Tady je jedna ma oblibena kapela s mym enjoblibenejsim zpevakem (spolecne s Halfordem). Ma mocnej hlas s rosahem jak krava a krasny vlasy Ale na dlouho od nich odesel. kdz by chtel nekdo jiny pisne,doporucuju Melancholy a I died for you z Live in Athens.
Dale jedna klasika...
Pro fajnsmekry mam stary Arakainy... Anglicky nazpivany Thrash.
william888: ja myslel,ze tohle je topic o metalu,ne o disco rapu s kytarama
Haha, cucáci ste Ve čtvrtek jsem na nich byl na Majálesu a nářez největší. Z cd to sice možná nezní nějak nejlíp, ale na koncertě to rozjeli solidně.
Ja byl na cocottech taky. On je to narez,kdyz mas v sobe 5+ piv ale to jsou pak i drumce nebo diskoteka
edit: ale dobre se na ne poguje,to se jim musi nechat
william888: ja myslel,ze tohle je topic o metalu,ne o disco rapu s kytarama
Haha, cucáci ste Ve čtvrtek jsem na nich byl na Majálesu a nářez největší. Z cd to sice možná nezní nějak nejlíp, ale na koncertě to rozjeli solidně.
Ja byl na cocottech taky. On je to narez,kdyz mas v sobe 5+ piv ale to jsou pak i drumce nebo diskoteka edit: ale dobre se na ne poguje,to se jim musi nechat
O tom mluvím (neříkám, že sem byl úplně střízlivej, ale i tak bych si je užil hafo). Když už sme u těch dramců, o téhle kapele se říká, že roztančí i metalisty. Taky byly na Majálesu a mnohem lepší než CM. Nádhera, hned jak budou někde poblíž, tak na ně jedu.
no dobře no.... Ale je fakt, že poslední dobou poslouchám i DnB, takže mi to asi tolik nevadí. Každopádně sem si zapogoval náramně.
Btw Static-X sou taky takový diskometalisti... ty taky nemusíte?
Bufu ono neni metal jako metal ono je druhů dneska už jak sraček Já mam třeba uplně nejradši power a heavy metal a zase nemam rád třeba black metal takže nejsem univerzální a bejvá to třeba naopak. Já sice Statici nejedu, protože mi to nepřijde jako prostě ten klasickej metal, ale jinak špatný nejsou.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru