Mates-daoc konečně chci něco dokázat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 152, 153, 154  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Mates-daoc konečně chci něco dokázat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá září 03, 2010 9:22 pm    Předmět: Bench 180 Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá září 03, 2010 9:28 pm    Předmět: bench 200 Odpovědět s citátem

JOga

PříspěvekZaslal: pá září 03, 2010 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Benchovat s 200kg je fakt obdivohodný, paráda za chvilinku to bude taky lehká váha
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá září 03, 2010 9:36 pm    Předmět: jsem blb Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Benchovat s 200kg je fakt obdivohodný, paráda za chvilinku to bude taky lehká váha

u tech 200 kg jde vidět že jsem si to špatně chytl , šel bych více opak i 5-6 ale dost mně to rozhodila než jsem to srovnal po druhem opak,
220kg jsem nešel to by už nebylo lehke
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá září 03, 2010 9:37 pm    Předmět: Bench šikmá 140 lehká vaha Odpovědět s citátem

JOga

PříspěvekZaslal: pá září 03, 2010 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ, ted jsem si toho taky všimnul, to dokáže člověka pořádně rozhodit, to znám, příště to bude lepší. Tak at se daří mistře
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá září 03, 2010 9:45 pm    Předmět: bradla rozcvička Odpovědět s citátem

redis

PříspěvekZaslal: so září 04, 2010 1:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hele jen technicka, jakej je rozdil mezi tim, mit nohy nahore na lavici nebo dole, pri benchi? dost lidi to tedka vidim delat ... ale cetl sem,ze to ma vliv jenom na fixaci "zad" nejakym zpusobem ci co ...

btw. ten uchop je obrovskej teda :D oproti mne, kde mam neco mezi uzkym a sirokym benchem :D asi bych mel hodit ruce trosku do stran, kdyz koukam na tebe :)

btw2. cg k 200kg :)
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: so září 04, 2010 7:18 am    Předmět: chyby Odpovědět s citátem

redis napsal:
hele jen technicka, jakej je rozdil mezi tim, mit nohy nahore na lavici nebo dole, pri benchi? dost lidi to tedka vidim delat ... ale cetl sem,ze to ma vliv jenom na fixaci "zad" nejakym zpusobem ci co ...

btw. ten uchop je obrovskej teda :D oproti mne, kde mam neco mezi uzkym a sirokym benchem :D asi bych mel hodit ruce trosku do stran, kdyz koukam na tebe :)

btw2. cg k 200kg :)

Nemít nohy na zemi je nej,kravina. Toto neni z moji hlavy ale od lidi kteří vědí vo čem píši, Tak nohama se při benchi zapíraš do země , chráníš si zada u mostu , stabilita pri benchi ( už se vidím jak mam nohy nahoře a vravorám ze strany do strany )
Ten uchop mi vyhovuje více mi to bere prsa, když dám užší dám více kilo ale zabíraj tricaky hodně ,
Ja techniku moc neumím, musím se ji naučit , i činku nepokladam kde by mněla byt , ale musím se to naučit,
Seva98

PříspěvekZaslal: so září 04, 2010 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Minimalne do tech 160, bych rekl ze si mel naprosto perfektni techniku, pak ti u dalsich vah akorat trochu oslabla leva ruka, ale tak tohle se stava kazdemu.

A nemas strach benchovat takove vahy a pouzivat bezpalcovy uchop? Me by strach o muj zivot nepovolil zkouset i vice nez 70% maxima takhle

https://www.zonetraininglog.com
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: so září 04, 2010 8:37 am    Předmět: ja blb Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Minimalne do tech 160, bych rekl ze si mel naprosto perfektni techniku, pak ti u dalsich vah akorat trochu oslabla leva ruka, ale tak tohle se stava kazdemu.

A nemas strach benchovat takove vahy a pouzivat bezpalcovy uchop? Me by strach o muj zivot nepovolil zkouset i vice nez 70% maxima takhle

Tak leva ruka, ona je v poho jen jsem si to blbe chytl jde to vidět stahovalo mně to do leva tak jsem to musel srovnat,. a to ubere hodně síly,
Jinak strach nemam , vím že to musím změnit , ale za mnou při těch váhách stojí super sparing , jeden mistr světa se střida s druhým.Snad si je poznal .
redis

PříspěvekZaslal: so září 04, 2010 9:07 am    Předmět: Re: chyby Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
...Nemít nohy na zemi je nej,kravina. Toto neni z moji hlavy ale od lidi kteří vědí vo čem píši, Tak nohama se při benchi zapíraš do země , chráníš si zada u mostu , stabilita pri benchi ( už se vidím jak mam nohy nahoře a vravorám ze strany do strany )
Ten uchop mi vyhovuje více mi to bere prsa, když dám užší dám více kilo ale zabíraj tricaky hodně ,
Ja techniku moc neumím, musím se ji naučit , i činku nepokladam kde by mněla byt , ale musím se to naučit,

Sak ale ty ty nohy mas na lavicce nemas je na zemi :) To jsem myslel ... jako, ze mas ty nohy na lavicce a ne na zemi jako dole pod lavickou normalne vis :) nemyslel sem jako ve vzduchu :D to by bylo asi vtipny:)

Prave sem myslel, ze ty nohy na lavicce tak jak je mas ty nejak fixujou zada udajne nebo nevim, ale ze je vhodnejsi je mit spis dole a toto je jen vhodna volba kdyz je nejakej problem se zadama.

Nepoucuju Maty, jen se fakt ptam, protoze mne to zajima a nevycetl jsem to nikde ... mohl by ses pripadne zeptat a dat mi pak nejak vedet, co a jak ohledne tech nohou?

(jinak co se tyce toho uchopu, tak mas naprostou pravdu ... taky to tak citim)
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: so září 04, 2010 9:11 am    Předmět: Re: chyby Odpovědět s citátem

redis napsal:
Mates-daoc napsal:
...Nemít nohy na zemi je nej,kravina. Toto neni z moji hlavy ale od lidi kteří vědí vo čem píši, Tak nohama se při benchi zapíraš do země , chráníš si zada u mostu , stabilita pri benchi ( už se vidím jak mam nohy nahoře a vravorám ze strany do strany )

Sak ale ty ty nohy mas na lavicce nemas je na zemi :) To jsem myslel ... jako, ze mas ty nohy na lavicce a ne na zemi jako dole pod lavickou normalne vis :) nemyslel sem jako ve vzduchu :D to by bylo asi vtipny:)

Prave sem myslel, ze ty nohy na lavicce tak jak je mas ty nejak fixujou zada udajne nebo nevim, ale ze je vhodnejsi je mit spis dole a toto je jen vhodna volba kdyz je nejakej problem se zadama.

Nepoucuju Maty, jen se fakt ptam, protoze mne to zajima a nevycetl jsem to nikde ... mohl by ses pripadne zeptat a dat mi pak nejak vedet, co a jak ohledne tech nohou?

(jinak co se tyce toho uchopu, tak mas naprostou pravdu ... taky to tak citim)

večer se zeptám profíku co to dělaj, tak to pak tady napíšu, ju
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: so září 04, 2010 8:57 pm    Předmět: Sobota Odpovědět s citátem

Dnešní trenik , po pravdě jsem chtěl trenink vynechat nemám srovnanou hlavu ale na konec jsem šel a odcvičil trenink intenzivněji .
Na začatek Strečink , pořadne protažení klasika jako vždy ,
Zahřatí stehen

Barbell Front Squat 0/10 20/10 60/10
(dřepy v.č. v předu) 100/8
120/8
140/6x2

Sled Lying Leg Press 200/8 x2
(dřepy na přístroji) 240/6x2

Sled Hack Squat 100/8x3
(hackeny)

Lever Lying Leg Curl 65/8x5
(zakopy )

Sled Standing Calf Raise 185 /15x5 vše co vlezlo
(vypony lytka )

Strečink a protažení unavených zad a protažení stehenních svalu

konec treninku unaven , na začatku jsem to nemněl v hlavě ok ale trošku jsem se pak srovnal tak jsem to i odmakal ,Po pravdě mohlo to byt lepší ale neni každy den na doraz .
Příprava na regen a lehčí pump trenink,

noha hodně bolí ale tedka bude mít dost času na zotavení .
až bude na 100% ok tak se do těch váh více opřu .

Naposledy upravil Mates-daoc dne so září 04, 2010 9:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: so září 04, 2010 8:59 pm    Předmět: 100 kg rozcvička Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 152, 153, 154  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: