|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 12:10 pm Předmět: Meric tepu |
|
|
Chci si nejaky kvalitnejsi meric tepu, ale nemam s tim absolutne zadne zkusenosti, takze bych uvital nejake typy na neco, co meri opravdu co nejobjektivneji tepovou frekvenci, pripadne i dalsi veci jako spalena energie a ja nevim co jeste, i kdyz tady to asi moc objektivni nebude. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Culda13
|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 12:18 pm Předmět: |
|
|
vzal bych polar ( super to funguje ) _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
Osobně zkušenosti nemám, ale když jsem si o tom něco zjišťoval, tak bych dal přednost s pásem na hrudník, protože všichni tvrdí, že je přesnější.
Měření spálené energie na základě nějaké zadaného vzroce nevěřím. To by tam podle mě muselo být na výběr z druhů aktivity, kondice, tělesné hmotnosti a i to by podle mě bylo málo. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 12:28 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: |
Měření spálené energie na základě nějaké zadaného vzroce nevěřím. To by tam podle mě muselo být na výběr z druhů aktivity, kondice, tělesné hmotnosti a i to by podle mě bylo málo. |
Presne tak, tomuhle ja prave taky neverim, ale to neni podstatne. Proste kdyz neco delam, spaluji energii a to mne staci
Jde mne hlavne o tu TF, protoze si ji obcas pri treninku merim rucne (na spodni strane zapesti) a nekdy namerim takove hodnoty, ze nevim, jestli je to vubec mozne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
Na druhou stranu přítelkyně má nějakej obyčnej s pásem na hrudník (cca do 1000,-) a ten mně kolikrát tep ani nenajde a musí si s ním člověk pohrát nebo se signál přeruší, takže bych určitě pohledal i nějaký hodnocení od uživatelů...
Za dobrý funkce bych považoval nějakej počítač na intervaly, případně něco s GPS, ale ty už asi budou dražší. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 12:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
jestli chceš něco lepšího, bral bych Polar nebo Suunto, ale třeba já mám nějakej levnej od Sigma a tep to měří dobře, i když ovládáním, funkcema a kvalitou zpracování to neni nic moc...
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 12:59 pm Předmět: |
|
|
pouzivam suunto M4..dostacujici,ale klidne preposlu dal za uplatu...o) potrebuju neco co meri casovy intervaly..suunto t3c..o)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | madball napsal: |
Měření spálené energie na základě nějaké zadaného vzroce nevěřím. To by tam podle mě muselo být na výběr z druhů aktivity, kondice, tělesné hmotnosti a i to by podle mě bylo málo. |
Presne tak, tomuhle ja prave taky neverim, ale to neni podstatne. Proste kdyz neco delam, spaluji energii a to mne staci
Jde mne hlavne o tu TF, protoze si ji obcas pri treninku merim rucne (na spodni strane zapesti) a nekdy namerim takove hodnoty, ze nevim, jestli je to vubec mozne. |
Vždycky je ten výpočet přibližný, nicméně i jednodušší sigmy počítají s věkem, hmotností a samozřejmě tepovkou.
Já mám Sigmy 15 za litr a bohatě mi na vesle stačí.
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: | | pouzivam suunto M4..dostacujici,ale klidne preposlu dal za uplatu...o) potrebuju neco co meri casovy intervaly..suunto t3c..o) |
ahoj:-) pořid si GYMBOSS. Jinak mam Polar RS400 a furt se mi tam sere ten červenej čudlík (ten nejhlavnější), to jen tak, že i Sigma může být lepší jak Polar:-) _________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 1:14 pm Předmět: |
|
|
| kwaker napsal: | | Vladik napsal: | | pouzivam suunto M4..dostacujici,ale klidne preposlu dal za uplatu...o) potrebuju neco co meri casovy intervaly..suunto t3c..o) |
ahoj:-) pořid si GYMBOSS. Jinak mam Polar RS400 a furt se mi tam sere ten červenej čudlík (ten nejhlavnější), to jen tak, že i Sigma může být lepší jak Polar:-) |
cau....no super pane! díky..o)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | vzal bych polar ( super to funguje ) |
zbytečně drahej a ještě k tomu hnusnej:
http://sporttestery-computery.heureka.cz/sigma-pc-15-11/specifikace/#section
měl bys mít možnost vyměňovat baterii jak v hodinkách tak v hrudním páse, když ti dojde baterka u Polaru, můžeš si akorát tak rovnou koupit nový hrudní pás za Kč cca 600, což je demencie, u Sigmy vyměňíš baterku za Kč 50 a frčíš, při ne moc častém tréninku cca 1 h denně baterka v hrudním páse vydrží tak 6-9 měsíců, ve tvém případě by bylo po ní do půl roku a platit Kč 1200 ročně je demencia, to si můžeš pak rovnou koupit už i nové hodinky... , Sigma je spolehlivá, krásná, levná, vřele doporučuji... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 1:58 pm Předmět: |
|
|
já mám forerunner 305 http://www.hodinky-sport.cz/sporttestery-s-gps/garmin-forerunner-305
Hlavní výhodou je GPS,takže cokoliv venku kolo,běh, brusle,procházka prostě cokoliv je zaznamenané jak s polohou tak i s tepem, má to dobrý přijímačka takže ti to ukáže i stoupání a jak se během stoupání mění tep apod. jedním kliknutím ti to hodí do google maps.Taky pokud máš třeba nějakou svou trasu,tak poprvé to odběhneš a podruhé si na tu trasu zapneš sebe jako virtuálního partnera a bud mu utíkáš nebo on tobě,aspon dobře poznáš jak si to běžel minule a jestli přidat nebo můžeš ubrat a má možnost velkých množství intervalových tréninků. je to hodně dobrý sporttester a na ebay se dá sehnat do 3000. na aukru jsem ho viděl i za 2500 takže celkem pěkná cena
edit: nevím jak polar ale sigmu jsme měl asi 2 verze,ale s ani jedním typem jsem nebyl spokojený, po stránách blbě řešené tlačítka,takže jsem v chladnějším počasí s rukavicemi přepínal display a zastavoval stopky, za trest. _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 2:49 pm Předmět: |
|
|
Taky aby to nějak dobře měřilo:) Na kardiorehabilitaci kde se používaj dělali nějaký zkoušky,protože to lidi používaj i doma pak na trénink a vrchol byl nějakej sportester co si člověk koupil za 8stovek v lidlu,kterej měřil o cca 20 tepů jinak než ty co se používali na ambulanci. Ale to teda byli taky nějaký polary drahý jako prase. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
Polary, sigmy, suunta by měly být v pohodě i u levnějších modelů.
Problémy jsou nějaké noname supermarketový kusy ala lidl a pod.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|