No nebudu se tu s tebou dohadovat, někdy je fajn udělat si vlastní úsudek a podívat se na reálnou hru, ne sledovat jen statistiky a čísla, který ti o daný věci neřeknou zhola nic :) ... Podle tvýho přístupu jsme měli jasně vyhrát, statistiky hovoří jasně - měli jsme 41 střel na bránu a kladno 25 ... tady vidíš sílu tvých statistik
Co to meleš? Statistika o procentu zákroků vychází z počtu padlých branek. Statistika střel na bránu nikoliv. Dostat z 25 střel na bránu 9branek, je děs, hrůza, výkonostní tragédie za jakoukoliv obranou, i ak špatnou jakou dnes předvedly Pardubice. To snad nemá obdoby a ty příjdeš a začneš plácat, jak Salfa chytal neskutečně. Tak jako sorry, ale tohle kdyby si mi tvrdil do očí, tak bych se musel držet.
Naposledy upravil Johncreasy dne pá listopad 02, 2012 11:41 pm, celkově upraveno 2 krát
Co to meleš? Statistika o procentu zákroků vychází z počtu padlých branek. Statistika střel na bránu nikoliv.
Taky záleží jak ta branka padla, po jaký akci a golman za ten gol kolikrát ani nemůže :) ale nebudu se tu dohadovat s člověkem, který tomu rozumí jako ty, takže Salfa je špatnej a Pardubice potopili brankaři :) ... netoví diskutéři jsou stejně nejlepší
Neřekl jsem, že je potopili brankáři...to ty teď překrucuješ, protože si plácl naprostou zhovadilost, která svědčí vív o sympatiích, než o výkonu Salfického. Zahrnul jsem do kritiky celou obranu. Tohle neokecáš. Jo a hrál jsem hokej šest let, to že si stál na tribuně z tebe znalce nedělá, ty diskutére. Zvlášť když meleš takové hovadiny. Zopakuju že Golmani měli 65% úspěšnost....nepamatuji takhle zoufalý číslo, a ty s logikou retarda řekneš, že chytal neskutečně.
Neřekl jsem, že je potopili brankáři...to ty teď překrucuješ, protože si plácl naprostou zhovadilost, která svědčí vív o sympatiích, než o výkonu Salfického. Zahrnul jsem do kritiky celou obranu. Tohle neokecáš. Jo a hrál jsem hokej šest let, to že si stál na tribuně z tebe znalce nedělá. Zvlášť když meleš takové hovadiny. Zopakuju že Golmani měli 65% úspěšnost....nepamatuji takhle zoufalý číslo, a ty s logikou retarda řekneš, že chytal neskutečně.
Já chytal tři roky závodně hokejbal, ale pindíka si tu měřit nehodlám :) Pro mě, a nejen pro mě, Salfa dneska skvělej výkon a zákroky parádní, to, že obrana nepodržela, není jeho chyba.... víc se k tomu vyjadřovat nebudu... howgh
Mě se dnešní hokej celkem líbí, sice naše obrana totálně děravá, ale Salfa chytal neskutečně ... to, že ho vystřídal Růža nikdo moc nechápal .... ale užíval jsem si i kladenský akce, takovejhle hokej je jednou za pár let a že se zrovna nevyhrálo, to nevadí... pokud se oprostím od klubový příslušnosti a podívám se na to jaka fanda hokeje, moje srdce plesá :) ... 15 golů a spousty krásných akcí :)
Já si řikal, že si to nenecháš ujít , já koukal v tv.. no čekal sem hodně gólů a jiný hokej...ale abych pravdu řekl....tohle bylo úžasný..dlouho sem nic podobného neviděl věřil sem, že to skore perníkáři jeste upraví, no parádní exhibice co říct, nato sem se díval s úsměvem a v tomle zápase asi málokoho zajímalo kdo vyhraje...šlo otu podívanou.
Spokojenost nadevše.
edt.. tam musela bejt pořádná atmosféra ...všude to bylo plné... !
edit 2 Kde si byl?
No atmosféra úžasná, fandili i gaučáci, takže po dlouhy dobĕ se objevila i husí kůže Jinak už 8 let (kurva už budu asi vážnĕ starej ) chodim do kotle úplnĕ nahoru nalevo od brány :)) sem pak hodím ještĕ nĕjaký videjko :))
Jo tak beru zpět. Salfa neměl procento úspěšnosti 65. Měl 57% . Chytal opravdu neskutečně Ikdyby byl na tom blbým ledě sám, tak nemůže dostat góla z každý druhé střely. To i Růža měl těch svejch jistejch 73%
S touhle dvojkou fantomů to vypadá slibně. Vždycky ale můžeme postavit někoho z dorostu. Horší čísla mít nebude. Tím bych to ale ukončil. Je to Mixér pro zábavu. A tohle zábava nebyla.
Jako z toho zapasu jsem jednu tretinu videl a kdo rika ze pardubickej brankar chytal neskutecne je vazne asi postizenej, jo, atmosfera byla, ale jak rika John, to procento uspesnosti zakroku je horsi nez tragicke
Snad se někdo neurazí, ale to je děs co se děje ve fotbale za poslední roky.
presne, mna to totalne nasralo vo finale LM chelsea-bayern co tam Drogba predvadzal to bolo az neskutocne. Odvtedy som uz futbal absolutne zavrhol a uvalil embargo aj v tv. Je to humus co sa neda pozerat. A je to vidiet uz skoro v kazdom zapase hociakych timov...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru