (propnutá kolena, špičky, dotažení flexi prvků atd. atd.) Nejvyšší dosažitelná hodnota bodů byla 70 v každé hodnocené kategorii.
Kočena za mnou na 6.tém místě měla o 20 bodů míň , takže pro mě obrovské překvapení a nadšení. Čekala jsem, že moje bodová ztráta na profíky bude mnohem mnohem větší a naopak že spolu s amatérkami na tom budeme bodově tak nějak podobně. Btw. moje kolegyňka skončila v semifinále 3-tí - celkový počet bodů 192.
To jsme nečekaly ani jedna ani omylem. |
To je skvělý, ještě jednou gratuluju. Vsadím se, že mi lajci bysme nepoznali rozdíl mezi tebou a těma co skončili před tebou. Prostě podle mě, si to dala úžasně a jen zírám. Takže přiště na dalších trénincích, kameru a podrobněji natáčet a vysvětlovat. Moc dobře se na to dívá. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st červenec 01, 2015 1:49 pm Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | | To je skvělý, ještě jednou gratuluju. Vsadím se, že mi lajci bysme nepoznali rozdíl mezi tebou a těma co skončili před tebou. Prostě podle mě, si to dala úžasně a jen zírám. Takže přiště na dalších trénincích, kameru a podrobněji natáčet a vysvětlovat. Moc dobře se na to dívá. |
Děkuju moc.
Teď dávám chvíli od tyče pauzu a makám v posilce a doma, ale zase něco přidám.
Nové výzvy jsou pořád - příště sem dám video z tréninku, jak se vlastně prvky učíme....určitě časem pořídím i video nepovedených nácviků, kdy zůstáváme různě zasukované na tyči a tak....
Momentální výzva je handspring:
a z něj potom handspring stand (stojka na tyči):
Obrázky jsou prozatím ilustrační - na svých teprve začnu makat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út červenec 07, 2015 10:05 am Předmět: |
|
|
Pondělí 6.7.2015
- Vyhlásila jsem sice pauzu od tyče, ale vzhledem k tomu, že v Brně se konal workshop s mou strašně moc oblíbenou lektorkou na flexibilitu, tak mi to nedalo a vyrazila jsem.
- Bylo to FAKT VÝŽIVNÝ!!! Nicméně pokořila jsem zase trochu víc rozsah svalů a šlach a použila to i na tyči aneb "Narvi si nohu za ucho snadno a rychle".
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út červenec 07, 2015 11:12 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Hezký výkon - hezký sport |
Co si budeme povídat, chlapi na tehle sport koukají jen z jednoho důvodu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|