Downhill v 90. letech Sedlovky v prdeli a elasťáky - jako XC dneska
Jojo, klasické brzdy vyztužené podkovou.. co nejvyšší pneumatiky a podhustit, aby to aspoň trochu pružilo.. sakra, to je nostalgie
Dlužno podotknout, že to jsem ještě po zlomeninách srůstal jedna radost
Ahoj mam kámoše kterej už nějakou dobu cvičí ale matka mu nechce kupovat žádný suplementy. Prej jeho matka má šampon s hydrolyzátem kreatinu a hydrolyzátem kolagenu tak se mě ptal jestli by to mohl užívat na stavbu svalů. Že by řekl matce aby mu to koupila na mytí hlavy a on by to nenápadně pil. Přijde mi to jako blbost a nikdy jsem nic takového neviděl ale on to chce vědět. Díky
Jestli to není troll tak už je to kompletně v prdeli, když jsou lidi schopní vymyslet tohle
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru