"MIX"ER pre zabavu (III.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 199, 200, 201 ... 267, 268, 269  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (III.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Sedmý den sedí bůh, odpočívá a kouká jak ten svět krásně stvořil.
Najednou vidí Evu, jak jde k potoku, rozkročí nohy a v dřepu si v potoce začne umývat frndu.
Když Eva odejde, přijde bůh k potoku, sáhne rukou do vody, přičichne a praví.
Tak to už z těch ryb nikdy nedostanu.

Že ja som nikdy tu "rybinu" medzi ženskými nohami necítil... a to som si už čuchal aj k deň neumytej.... Kto mi to vysvetlí ? Čuch mám PERFEKTNÝ....... (a ďakujem za to Bohu )... Lebo fakt neviem o čom sa to rozpráva v súvislosti so ženským lonom, že údajne niekedy ho cítiť za rybinou.... Mne sa to nestalo, a to som mal žien v minulosti celkom dosť... Ako vyholenú, tak chlpatú, ako neumytú, tak umytú... Ale po rybách ani stopy.... a dokonca ani po ikrách.... hmmm ?
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RANDO napsal:
Majesty napsal:
Najednou vidí Evu, jak jde k potoku, rozkročí nohy a v dřepu si v potoce začne umývat frndu.

Že ja som nikdy tu "rybinu" medzi ženskými nohami necítil... a to som si už čuchal aj k deň neumytej.... Kto mi to vysvetlí ? Čuch mám PERFEKTNÝ....... (a ďakujem za to Bohu )... Lebo fakt neviem o čom sa to rozpráva v súvislosti so ženským lonom, že údajne niekedy ho cítiť za rybinou.... Mne sa to nestalo, a to som mal žien v minulosti celkom dosť... Ako vyholenú, tak chlpatú, ako neumytú, tak umytú... Ale po rybách ani stopy.... a dokonca ani po ikrách.... hmmm ?

Psychiatrická léčebna Bohnice
Ústavní 91
181 02 Praha 8
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba měla Eva blue waffle :)
lukinobr

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RANDO už i na fóru to je noční můra.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RANDO napsal:
Majesty napsal:

Ten vtip je nechutnej uz sam o sobe, musis to delat jeste stokrat horsi?
Mablung

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Qwake napsal:

§ 154
(1) Kdo jinému vyhrožuje usmrcením, ublížením na zdraví nebo způsobením škody velkého rozsahu
a) v úmyslu působit na výkon pravomoci státního orgánu, nebo
b) pro výkon pravomoci státního orgánu,
bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
(2) Kdo hrubě urazí nebo pomluví státní orgán při výkonu jeho pravomoci nebo pro tento výkon, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo peněžitým trestem.

Ještě jim k tomu dodali video coby důkaz ...
Moocha

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Za takovéhle urážení měli právo je sundat obuškem, nebo se pletu? Podle mě byli oba orgánové podělaní až za ušima.. Samozřejmě oba nalití hoši jsou ubožáci.
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Snad tomu videu neverite?
kubaz

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

moocha : ja se jim nedivim, parkrat by ho nalozil obuskem borci by ze sebe udelali jake velke chudacky a jeste by policajt odevzdal odznak i s bambitkou

draper : nevidim tam nic neverohodneho, nebo si myslis ze to natocili jen tak ze srandy dva policajti a jejich kamaradi ?
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
moocha : ja se jim nedivim, parkrat by ho nalozil obuskem borci by ze sebe udelali jake velke chudacky a jeste by policajt odevzdal odznak i s bambitkou

draper : nevidim tam nic neverohodneho, nebo si myslis ze to natocili jen tak ze srandy dva policajti a jejich kamaradi ?

Jak vis, ze jsou to policajti? Sehnat si policejni oblek nebo neco, co tak vypada, neni zase tak tezke a policejni auto? Pokud jsem si vsiml, bylo jich tam zaparkovano plno, takze to bylo tocene nekde pred policejni stanici. Neverim, ze by si frajeri troufli takhle sit to opravdovejch policajtu.
balbi

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jak vis, ze jsou to policajti? Sehnat si policejni oblek nebo neco, co tak vypada, neni zase tak tezke a policejni auto? Pokud jsem si vsiml, bylo jich tam zaparkovano plno, takze to bylo tocene nekde pred policejni stanici. Neverim, ze by si frajeri troufli takhle sit to opravdovejch policajtu .

Nezapomínej, že byli opilý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
kubaz napsal:

Jak vis, ze jsou to policajti? Sehnat si policejni oblek nebo neco, co tak vypada, neni zase tak tezke a policejni auto? Pokud jsem si vsiml, bylo jich tam zaparkovano plno, takze to bylo tocene nekde pred policejni stanici. Neverim, ze by si frajeri troufli takhle sit to opravdovejch policajtu.

Já si zase nemyslím že by to nějací kámoši z hospody takhle dobře zahráli.
Marky V.

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

- Především si myslím, že ty vysmátý a vulgární blbečky přejde humor, až zjistí, že řidičák je opravdu v trapu. Pak ten šofér přijde ke správnímu řízení jako beránek.
- Tomu policajtovi, co vyplňoval ty formuláře skládám poklonu, udělal přesně to nejlepší, co se v podobných situacích dá: vůbec nereagoval na urážky, vůbec se s těma volama nebavil, věnoval se svojí práci a řekl jenom to, co bylo nutný. Není to vždy jednoduchý vydržet, proto má můj respekt.
- Ten jeho parťák by ovšem potřeboval za uši. Měl toho prvního poldu jistit a ty pitomce mu vůbec neměl pustit do zad či spíše vůbec ne do jeho blízkosti. Oni si to nahrávali, což je dneska běžný, ale dá se toho využít. Zřetelně se dá výzva "jménem zákona", aby odstoupili, oni se budou ptát "proč, kurva", parťák řekne z důvodu bezpečnosti a pak po tý výzvě, která je nahraná na jejich videu se už dají použít donucováky, což bych v tomhle případě řešil razantním odstrčením a pak pepřákem v ruce nebo podle toho, co kdo umí.

Hlavně nemá cenu tu situaci nějak hrotit a nemá cenu ty urážky brát osobně.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud je to reálné, a já myslím, že je......tak ze sebe udělal pan policie naprostého sráče, zbabělce, potažmo zcelé policie. Když by na mě někdo z nich něco zkusil, tak bych ho jednou varoval a pak bych vystartoval. Pokud by mi to pravomoc neumožňovala, tak s takovouhlo zj.ebanou prací z fleku skončím. neměl bych za potřebí,aby mě ponižoval někdo, koho bych to za pár vteřin odnaučil a musel si to nechat líbit jen proto, že jsem ve funkci. Tyhle dva policajti nezalouží poklonu, ale vyhazov. Sráči jedni. Ty by si asi zkousnul takovou vlnu urážek a nebral to osobně....no ale jsou i chlapi, co si nechtěj nechat srát na hlavu, milý Marky.
Ale plně souhlasím s tvým řešením situace, které si popsal v druhém odstavci. Ty kličky v pravidlech se dají využít i pozitivním směrem, k tomu by ale ti dva policajti potřebovali invenci a aspoň kousek odvahy. Proč se proboha dají k policii tihle dva šmoulové.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak tam byli ctyri policajti a dva najebani synci, jaky problem byl je oba dva ztriskat obuskem a pouzit trochu pepraku a nasledne zlikvidovat zaznam jednou dynamicky provedenou flexi praveho kvadricepsu a glutu? Strach no, je jedna vec nebrat urazky vazne a osobne a druha je nechat si srat na hlavu a brat respekt svoji funkci. Lidi by se meli policajtu bat, uz jen z principu aby to byla nejaka autorita, a kdyz se nejaky buran podiva na takove video tak si pak zacne akorat dovolovat s tim, ze se mu nemuze nic stat.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 199, 200, 201 ... 267, 268, 269  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: