když by alespon trochu přemýšlel tak by mu mělo dojít že si protiřečí ne? pokud jim rychle a žaludek nestiha vstřebavat (nějaky takova hovna tam plácá) tak pak bych snad rychlym jezenim naopak nabral méně ne? :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Tak dělat videolog je jedna věc, ale akorát v něm říkat věci, které jsou všude opakované snad milionkrát a doufat, že to k něčemu bude je celkem na hlavu.
videolog by mel podle delat clovek, ktery je necim vyjimecny, v necem specialni, nadprumerny, ma informace, ktere tomuto foru, nebo internetu celkove prospejou, kluku co 5x zvedlo cinku,natocilo se u toho a rekli, ze ji na snidani vlocky s proteinem na obed maso s rejzi a pred spanim tvaroh, tech uz je dost, to jen tak pro inspiraci
_________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
http://navratdoreality.com/?p=view&id=20172 To jsou ale lahůdkový idioti .. asi k policii berou hňupy ve všech zemí. Btw jak ho zatýkají v tom klečení... to úplně vybízí jim dát kopačku do toho tupého rypáku.
http://navratdoreality.com/?p=view&id=20172 To jsou ale lahůdkový idioti .. asi k policii berou hňupy ve všech zemí. Btw jak ho zatýkají v tom klečení... to úplně vybízí jim dát kopačku do toho tupého rypáku.
Video z lynčování údajnýho vraha jsem si ani nepouštěl, opravdových hnusů jsem už v životě viděl dost. Spíš mě zaujala tvoje myšlenka o hňupech a tupých rypácích. Pořád si říkám, co ti kdy jakej policajt udělal, že jsi na ně tak vysazenej. Nebo jsi jeden z těch nepřijatých, zhrzených, co pak nadávají a pomlouvají?
A že se zatýká v klečení? A že bez krytí je tam vždycky riziko přepadu ze zálohy? Tos objevil Ameriku. Jestli máš lepší nápad jak to dělat, rád se nechám poučit. Na opírání o zeď zapomeň, to funguje jen ve filmech. BTW všechny donucováky vždycky v reálu vypadají divně a chaoticky, opět konstatuju, že nejsme ve filmu. Půjč si někde pouta, přemluv nějakýho odolnějšího kamaráda, aby ti dělal figuranta a aby se ti bránil všemi prostředky (a to pravděpodobně nebude nastřelenej fetem, že...) a předveď se. Natoč se na video a uvidíme. Chuck Norris revival?
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Video z lynčování údajnýho vraha jsem si ani nepouštěl, opravdových hnusů jsem už v životě viděl dost. Spíš mě zaujala tvoje myšlenka o hňupech a tupých rypácích. Pořád si říkám, co ti kdy jakej policajt udělal, že jsi na ně tak vysazenej. Nebo jsi jeden z těch nepřijatých, zhrzených, co pak nadávají a pomlouvají?
A že se zatýká v klečení? A že bez krytí je tam vždycky riziko přepadu ze zálohy? Tos objevil Ameriku. Jestli máš lepší nápad jak to dělat, rád se nechám poučit. Na opírání o zeď zapomeň, to funguje jen ve filmech. BTW všechny donucováky vždycky v reálu vypadají divně a chaoticky, opět konstatuju, že nejsme ve filmu. Půjč si někde pouta, přemluv nějakýho odolnějšího kamaráda, aby ti dělal figuranta a aby se ti bránil všemi prostředky (a to pravděpodobně nebude nastřelenej fetem, že...) a předveď se. Natoč se na video a uvidíme. Chuck Norris revival?
Ale no tak. Czeblade nesnáší každého kdo se odlišuje nebo se mu nelíbí z jiného důvodu. Dá se říci, že jediný koho snese je běloch který ničím nevybočuje. Teda, může vybočovat xenofobií a nacionalismem.
Ale no tak. Czeblade nesnáší každého kdo se odlišuje nebo se mu nelíbí z jiného důvodu. Dá se říci, že jediný koho snese je běloch který ničím nevybočuje. Teda, může vybočovat xenofobií a nacionalismem.
Pak se nakonec s Czebladem skamarádíme, neboť jsem bílý, zdravý a zaměstnaný heterosexuál. Jo a taky jsem fajn dětství a skvělý rodiče
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Aby nedošlo k omylu .. pobavilo mě jen to simulování toho jejich velitele. Byla to dobrá kaskaderská práce, ale ti jeho podřízení to asi brali moc vážně ... a jak pak marně vytahovali toho chudáka z auta. Docela bych rád věděl, jak to s ním pak dopadlo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru