Pekne trapny, hnusny a natacet si to mohl fakt jen kreten. A jen dement se tomu muze zasmat. Ale kdovi, treba si to zaslouzila.
Podle videa ho podvedla před dvěma roky a nejspíše po tom co ji dal další šanci a ona mu naslibovala hory doly ho podvedla zas, takže já myslím že Ondra vzal konečně rozum do hrsti a kopl ji do prdele.
Pekne trapny, hnusny a natacet si to mohl fakt jen kreten. A jen dement se tomu muze zasmat. Ale kdovi, treba si to zaslouzila.
Pokud to byla kravka, tak bych si to taky natáčel, mohla udělat nějakou cypovinu, něco si udělat a pak to ještě hrát na tebe, to že to dal na net, tj druhá věc
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Podle videa ho podvedla před dvěma roky a nejspíše po tom co ji dal další šanci a ona mu naslibovala hory doly ho podvedla zas, takže já myslím že Ondra vzal konečně rozum do hrsti a kopl ji do prdele.
naprosto přesně
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
Jo a proto to dal na jůtůb
Trapný jako kráva, ale jen nepatrně trapnější než to její škemrání :P
To mu to trvalo než od ní odjel, kvůli takovýmu škemrání měla dostat jednu po hubě a byl by klid, já bych to tak dlouho nevydržel.
Jinak je trapný a ubohý dávat na YT osobní problémy ve vztahu
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
a jak moc je trapny dat na net domaci video po rozchodu? tohle je jen ukazka toho, jak ten rozchod nema vypadat a az na ty jeho oranzovy prezuvky to do mixeru pro zabavu moc nepatri..
To mu to trvalo než od ní odjel, kvůli takovýmu škemrání měla dostat jednu po hubě a byl by klid, já bych to tak dlouho nevydržel.
Jinak je trapný a ubohý dávat na YT osobní problémy ve vztahu
Taky netuším kde bral tu trpělivost. Kdo ví co tomu předcházelo, přišlo mi to docelá smutné, ale některé hlody měl ten Onrda docela dobré
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru