|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Izman
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: so květen 12, 2012 8:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 12, 2012 4:02 pm Předmět: |
|
|
Jágr se Strakou a vzadu jejich káry :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so květen 12, 2012 4:19 pm Předmět: |
|
|
Vsadím se, že ta kára v kombíku bude Jardova. Vždycky musí mít něco extra.
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: so květen 12, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
Teda nejsem manekýn, ale tyhle vysoký džíny s páskem pod prsama, v tom zapasovaná mikina a na hlavě samozřejmě fotbalák - to je mazec. Začátek devadesátých, jó to byly časy _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so květen 12, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Jestli spíš není problém v tom, že džeromyr džegr je retard i na poměry hodně blbejch lidí |
ježiš to je vtipný
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so květen 12, 2012 6:38 pm Předmět: |
|
|
To nemělo být vtipný.
edit: Sakra já si teprve teď uvědomil, že jsem se dotknul národního hrdiny...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so květen 12, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
oktopusy, ty si fakt nevidis do huby, mel bys obcas nejdriv trochu myslet, nez tady neco takovyho vyblejes (a to nejsem zadnej fanda Jagra), jednou na ty svoje kecy dojedes, pokud nejsi tvrdej jenom takhle pres net _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so květen 12, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | To nemělo být vtipný.
edit: Sakra já si teprve teď uvědomil, že jsem se dotknul národního hrdiny... |
Nejde o to, že je to národní hrdina (ikdyž je to určitě víc, než internetový hrdina v tvém podání, jak sám ty říkáš). Jde o to, že se vyjadřuješ naprosto dementní větou, která ani nesouvisí s tou fotkou, možná kdyby se někdo takhle vyjadřoval o tobě, zasmálo by se tomu tady víc lidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so květen 12, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, že takhle oblečení v 90. letech NEchodili všichni, se dá usoudit na Jarouškovu inteligenci :)
S internetovýma hrdinama to fakt nemá nic společnýho.
Takhle se prostě obleče jen kokot. Tečka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so květen 12, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
Já jsem třeba kdysi nosil jen jeansy s vysokym pasem, protože to bylo pohodlný. Bokovky k smrti nesnáším. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so květen 12, 2012 7:08 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Já jsem třeba kdysi nosil jen jeansy s vysokym pasem, protože to bylo pohodlný. Bokovky k smrti nesnáším. |
ja nosím také doteraz, to je toho, mikinu si do nich zapravovať nebudem, tak nevidím problém heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: so květen 12, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
Možná budu za debila, ale můžu poprosit o vysvětlení?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|