|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 2:56 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Zaujimavy trening. Vcelku ma zaujima, ci pri tom zercher drepe nebolia ruky, predsa len, od urcitej vahy to musi byt hodne neprijemne. |
Nepříjemné to je ze začátku,ale časem si na to zvykneš.Ale aby činka tolik netlačila tak můžeš osu omotat ručníkem a je to v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 4:39 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem na poslední chvíli změnil rutinu a ode dneška jedu následující trénink:
A:
1.zercher dřep
2.mrtvý tah s rovnýma nohama
3.výpony na jedné noze ve stoje
4.kliky na bradlech
5.předloktí-navíjení (vnitřní část-'břícho' předl.)
B:
1.nautilus nitro lat pulldown (není to klas. kladka proto používám tento angl. název.)
2.přítahy v předklonu podhmatem (Yatesův styl)
3.krčení ramen na stroji
4.předloktí-navíjení (vnější strana-'hřbet' předl.)
Naposledy upravil mentzers boy dne so srpen 03, 2013 10:27 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 4:45 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trénink:
2-8-13
A:
1.zercher dřep
13KG (prázdná osa) x 10
43KG x 6
83KG x 8
kliky na bradlech TH-86.1+10KG x 8
Naposledy upravil mentzers boy dne pá srpen 02, 2013 5:21 pm, celkově upraveno 4 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 5:00 pm Předmět: |
|
|
Co se týče jídelníčku,tak delší dobu jím jen jedno jídlo denně (one meal per day) tedy veškerý příjem sním mezi 17.00-18.00 večer.
Netréninkové dny - tuky+bilk.,nižší množství sacharidů
Tréninkové dny - sacharidy+bilkoviny,nižší tuky
Takhle vypadá jídlo v tréninkový den:
vejce (5ks)
oves (cca 70g)
kuskus (150g)
prom-in protein mash (100g)
proten v prášku (2-3 odměrky)
arašidové máslo (25g)
tvaroh (cca 125g)
jogurt (2 lžíce)
kakao (2 lžičky)
čokoláda 85% (cca 20g)
skořice (1 lžička)
Naposledy upravil mentzers boy dne pá srpen 02, 2013 5:11 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 5:07 pm Předmět: |
|
|
To na obrázku je tvůj celodenní příjem živin?
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | To na obrázku je tvůj celodenní příjem živin? |
Jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 5:14 pm Předmět: |
|
|
co ty z toho života máš?
kdyby takhle cvičil a jedl Thomas Alva Edison, který spánek přes dvě hodiny denně pokládal za ztrátu času a ve zbylém čase vymyslel žárovku a milión dalších pičovin
věnuješ se něčemu ušlechtilému, co ti víc nedovoluje?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 5:16 pm Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | Moocha napsal: | | To na obrázku je tvůj celodenní příjem živin? |
Jo. |
A ty nemáš rád jídlo?
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | mentzer's boy napsal: | | Moocha napsal: | | To na obrázku je tvůj celodenní příjem živin? |
Jo. |
A ty nemáš rád jídlo? |
Takhle mi to vyhovuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
Já ti nevím, ale takhle to prostě nefunguje... Věřím, že ti to vyhovuje, proč se nenajíst jednou za týden a mít pak 6 dní bez starostí.
Ani nevím co k tomu kloudnýho říct, prostě začni žrát jako normální člověk, vždyť tohle není ani pro tvé zdraví nic dobrého, jednou za den se večer naládovat vším možným. By mě zajímalo po několika letech v jakým stavu bude tvoje tělo... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 6:16 pm Předmět: |
|
|
to je vtip? jedno jidlo denne? vzdyt ztratis vic svalu za tyden, nez priberes za rok
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 6:20 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Já ti nevím, ale takhle to prostě nefunguje... Věřím, že ti to vyhovuje, proč se nenajíst jednou za týden a mít pak 6 dní bez starostí.
Ani nevím co k tomu kloudnýho říct, prostě začni žrát jako normální člověk, vždyť tohle není ani pro tvé zdraví nic dobrého, jednou za den se večer naládovat vším možným. By mě zajímalo po několika letech v jakým stavu bude tvoje tělo... |
Nebylo by lepsi mu do tohu uz nekecat? To nemyslim ted jen na tebe, ale i na ostatni. Nekteri uz to pochopili a i kdyz vedi (vetsina z nas vi), ze tohle neni nejstastnejsi pristup ke cviceni, tak ho nechaji v klidu si cvicit a porad dokola mu do toho nekafraji. Mne by to asi uz docela vadilo. On je presvedcenej o tom ze, ze to tak ma byt, vyhovuje mu to a zrejme i funguje. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 6:23 pm Předmět: |
|
|
Já jsem nevěděl že už tu o tom byla někdy nějaká debata... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Já ti nevím, ale takhle to prostě nefunguje... Věřím, že ti to vyhovuje, proč se nenajíst jednou za týden a mít pak 6 dní bez starostí.
Ani nevím co k tomu kloudnýho říct, prostě začni žrát jako normální člověk, vždyť tohle není ani pro tvé zdraví nic dobrého, jednou za den se večer naládovat vším možným. By mě zajímalo po několika letech v jakým stavu bude tvoje tělo... |
hele hladovění prodlužuje délku života, to je docela dobře prokázáno.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|