Pred casem jsem na nej narazil na yt a podival jsem se na vetsinu jeho videii tykajicich se cviceni. I kdyz jsem se na nej ze zacatku dival trochu skrz prsty, tak jsem pozdeji zmenil nazor. Zase nejake velke sracky nemele, i kdyz tam obcas rekne neco trochu zavadejiciho, ale kluk se snazi a jak uz bylo receno, jako navod pro zacatecniky (a nekdy nejen pro ne) celkem dobra prace.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
1) Běž na mapy.cz
2) Až se ti vše načte, tak napiš na klávesnici: iddqd (neklikej do vyhledávače)
3) objeví se ti letadlo
4) potom napiš: idkfa
5) pomocí klávesy CTRL hážeš bomby a šipkami ovládáš letadlo
6) pomocí šipek doleva a doprava můžeš řídit letadlo
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
1) Běž na mapy.cz
3) objeví se ti letadlo
koukam že fandové Dooma ještě nevymřeli :)
PS: kde jsi přisel na tenhle Easteregg ?
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
1) Běž na mapy.cz
3) objeví se ti letadlo
koukam že fandové Dooma ještě nevymřeli :)
PS: kde jsi přisel na tenhle Easteregg ?
Socialni site uz to obehlo hodne davno :)
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
no, nevim kam to dat, ale schvalne kolik tipujete vysledek (prosim ty co to nahodou videli aby pockali)
vtipny na tom je, že ani jeden volajici to za celou dobu neuhodl, a krome toho si ten modevátov kvásně švape na vazyk
PS: není to ani -5 ani 72 což bych tipoval já.
Naposledy upravil Conan dne pá prosinec 28, 2012 4:49 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru