|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 9:33 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | Já myslím že je to objektivní zhodnocení a je to jen jedna partie ale zajímá mě co mužeš udělat jinak když sám vidíš že dobrým benchem atd cesta nevede. |
ještě se k tomu vrátím , víš cvičím jen pár let , začatky jsem mněl pod dohledem spíše
silovkářu ( Lenky , Pavla , pak trošku rady Slávek pokud mohl ale ten spíše ohledně
jídla atd .. ) Takže jsem se spíše učil sám na sobě . nemněl jsem tu možnost aby mně
vzal pod křídla nějaký profík a trenoval mně . Vím že to by byla už jiná písen . tedka mám tu
možnost a taky jsem ji už využil na plno pokud jsem mohl . Zlate rady Tomaše za ten
měsíc udělali kus prace a to mi jen vysvětlil pár věci . Cvičit pod dohledem profíka a
nebo cvičit sám je rozdil obrovský ten se nedá ani popsat . Chci se zlepšovat taky tomu
jsem ochoten hodně obětovat .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blikk
|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 3:56 am Předmět: Re: středa |
|
|
Ahoj,
tak předně, klobouk dolu, prošel sem si celej tvůj log, od začátku, a pokroky máš takový, jako asi nikdo jinej tady. Zároveň dodatečně gratuluji k nedávným výsledkům. Jen mi to ale nedá napsat můj názor na tvůj jídelníček. Prostě si nemůžu pomoct, ale přijde mi, nevim no, ujetý není to správny slovo, ale spíš jak ne jidelníček, ale seznam objednávky pro nějakou laboratoř. Jasně, chápu, že trénuješ na jiné úrovni než já nebo většina ostatních tady, na druhou stranu i když se podivám na přípravu fakt profi bodybuilderů, třeba zrovna teď před Olympiou, tak vidim, že i před soutěží jí celkem normálně, možná třeba den dva před soutěží to změní, ale když se podivám na to tvoje, máš tam možná 30x denně něco, ale to budiž, ale když pominu doplňky, bude vypadat tvůj jídelníček takto:
8:30 100 gr namibie
15:00 150 g rýže , 150 g namibie hovězí
17:00 150 g namibie
20:15 100 gr, rýže 150 g namibie
22:20 150 g namibie
A to pravda, mi přijde, no nevim.. trochu extrém. Určitě by ti samotnýmu bylo příjemný jíst rozmanitěji a nemuset 30x denně myslet na to co přesně si teď vemu, finance, pravda, na tomhle se nešetří, ale dalo by se podle mě ušetřit a myslim, že výsledky by byly i tak, tvoje motivace a elán jsou neskutečný, proto bych se toho nebál. Ale to je čistě můj názor, samozřejmě je to na každém co mu vyhovuje, jen prostě mi to nedalo napsat a fakt to neber nějak ve zlém, naopak, a ještě jednou hodně štěstí i do budoucna.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 6:23 am Předmět: |
|
|
Děkuji .
Ano zdá se ti že by to tak třeba nemnelo být .
Ale teďka mi to sedí .možná jsou i jiné možnosti .
Ale zatím jsem je nestihl vyzkoušet .
Klidně napiš .porad .rád se učím a obevuji nové věci .
Každou změnu k lepšímu progresu přivítám
Ne boj konzultoval jsem to s hodně lidi .
Ale po krute dieté a hlavně tedka v pokračovaní je tak tělo rozjetý a připraveno na
super tvorbu nove a kvalitni svaloviny že tělo je schopno přijmout více než klasicky .
Cítím to u sebe že prostě jsem v poho schopen si dopřad tolik kvalitního jídla a vše
funguje .Tobě se zdá že toho jídla je příliš moc ? no moc tam toho není spíše mín a častěji .
jak jsi psal těch suplíku taky není moc , hodně jsem to stahnul . a klidně ti je vypíšu
Základ jsou:
aminokyseli ( peptidy (SCWP) .
BCAA 2:1:1 Fair Power
Taurin ( super podpora )
Multivitamin Fair Powe ( základ bez toho bych už nejel )
Enzymes Fair ( luxus na lepší tráveni )
Leucin Fair Power ( super věc )
Gluta Pure 100 ( Gluták klasika )
Thermogenic Fair Power ( klasika podpora )
no a tedka zařazen zase tribulus ,
tobě se zdá že těch doplnku je moc ??
Naposledy upravil Mates-daoc dne pá říjen 04, 2013 7:43 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 6:25 am Předmět: Pátek 4 října |
|
|
Pátek
07:00 budíček
07:00 10 gram . Aminokyseliny ( SCWP )
07:15 50 gram. vloček ( mix )
+20 gram. Aminokyseliny ( SCWP )
7:45 odchod směr fitko
8:15 10 gram. Aminokyseliny ( SCWP )
8:30 2 cps Thermogenic Fair Power
8:45 2 cps Thermogenic Fair Power
9:00 20 g BCAA 2:1:1 Fair Power + 5 grm Leucin Fair Power -- 5 grm Gluta Pure 100 g
9- 10 trenink
kardio ( zahřat se už je venku zima
v prubehu treninku 30 g BCAA 2:1:1 Fair Power
--- 40 ml Synephrine Inulin Liquid Natural
10:00 konec treninku
20 g BCAA 2:1:1 Fair Power + 5 grm Leucin Fair Power -- 5 grm Gluta Pure 100 g
10:05 - 10:40 kardio
10:45 20 g BCAA 2:1:1 Fair Power
11:00 10 gr. Aminokyseliny ( SCWP )
11:15 20 gr. Aminokyseliny ( SCWP )
+ 1 g Taurin , 1 cps Multivitamin Fair Powe + 1 cps Enzymes Fair
11:45 10 gr. 20 gr. Aminokyseliny ( SCWP )
12:15 100 grm. rýže
200 gmr krocani prsa + 50 grm cibule + 50 grm paprika + 50 g rajčat
14:30 200 gmr krocani prsa + 50 grm cibule + 50 grm paprika + 50 g rajčat
17:00 20 gr. Aminokyseliny ( SCWP )
18:00 150 gram hovězí ,
20:45 100 gram. hovězí + zelenina
23:30 100 gram . hovězí + zelenina
01:30 20 gr. Aminokyseliny ( SCWP )
02:00 tajemství :))
Naposledy upravil Mates-daoc dne so říjen 05, 2013 7:32 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 12:49 pm Předmět: pátek |
|
|
patek trenink
kardio ( na zahřatí )
trenink záda + triceps + zadní delty
Přítahy kladky, před hlavu k hrudi
180 Lb x 10 opakování x 1 serie
210 lb x 10 opak x 3 serie
Přítahy kladky za hlavu
160Lb x 10 opak x 3 serie
Přítahy v předklonu 45 % na hammer stoji
135 Lb + kostra x 8 opak x 1 serie
180 lb + kostra x 6 opak x 3 serie
AVelany
45 Lb +12 opak x 3 serie
Francouzký zdvih v leže ezetka
115 Lb x 8 opak x 3 serie
Bradla
Vlastni vaha 12 opak x 3 serie
kardio
o Výkendu budem probírat , další postup v přípravě a vše kolem , budem to probírat i do budoucna a hlavně na co bych se mněl připravit , jake budou možnosti , co bych mněl
předělat a upravit a hlavně na jake závody se chci připravit abych tam byl na 100 %
dotažen a připraven . Výkend bude krutý .
Hodně se bude rozhodovat , o všem vás budu informovat a vše napíši ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 2:08 pm Předmět: |
|
|
Nenudíš se při těch parametrech kardia? :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Nenudíš se při těch parametrech kardia? :o) |
nudím ale to je jen takový výklus .
časem mně čekaj žebřiny ale moc se mi na ně nechce ,
schody už chodím , to je fakt záhul .
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 3:25 pm Předmět: |
|
|
Trošku jsem si dělal srandu-časem je kardio docela nuda. Schody jsou super na hamstringy a gluteus.
Držím palce-ať se dačí. Věnuješ tomu hodně času a úsilí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Trošku jsem si dělal srandu-časem je kardio docela nuda. Schody jsou super na hamstringy a gluteus.
Držím palce-ať se dačí. Věnuješ tomu hodně času a úsilí. |
Děkuji ti a všem kteří mi drží palce .
Ale naklepls jsi to tak trošku informací už tam pustím dopředu .
Čím se moje tělo více hýbe ráj to spalování jde do extrému .
Asi to mám dáno od boha .Proto bude přes vykend válečná porada .
Jak zkrotit moje tělo .nemám problém jít do hmoty , nabrat sílu
A vše s tím spojeno .Ale bavíme se o kulturistice ,takže na prvním
místě je kvalitní massa .Proto se asi hodně pro mně změní po
vykendu .Mam vůli to už vím. Bude to bolet ale úspěch se časem
dostaví .plány máme velký .Tento druh sportu mně baví je pro mně
vším ,nevadí mi že mu obětují tolik času ,bolesti a vše ostatní .
Nedokázal bych sedět v hospodě chlampat pivo , vykurovat čiko.
Asi jsem divný a jiný něž ostatní . Ale dělám to co mně baví .
Přes sobotu a neděli se dozvíte více .
Pokud vás to zajímá .
Děkuji všem za podporu .
Budu ji v budoucnu potřebovat .
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
Sice nemam tucha kolik Ti je chlape, ale me je 48 a jsem divnej taky, hodne stesti ! _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so říjen 05, 2013 7:35 am Předmět: 5 října sobota |
|
|
5 října sobota
8:00 budíček
8:10 10 gram . Aminokyseliny ( SCWP )
8:30 20 gram . Aminokyseliny ( SCWP )
75 gram. vloček ( mix )
zelený čaj
9:30 odchod fitko
10:30 20 g BCAA 2:1:1 Fair Power + 5 grm Leucin Fair Power -- 5 grm Gluta Pure 100
10:45 - 11:15 strečink , protažení ,
10 g BCAA 2:1:1 Fair Power
11:30 kardio !! ale uplně lehký , klasika nuda
10 g BCAA 2:1:1 Fair Power
12:00 20 g BCAA 2:1:1 Fair Power + 5 grm Leucin Fair Power -- 5 grm Gluta Pure 100
12:15 10 gram . Aminokyseliny ( SCWP )
12:30 20 gram . Aminokyseliny ( SCWP )
13:00 20 gram . Aminokyseliny ( SCWP )
13:30 150 gram kruti + zelenina + 100 gram. rýže
15:00 150 gram hovězí + zelenina + 50 gram rýže
čekaj mně kruté dny a týdny ale už se i na ně těším ,
počas dne dopisuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so říjen 05, 2013 3:20 pm Předmět: sobota |
|
|
sobota
dnešni den mněl byt uplně odpočinkovej a volnej ,
dnešek je debatni den co a jak do budoucna , trošku poodhalím co asi mně čeka a nemine.
Tak jsem si dal jen kardio jak by šla babka na trh , pohoda .
Ale hnedka vedle jsem pokukoval po žebřinach a schodech , ktere mně čekaj a neminou .
To je velká změna v treninku a všem kolem . Přiznám se moc nemám rád kardio ale
jasně mi bylo řečeno že ho potřebuji tak budu poslouchat .
ohledně treninku se hodně změni . cviky ktere jedu dokola zakladni , ktere miluji se
některe vynechaj a některe omezi . Hlavně se musím naučit nove , ktere jsem nikdy
necvičil . Tak to bude peklo ale zase jak říkam jdu do toho takže chci .
Co se týče treninku . bylo řečeno že pokud bych mohl 2xfazově tak pro mně by to bylo
v přípravě super tak pujdu , Pokud mi to práce dovolí . Pokud ne tak jedna fáze ale tím
padem bude podstatně delší .
Co se týká těch treninku a všeho kolem tak to je zatím je na papíře ( v sešitě ) a zítra
se to bude dál doladovat .
Strava , tam to asi bude taký celká změna proti minule , ale stím jsem počítal .
Jídelák taky je jan načrtnut s vlny a vše kolem , Zbytek si musím upravit dle svých
možností . Taky poodhalím až to bude uplně hotovo a sedne mi to na míru .
Suplementy , tedka zakaz všech nakopáváku , thermošou , teploušu , bustíku atd ..
aby si tělo trošku odpočinulo .
Nařízeno jen bcaa , aminokyseliny co mám , protein 80 % + , vitaminy atd ... , enzymy ,
Taurin taky už vyřazen a i další suplíky ( aspon se schovaj na další pokračovaní )
Budou zařazeny suplíky ani ktere jsem kdysi nebral a nezkoušel , to bude zajímave .
časem budou i nějake fotky , a i dokonce videa , tak snad se budete těšit .
vše je zatim prodiskutovano a na papíře ( spíše v tlustem bloku ) a zítra se bude probírat
dál. Plány jsou velike , hlavně at zdraví vydrží , ale jedna věc se bohužel asi stane a
změni ale neni to na 100 % chtěl jsem jít na jaro raw republiku a asi to možná nepujde
nevíme ještě přesně datumy soutěží a všeho kolem ale pokud se budou ty zavody prolínat
tak mám utrum , ale to je ještě hodně , hodně daleko ... Tedka je předemnou
zítřek první trenink , který už bude jiny . Na který se těším ale i trošku bojím .
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne říjen 06, 2013 9:44 am Předmět: neděle |
|
|
Neděle
9:45
budíček
9:50
20 gram . Aminokyseliny ( SCWP )
1 cps Multivitamin Fair Powe + 1 cps Enzymes Fair
10:30
30 gram . Aminokyseliny ( SCWP )
100 gram. žitne vločky
13:00
200 gram . Roštěna ,
100 gram . těstoviny ( žitné )
dnešek asi už nestihnu dopsat ale , držte palce od zítra to začne tak mi dnešek trošku
odpusttě že jsem se více flákal , od ítra vše jidlo foto , dokomentace , to bude bolet
Naposledy upravil Mates-daoc dne ne říjen 06, 2013 9:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: ne říjen 06, 2013 2:46 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | Děkuji .
Ale po krute dieté a hlavně tedka v pokračovaní je tak tělo rozjetý a připraveno na
super tvorbu nove a kvalitni svaloviny že tělo je schopno přijmout více než klasicky .
Cítím to u sebe že prostě jsem v poho schopen si dopřad tolik kvalitního jídla a vše
funguje .Tobě se zdá že toho jídla je příliš moc ? no moc tam toho není spíše mín a častěji .
jak jsi psal těch suplíku taky není moc , hodně jsem to stahnul . a klidně ti je vypíšu
Základ jsou:
Taurin ( super podpora )
tobě se zdá že těch doplnku je moc ?? |
No, víš jak jsem psal, já ti těžko můžu něco radit, víceméně jen píšu jakej to na mě jako "amatéra" dělá dojem. Prostě se mi ten jídelníček moc nelíbí - a to si neber zle prosím - na druhou stranu si řikám, že evidentně výsledky máš... a to sakra dobrý... jen je možná fakt otázka jestli by třeba nemohly být ještě lepší :) Pokud mam být konkrétní, ono nejde ani o to "kolik" těch doplnku bereš, ale jaký mají podíl na celkové stravě. Přijde mi to totiž spíš jako, že doplnky nejsou doplnky, ale tvoje strava a strava jsou "doplnky" doplnků jestli chápeš jak to myslim.
Určitě se shodnem na tom, že neexistuje "superpotravina", kterou by šlo jíst pořád, je potřeba trochu rozmanitost a tu právě sem tam v tom neviděl - víceméně jen hovězí a rýže - byť určitě prvotřídní kvality, tohle prostě kompletní strava není. Na jednu stranu jsem koukal a naprosto ti schvaluju, že se snažíš jíst co nejvíc "clean", vyhybat se zbytečnejm Ečkům, jíš kvalitní věci atd. Právě proto pak ale působí trochu kontraproduktivně, že například nevidim vůbec žádný ovoce - jasně, ty mi naíšeš, že máš multivitamíny atd., ale nemyslíš, že i v tomto směru je lepší využívat trochu víc i přirozený zdroje vitamínu než jen nějaký tablety? Ono třeba u toho Cčka to asi bude fuk, ale jiný se vstřebávají líp z přírodních zdroj.ů. Stejně tak můžu pokračovat, z namibie a rýže nemáš žádný vápník třeba, taky určitě je obsaženej v některých těch doplncích, ale prostě můj osobní (a možná subjektivní) názor je, že by se nemělo 100% spolíhat na nějaký pilulky a prášky.... a pak mi taky moc nesedí to, že nemáš v jídeláku snad ani gram tuku. To hovězí jsem koukal máš fakt famozni, ale tuk nemá absolutně žádnej a rýže taky ne.... chápu, že určitě nechceš být v objemu co jsem pochopil, ale je určitá minimální dávka, kterou tělo denně potřebuje jen k "žití" - to se konec konců dočteš všude,tuky jsou potřeba na vstřebávání vitamínů, nervy atd. Nevim nechci kecat, mam pocit že je to 50g/den, ale fakt možná jiný číslo, každopádně ty máš co jsem koukal fakt možná 0... a neřikám aby ses proboha snad cpal tatrankama, ale třeba nějakou tu tučnější rybu, do rýže místo medu bych dal ar. máslo, atd. a ono by ti to i víc chutnalo...
Jak ale píšu, je to čistě můj názor a moje výsledky určitě nejsou takový, moc ti fandim a možná vůbec pravdu nemam, jen to na mě prostě dělá takovýto dojem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne říjen 06, 2013 4:33 pm Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | | Mates-daoc napsal: | Děkuji .
Základ jsou:
Taurin ( super podpora )
tobě se zdá že těch doplnku je moc ?? |
No, víš jak jsem psal, já ti těžko můžu něco radit, víceméně jen píšu jakej to na mě jako "amatéra" dělá dojem. Prostě se mi ten jídelníček moc nelíbí - a to si neber zle prosím - na druhou stranu si řikám, že evidentně výsledky máš... a to sakra dobrý... jen je možná fakt otázka jestli by třeba nemohly být ještě lepší :) Pokud mam být konkrétní, ono nejde ani o to "kolik" těch doplnku bereš, ale jaký mají podíl na celkové stravě. Přijde mi to totiž spíš jako, že doplnky nejsou doplnky, ale tvoje strava a strava jsou "doplnky" doplnků jestli chápeš jak to myslim.
Určitě se shodnem na tom, že neexistuje "superpotravina", kterou by šlo jíst pořád, je potřeba trochu rozmanitost a tu právě sem tam v tom neviděl - víceméně jen hovězí a rýže - byť určitě prvotřídní kvality, tohle prostě kompletní strava není. Na jednu stranu jsem koukal a naprosto ti schvaluju, že se snažíš jíst co nejvíc "clean", vyhybat se zbytečnejm Ečkům, jíš kvalitní věci atd. Právě proto pak ale působí trochu kontraproduktivně, že například nevidim vůbec žádný ovoce - jasně, ty mi naíšeš, že máš multivitamíny atd., ale nemyslíš, že i v tomto směru je lepší využívat trochu víc i přirozený zdroje vitamínu než jen nějaký tablety? Ono třeba u toho Cčka to asi bude fuk, ale jiný se vstřebávají líp z přírodních zdroj.ů. Stejně tak můžu pokračovat, z namibie a rýže nemáš žádný vápník třeba, taky určitě je obsaženej v některých těch doplncích, ale prostě můj osobní (a možná subjektivní) názor je, že by se nemělo 100% spolíhat na nějaký pilulky a prášky.... a pak mi taky moc nesedí to, že nemáš v jídeláku snad ani gram tuku. To hovězí jsem koukal máš fakt famozni, ale tuk nemá absolutně žádnej a rýže taky ne.... chápu, že určitě nechceš být v objemu co jsem pochopil, ale je určitá minimální dávka, kterou tělo denně potřebuje jen k "žití" - to se konec konců dočteš všude,tuky jsou potřeba na vstřebávání vitamínů, nervy atd. Nevim nechci kecat, mam pocit že je to 50g/den, ale fakt možná jiný číslo, každopádně ty máš co jsem koukal fakt možná 0... a neřikám aby ses proboha snad cpal tatrankama, ale třeba nějakou tu tučnější rybu, do rýže místo medu bych dal ar. máslo, atd. a ono by ti to i víc chutnalo...
Jak ale píšu, je to čistě můj názor a moje výsledky určitě nejsou takový, moc ti fandim a možná vůbec pravdu nemam, jen to na mě prostě dělá takovýto dojem. |
hojky, ne v pohodě piš dál postřehy jsem za ně vděčný .
Protože v něšem máš pravdu to už delší dobu vím , neboj zase se pro mně od pondělí změni , dneska jsme doladili detaily a vše kolem , tak to pak pustím informace ven .
A jsem rád že píšeš svoje postřehy jen piš dál ,
já si dám jídlo a rád ti na tvoji otazku otpovím , zkusím na všechny pokud budu moct .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|