"MIX"ER pre zabavu (III.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 248, 249, 250 ... 267, 268, 269  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (III.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No v meku bylo dost spatnych veci, ale horsi je to v kfc pry
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Study

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro Lolkaře: Kámoši udělali na svého spoluhráče video, protože to už nemohli vydržet :D Vše co je tam zmíněné je pravda, to fakt udělal :D

https://www.instagram.com/studynkapetr/
tyboo

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Koment: Když jsem se v mládí rozhodoval co dál dělat, nešel jsem na fildu, abych nezkončil v McDonalds.

Borec asi nezkoušel hledat práci ještě :D

no s fildou se hleda prace asi celkem blbe, ne? osobne neuznavam ani podobne sracky jako mezinarodni vztahy, ekonomek sou taky tri prdele.. stejne pak vsichni kouri ptaky v OVB nebo Partners
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To náborové video z McDonaldu mi silně připomíná v mnoha aspektech filmové týdeníky z padesátých let
Gohan

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na fildě se uči i jazyky, to podle mě určitě k hovnu není.
tyboo

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jazyky jsou urcite potreba, ale bez znalosti nejakeho oboru ti taky praci prece zarucit nemuzou, ne?
A trochu z jineho soudku. Vim co dela ucitel, co dela konstrukter, technik, opravar nebo kadernice, ale nechapu cim se zivi vsichni ti lidi v oblecich a kostymcich, ktere potkavam v obchodnich domech v dobe obeda, jak papkaji cheese a hranolky. Obchodni zastupci? management firem sidlicich v okoli? Nikdy sem nepochopil, jak tihle lide behem tech vsech miingu a brifingu muzou generovat pro firmu nejaky zisk.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
Jazyky jsou urcite potreba, ale bez znalosti nejakeho oboru ti taky praci prece zarucit nemuzou, ne?
A trochu z jineho soudku. Vim co dela ucitel, co dela konstrukter, technik, opravar nebo kadernice, ale nechapu cim se zivi vsichni ti lidi v oblecich a kostymcich, ktere potkavam v obchodnich domech v dobe obeda, jak papkaji cheese a hranolky. Obchodni zastupci? management firem sidlicich v okoli? Nikdy sem nepochopil, jak tihle lide behem tech vsech miingu a brifingu muzou generovat pro firmu nejaky zisk.

To by mě zajímalo co děláš, když to nechápeš. Bez urážky. Evolucí se ve firmách vyvinula spousta kancelářských krys u nichž by si nezasvěcený člověk mohl myslet že jsou na nic, ale není to tak. Dříve byl důraz na výrobu. Prostě vyrábět a poskytovat služby. V současné době je velký důraz na logistiku, kvalitu výroby/služeb, marketing, procesy, komunikaci, ... . Nezasvěcenému člověku by se to mohlo zdát jako píčovina, ale výsledkem je že daná firma dokáže být předvidatelná a spolehlivá. V každé firmě jsou více méně zbyteční lidé. Někde jich je více, někde méně. Ale opovážím se tvrdit, že většina kancelářských krys si své peníze zaslouží (mluvíme-li o soukromém sektoru)
Jazyky ti práci nezaručí, ale spolu se soft skilly ti mohou její hledání VÝRAZNĚ ulehčit.
tyboo

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 12:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky sem cekal, ze me nekdo nazve nechapavym idiotem, ale nikoho znameho z tohoto oboru nemam, takze neni nic jednodussiho, nez se proste zeptat a byt za blbce, ale alespon se ozval nekdo, kdo mi dany problem smysluplne vysvetlil

vlastne jedinym zastupcem kancelarskych krys je moje sestrenice, ktera dela v jedne IT firme. Na FB pridava fotky z mitingu, foti se v kostympu a zed spamuje inzeraty na misto u ni ve firme. Pochopitelne je vsechno psane anglicky, aby to melo patricnou vaznost. Potom si tezko muze clovek udelat nejaky smysluplny obrazek o tom, jak asi travi pracovni dobu, kdyz ma akorat gympl a nejake mezinarodni vztahy.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
Taky sem cekal, ze me nekdo nazve nechapavym idiotem, ale nikoho znameho z tohoto oboru nemam, takze neni nic jednodussiho, nez se proste zeptat a byt za blbce, ale alespon se ozval nekdo, kdo mi dany problem smysluplne vysvetlil

vlastne jedinym zastupcem kancelarskych krys je moje sestrenice, ktera dela v jedne IT firme. Na FB pridava fotky z mitingu, foti se v kostympu a zed spamuje inzeraty na misto u ni ve firme. Pochopitelne je vsechno psane anglicky, aby to melo patricnou vaznost. Potom si tezko muze clovek udelat nejaky smysluplny obrazek o tom, jak asi travi pracovni dobu, kdyz ma akorat gympl a nejake mezinarodni vztahy.

To nemělo být míněno jako urážka :-). Prostě mě zajímalo co děláš, abych si tě klasifikoval. Třeba student skutečně nemusí mít ponětí, u dělníka to bude klasické nadávání, řemeslník či obchoďák dělající celý život na sebe také bude mít často prd znalosti o běhu firem, ...
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
tyboo napsal:

To nemělo být míněno jako urážka :-). Prostě mě zajímalo co děláš, abych si tě klasifikoval. Třeba student skutečně nemusí mít ponětí, u dělníka to bude klasické nadávání, řemeslník či obchoďák dělající celý život na sebe také bude mít často prd znalosti o běhu firem, ...

ja to nebral jako urazku. jsem student technickeho oboru a tam proste chapu cim se budu zivit a co budu delat. s vystudovanymi treba mezinarodnimi vztahy proste nevim co dotycny muze delat. proste humanitni vedy nechapu :D
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To, ze neco vystudujes jeste neni predpoklad k tomu, abys to dokazal provozovat na takove urovni, ze te to bude zivit. Ale to poznas sam...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 248, 249, 250 ... 267, 268, 269  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: