|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Se svým proteinem se: |
| nemazlím |
|
35% |
[ 36 ] |
| mazlím, jen když je nově koupený |
|
30% |
[ 31 ] |
| mazlím pravidelně |
|
12% |
[ 13 ] |
| jenom mazlím (proto jej kupuji:)) |
|
20% |
[ 21 ] |
|
| Celkem hlasů : 101 |
|
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: po únor 13, 2006 3:21 pm Předmět: Mazlíte se s proteinem? |
|
|
"Hlavní důvod, proč jsme každé balení proteinu rozdělili do dvou foliových pytlů uložených v kbelíku, je ten, že se lze s takto zabaleným proteinem výborně mazlit.
Návod k mazlení: Otevřete obal a vyjměte 1 až 2 foliové pytle proteinu. Obsah v dlaních rovnoměrně rozprostřete a pomalými pohyby hlaďte, mněte, či laskejte. Zkušení, pokročilí uživatelé mohou pronášet něžná slovíčka, nebo se dokonce odvážit ke kontaktu s proteinem tváří. Po skončení rituálu je protein připraven k použití. Pokud nezamýšlíte protein okamžitě použít, uložte jej šetrně do kbelíku pro další mazlení.
Upozornění: Pravidelným mazlením, zvyšujete citovou hodnotu Vašeho proteinu, proto se může přihodit, že již nebudete ochotni se ho vzdát."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hefaistos

|
Zaslal: po únor 13, 2006 3:23 pm Předmět: |
|
|
to je čipovina _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
ferdak
|
Zaslal: po únor 13, 2006 3:33 pm Předmět: Re: Mazlíte se s proteinem? |
|
|
| LJ napsal: |
"Hlavní důvod, proč jsme každé balení proteinu rozdělili do dvou foliových pytlů uložených v kbelíku, je ten, že se lze s takto zabaleným proteinem výborně mazlit.
Návod k mazlení: Otevřete obal a vyjměte 1 až 2 foliové pytle proteinu. Obsah v dlaních rovnoměrně rozprostřete a pomalými pohyby hlaďte, mněte, či laskejte. Zkušení, pokročilí uživatelé mohou pronášet něžná slovíčka, nebo se dokonce odvážit ke kontaktu s proteinem tváří. Po skončení rituálu je protein připraven k použití. Pokud nezamýšlíte protein okamžitě použít, uložte jej šetrně do kbelíku pro další mazlení.
Upozornění: Pravidelným mazlením, zvyšujete citovou hodnotu Vašeho proteinu, proto se může přihodit, že již nebudete ochotni se ho vzdát." |
Proč já mám jen jeden pytel...
eidt: jak tak koukám na výsledky. Jsou tu samí "mazlíci"
|
|
| nahoru |
|
 |
Pajja
|
|
| nahoru |
|
 |
Pajja
|
|
| nahoru |
|
 |
m4x

|
Zaslal: po únor 13, 2006 6:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
attorney
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
Andrejj
|
Zaslal: po únor 13, 2006 11:11 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | attorney napsal: | Lj tys dostal kopačky??? |
Vod gaineru :-)) |
ok, si premna boss na nasledujuci mesiac :DDDDD
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út únor 14, 2006 12:23 am Předmět: |
|
|
| attorney napsal: | Lj tys dostal kopačky??? | nee, já sem jenom postl co mi poslal PMkou jeden pán, co ty proteiny k nám vozí ... jinak je zítra Valentýn, tak je to náhodou docela fajn, že kdybych někdo měl bejt sám, může si udělat hezkej večer se svým proteinem
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út únor 14, 2006 6:37 am Předmět: |
|
|
vis ze by se protein nemel michat s "mlikem" , ze? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út únor 14, 2006 6:47 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | vis ze by se protein nemel michat s "mlikem" , ze? | u zabalenýho to máš fuk
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
|
| nahoru |
|
 |
ferdak
|
Zaslal: út únor 14, 2006 1:33 pm Předmět: |
|
|
| MSG napsal: | když jsem si dal extošku, tak jsem se taky mazlil s leččíms... |
I s tou vobludou co máš v avataru?
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: út únor 14, 2006 2:55 pm Předmět: |
|
|
| ferdak napsal: | | MSG napsal: | když jsem si dal extošku, tak jsem se taky mazlil s leččíms... |
I s tou vobludou co máš v avataru? |
jako sám se sebou? jasně!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|