|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 6:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Izman
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 7:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 9:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 9:32 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Ikee napsal: | Co je to??? |
Photoshop, navíc pěkně nepovedenej. |
EE to neni photoshop, ten klučík ma na sobe tolik svalu ze uz to zacina ohybat svetlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 10:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 10:40 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Ikee napsal: | Co je to??? |
Photoshop, navíc pěkně nepovedenej. |
You dont say, mr. obvious
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 10:45 am Předmět: |
|
|
Majesty majesty...z příspěvku od Ikee se dalo spíše vyčíst, že opravdu neví že je to prohnané přes nějaký editor, i když je to divný, protože to je úplně zřejmý. To je fuk, ty jsi stejně pořád jen shovaný ve stínu a když se ti to zrovna hodí, tak udeříš a pak zase zalezeš  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 10:47 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Majesty majesty...z příspěvku od Ikee se dalo spíše vyčíst, že opravdu neví že je to prohnané přes nějaký editor, i když je to divný, protože to je úplně zřejmý. To je fuk, ty jsi stejně pořád jen shovaný ve stínu a když se ti to zrovna hodí, tak udeříš a pak zase zalezeš . |
Hergot, my zkazíte taky každou srandu, takhle tedy opravdu nevypadá?? Ach mé hloupé naivní iluze, sbohem...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 11:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 2:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so červen 23, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
http://mrakoplast.blogspot.cz/
Peklo nejhrubšího zrna! Je tu někdo pohybující se kol psychologie? Co by mohla být diagnóza?
Takze na pracaku nic moc, vydrzel jsem cekat do doby nez vysilacka zacala hlasit praci, jsem zvedavej jak tohle dopadne, rad bych pracoval, ale moje prace je ridit, jenze ridit se rovna mareni zakone moci, pokud me nekde zastavi flojdi , tak me s nejvetsi pravdepodobnosti zabasnou. Ovsem v opacnem pripade nikdo nema zadne povinosti vuci me zato ja mam povinosti vuci kazdemu. A za tuhle zotpovednost jsem placen nekolika nasobne mene nez nasi politici kteri to maji jako povolani. A v praci se mohou ozirat jak chtej a policii to nezajima. Tak fizlove limy hmete zatkama, nebo si zakon vezmem do vlastnich rukou.
1982 ,19.5 v Havířově,nekdy ve 23.00 se narodil Daně Urbancové syn,ano já. Neuvěřitelné ale pravda.V ten samý moment byl muj děda už 10let po smrti,což je smutné a smutnější pro mou mámu. Když mi byly tři moji rodiče se rozvedli a tak mě od tří let vychovávala moje mamča.V té době jsme bydlely na praze 4 v prostoném bytě s pěkným výhledem odkud nás vyhodily poněvač jsme nebyli komouši, do paneláku 2+1 což nadále považuju za 1+kk s obejvákem bydlení pro jednoho člověka nebo spíš opici s lobotomii mozku.A zde začalo všechno to zlo,říkám začalo né že tu vzniklo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|