Zavislost problem je, ale ze kvuli hrani umlatil sveho kamarada k smrti, je blbost.
Jojo. Nova = všechno o 50% více zdramatizovat, jen ať to má grády.
Věřím, že neustálé hrání brutálních/násilných her jedincem, který je nějakým způsobem psychicky postižený, může být krokem k tomu spáchat podobný TČ, prostě a jednoduše - přenese si svůj virtuální svět do reality, nepozná mezi tím rozdíl a pak to může takto dopadnout. Ale normálně smýšlející rozumný člověk? Nee...
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
jo zavislost na PC hrach jako kazda jina, jako treba na koureni a chlastani a tet me ukazte tabulky, kde je pocet smrti diky koureni a diky PC hram :) a jak tam mele ten dement, jak je to strasne to strileni a rezani hlav, hm zajimave je, ze to delaj v realu lidi, kteri vzivote ani nesahli na PC :))
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Byl normální mladý muž a pak umlátil kámoše soškou
Tak ten byl NORMÁLNÍ jako prase
Asi něco jako "Hitler byl normální mladý muž a pak se rozhodl že provede genocidu židů"
BTW: Hraju wow no a coooo
A kalivoda t o je kokot bože :D "Myslím že společnost nejde dobrým směrem" Prý odborník bože, to je žaludismus toto
Chyba je vždycky v hlavě, ne ve hře omg.
Tak jako že bych najednou si řekl tak teď sem zabil moba jdu to vyzkoušet na člověka?
A ještě jak to ta moderátorka říká úplně vážně to mě baví
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Mikra : preber sa,ak rozmyslas o vrazde po hrani CSka si naozaj blb
(přeloženo z češtiny do češtiny : wowko jsem hrál skoro každý den x hodin a tak se dá říct, že jsem na tom byl závislí, tak jsem toho radši nechal, abych si nezkazil mládí a nesmrděl jen u kompu)
..BLB jsi maximálně ty.. Můžeš mi napsat, na jaký topick si odpovídal? Na můj určitě ne, protože tohle jsem rozhodně nenapsal..
fangorne kdysi ( mozna 3-6 mesicu zpet ) tu na forum nekdo postoval studii o umrtnosti na nemoci , latky , leky za 1 rok v usa a bylo tam nejak 10 nebo 12 lidi , co pojde na predavkovani vitaminem C ( ano zda se to jako nemyslitelna vec , ale co je cernym na bilym .. )
zde okopíruji jednu diskuzi z facebooku , fanstránka Kulturisticke forum
dotaz a "odborna odpoved"
citace:
Jeff Hardy cawte je vhodne brat protein na moj wek mam 12 a meriam 155 visku mam malu a zacinam posilovat a nwem ci to mozem uzivat na moju visku chcem este rast :D
Kulturistické fórum Při Vašem věku není vhodné brát proteiny. Jste mladý a je zbytečné brát podpůrné produkty, jelikož svalstvo při tomto věku roste snadněji, než starším osobám. Navíc se stavba Vašeho těla bude měnit (vnitřně). Výška by neměla být ohrožena, jelikož to závisí pouze na genech, které jste získal od vlastní maminky.
Jeff Hardy jáj tak ptm nic na moj vek to neni vhodne viem ale od kolko rokov je to vhodne?
Kulturistické fórum Od 15 let je možné užívat podpůrné produkty, ale z hlediska odborníků bohatě postačí věk 23 let.
Jeff Hardy no dobre a je to pravda ze s tichto proteinov a insich latok na posilovanie ste agresivni a tak?
Kulturistické fórum Ano je možné, aby byla projevená agresivita. Je to na každém jedinci jiné. Záleží na povaze člověka jak se s tím vypořádá, aby nebyl z pohledu jiných lidí nepříjemným.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru