Zas ten Grznar, ja vim... :D ale vetsi ko*otinu jsem snad jeste nevidel a tak trochu obdiv tomu, komu se tohle zrodi v hlave :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Mně nejvíc pobavilo, když Grznár tvrdil, že ektomorf má naprosto nejlepší stavbu těla, oproti endomorfovi a mezomorfovi Měl bych děkovat bohu, že mám tak skvělou stavbu těla
Mně nejvíc pobavilo, když Grznár tvrdil, že ektomorf má naprosto nejlepší stavbu těla, oproti endomorfovi a mezomorfovi Měl bych děkovat bohu, že mám tak skvělou stavbu těla
no vždyť stačí jen 15-20 let aktivního kulturistického přístupu a možná budeš jednou vypadat třeba jako Filip
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru