"Vždy jsem měl hlad jako vlk! A nadto jsem se ještě ani nedokázal zastavit. Když jsem tedy slyšel o JAPANESE WAKAME, okamžitě jsem to vyzkoušel. Výsledky jsou mimořádné! Obrovský tlustý chlap, vážící 175 kg s velkým neforemným břichem, se proměnil ve štíhlého mladíka, bez jediné kapky tuku. Už nemám ani kapičku cholesterolu ! Úžasné zhubnutí o 96 kilogramů, a přitom jím svoje oblíbené hamburgery - to je fantazie! Jsem ve vynikající formě. Navíc už začínám i vidět svoje tělo!" Walter W. - 62 let, taxikář
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
"4 - a čím více budete jíst, tím více budete hubnout"
tsss....
Ale je zajímavé, že kdo nejí nic a bere pouze JAPANESE WAKAME musí zákonitě přibírat, nebo si minimálně držet váhu, ideální řešení pro země postižené hladomorem
kdo se věnuje trochu hiphopu ví, že Rest se za poslední roky kurevsky vypracoval..Začal freecka proti legendám jako Tafrob,Shomi,Lanto,Elka,Strapo a plno dlaších a vyhrával pohár za pohárem..nyní se freestylu moc nevěnuje a píše texty a flow jako má Rest nemá u nás NIKDO!!! Jednou z něho bude legenda a už teďka se pěkně vypracovává..Nahoře pohodový song, dole číslo přímo od Resta a DJ Fatta..
hehe tak vzhledem k tomu že hiphopový scéně rozumíte asi jako já rozumím klonování zvířat, vůbec mě něpřekvapuje že je neznáte.. to je pro fajnšmejkry... nic ve zlím kluci..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru