Já vím, že je to dnes nemoderní názor a že ten kdo nehulí, je tak trochu out, ale o tom co je škodlivější, zda tráva či alkohol by jsme mohli polemizovat. Znám nejeden případ, kdy se po pár jointech holkám rozjela maniod. psychoza, tráva v tomto případě slouží jako takový spouštěč psych. nemocí.
Stejně se dá polemizovat o tom, zda za to tráva mohla. To je jako říct, že známý si dal pár prásků a za pár let jel na heru, takže za to může tráva :-)
To hulení před trénikem nechápu. Si nedokážu představit, co bych tam předváděl... to už je moc si to zdůvodňovat lepším procítěním svalů :-D
Polemizovat se o tom dá, ale že má tráva větší dopat na psychiku o tom snad žádná.
Všechno má svá rizika. Buď je akceptuješ a nebo ne.
A new study by Dr. Robert Block at the University of
Iowa disputes the commonly held notion that marijuana alters
the level of testosterone and other sex hormones.
The study contradicted a widely publicized 1974 study
by Dr. RC Kolodony, which reported decreased testosterone
levels in men who smoked marijuana chronically.
The U. of Iowa study found that chronic marijuana use
had no effect on testosterone, luteinizing hormone, follicle
stimulating hormone, prolactin and cortisol in men or women.
Noting that six other studies had failed to show
lowered testosterone levels in men, Dr. Block concluded: "It
appears that marijuana, even heavy use of the kind that's
typical in the United States, doesn't alter testosterone levels."
However, he cautioned that heavy use might have other
adverse effects, including "possible effects on reproductive
function and mild, selective cognitive impairments associated
with heavy, chronic use."
Block's study is published in Drug and Alcohol
Dependence, Vol. 28: 121-8 (1991).
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Nejlepsi je kombinovat vse,clovek zije jen jednou a vysledky se taky dostavi.Arnold je dukazem. Pokud jsem obycejnej kondicak a posilovna te nezivi,tak je blbost takhle to resit.
Je tu nejaky IFBB pro? Nebo ma tu nekdo takove ambice krom naseho superhrdiny...Pokud ne tak jak rekl Robert Rosenberg "telo ma ji do hrobu zhuntovane"
Takže
Alkohol vede bohužel k úbytku koncentrace testosteronu a růstového hormonu v těle. Tím snižuje produkci dvou nejdůležitějších hormonů podstatných pro budování svalové hmoty. Chlast taky zvyšuje produkci katabolického hormonu cortisolu. A aby toho nebylo málo, tak dokonce zabraňuje proteosyntéze, tedy tvorbě pro kulturisty velmi potřebných bílkovin. Taky redukuje hladinu anabolických hormonů a zvyšuje hladinu katabolických hormonů v těle, takže si spíš svoje vybudované svaly začneš sám pojídat.
Prave proto nasleduje koule neboli tanecni droga v kombinaci s 2x proteinovou tycinkou ktera udrzi svalovou hmotu. Nasleduje nekolik hodin euforie. S pozdravem Exner - mistr ČR
Lidi mám vlastní zkušenosti s tím že marihuana vývoj svalů ani celkově růstu neovlivňuje (vím z vlastní zkušenosti , dokonce posiluju i jak se říká zhulenej ale musí to být ihned po kouření...) samozřejmě každý je jiný a na každého to působí trochu jinak ale znám lidi kteří jsou schopni se zkouřit a jít běhat ( chlap starej cca 33 let) takže určitě se toho nebojte ,tráva je celkově obalená spoustou mýtů ale to by bylo na dlouho.... Spíš doporučuju se vyhnout alkoholu to má opravdu dopad na organismus a navíc je legální..
Lidi mám vlastní zkušenosti s tím že marihuana vývoj svalů ani celkově růstu neovlivňuje (vím z vlastní zkušenosti , dokonce posiluju i jak se říká zhulenej ale musí to být ihned po kouření...) samozřejmě každý je jiný a na každého to působí trochu jinak ale znám lidi kteří jsou schopni se zkouřit a jít běhat ( chlap starej cca 33 let) takže určitě se toho nebojte ,tráva je celkově obalená spoustou mýtů ale to by bylo na dlouho.... Spíš doporučuju se vyhnout alkoholu to má opravdu dopad na organismus a navíc je legální..
Parádní tvůj první příspěvek na fóru..co tě vedlo k tomu se zaregistrovat, najít si rok starý téma o trávě a podělit se s námi o takovou perlu, jak je super jít cvičit vypálenej?
_________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
Neříkám, že jsem nikdy nehulil, ale nedávno jsem viděl CT scany mozku po kouření trávy - hezky to celý svítilo oproti kontrole, to nemůže být bez rizika .
I když marihuana přímo nezpůsobuje schizofrenii, tak je to takový spouštěč a u člověka s predispozicema vše jen urychlý. Navíc při chronickym užívání vede k apatii, toho člověka pak už nic nebaví a nemůže se soustředit (to snad každej najde příklad ze svýho okolí).
Parádní tvůj první příspěvek na fóru..co tě vedlo k tomu se zaregistrovat, najít si rok starý téma o trávě a podělit se s námi o takovou perlu, jak je super jít cvičit vypálenej?
Sranda že tu vůbec takový topic mezi sportovci existuje
Vedlo mě k tomu hlavně to ,že je škoda ,co si o tomhle tématu myslí spousty lidí a ještě se zastávají toho jak je to špatné aniž by znali fakta ,jde mi hlavně o to aby i lidi ,kteří občas kouří tu trávu si nemysleli ,že nemůžou žít stejně kvalitní život jako člověk který ji nekouří, což se například o alkoholu zrovna říct nedá..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru