Téměř přesně dva roky jsem tu nebyl. I když jsem ještě poměrně dlouho od posledního zápisu pravidelně trénoval, postupně mě chytlo více běhání a posilovna šla trochu stranou, a to i vinou ztráty motivace. Cvičit jsem nepřestal, ale byly tam pauzy, v tréninku chyběl systém.
V současnosti pravidelně trénuji od května, kdy jsme se s mým kámošem Kubou začali připravovat na MAD RACE. Kubovi je třináct let a po měsíčním tréninku jsme se spolu dokázali umístit na 35 a 36 místě z více než stovky závodníků v kategorii 6+Km, což si myslím byl pro Kubu mezi dospělými velmi dobrý výsledek.
Od srpna jedu tento rozpis:
Pondělí (A těžce) – nohy, prsa, triceps, lýtka
Úterý (B těžce) – záda, hamstringy, ramena, biceps
Středa : běh
Čtvrtek (A „lehce“) – prsa, triceps, nohy, lýtka
Pátek (B „lehce“) – záda, biceps, ramena, hamstringy :
Sobota : volno
Neděle : běh
Ale podle pocitu občas něco přidám nebo přesunu. Doplňky stravy tatím nepoužívám žádné, což se projevuje hlavně na horší regeneraci. Současná forma je velmi podobná té před dvěma lety, jen nohy jsou o dost slabší i něco tenčí, zkrátka se ten silový trénink asi bije s během.
Za týden běžím Technika RUN, to znamená že odedneška dávám nohám v silovém tréninku pauzu.
A teď už k dnešnímu tréninku.
21.9.16
Středa – prsa, triceps, nohy, lýtka + ramena tentokrát jsem týden začal v neděli...
Tlaky v leže na šikmé lavici jednoruč 30°
12 x 26 kg
10 x 36 kg
6 x 42 kg
5 x 45 kg
4 x 45 kg
Pec deck
10 x 75 kg
8 x 75 kg
8 x 75 kg
Dřep na multipressu
12 x 20
8 x 60
6 x 80
4 x 90
Francouzské tlaky s EZ vleže
10 x 35
8 x 40
6 x 45
Předkopávání (pouze levá)
8 x 20
3 x 25 x 6
Výpony v sedě (pouze levá)
4 x 16 x 8
Čelní tlaky v sedě na ramena jednoruč
12 x 26
6 x 36
6 x 30
2x 6 x 32
6 x 30
Z té váhy na tlaky mám radost, protože se mi dlouho nedařilo nahodit si sám na ramena 30 a najednou šlo i 32