je to skvělé a hlavně i natočené v HD, jak říkají komentáře, ten výraz Kubíka nemá chybu, o tomhle se bude dlpouho mluvit, ten kluk je borec
mám skoro chuť ho jet navštívit s kamerou na trénink
Tak to treba jednoznačne zrealizovať!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Není to trochu blbý vzhledem k těm klukům, kteří udělali formu a nikdo s nimi s kamerou nepojede?
není Ti blbé jako moderátorovi napsat takový komunisticky laděný příspěvek? Jako moderátor přece dobře víš od reakcí Štěpánky a Michala, jak je to s obsazováním článků na web, zadruhé já osobně jsem pro všechny tyto závodníky uspořádal ve svém volné čase za své prostředky 2 celodenní semináře v Praze a v Ostravě, takže odpověď je, že mi to blbé ani trochu nepřijde.
Zároveň mám čuch na zajímavé články a tady se od prvního dojmu nemůžu zbavit představy, že by to bylo něco mimořádného
Jak jsem ho tak pozoroval, asi to myslí naprosto vážně.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Přesně tak, tohle nedělá schválně, trpí nějakou formou schizofrenie a demence.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jsi si fakt jistý??
Já ho právě obdivuju, jak se drží tý svý role. Dělá to perfektně. Jason to vážně myslí, ale sázim čapku , že tenhle týpek má všech pět pohromadě.
Na některých videích je vidět, jak se tomu strašně uvnitř tlemí....
Stejný postoj jako na pódiu měl i když byl v sále během přestávky prakticky sám a bavil se tam s někým, nejspíš se známýma. Buď se vžil dokonale do svojí role a chodí takhle i doma, nebo to prostě myslí vážně :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Není to trochu blbý vzhledem k těm klukům, kteří udělali formu a nikdo s nimi s kamerou nepojede?
není Ti blbé jako moderátorovi napsat takový komunisticky laděný příspěvek? Jako moderátor přece dobře víš od reakcí Štěpánky a Michala, jak je to s obsazováním článků na web
Jinak Lukáši, nevím jak jsi tohle myslel a nezdá se mi to úplně šťastně formulováno :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru