"Při dnešním natáčení deadliftového souboje se Filip Grznár Official opět předvedl - neunesl porážku a s" Jiří Tkadlčík ... snad po Jirkovi taky nehodil taškou
stejnak to je nahrana fraska kdyby se do sebe vazne pustili takovi kohouti tak to nebude 20sekundove video ale bude chvili trvat nez je rozdeli D
Přesně toto mě napadlo hned když jsem to uviděl.
_________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
dalsi vec je ze podle vsech zdroju co sem cetl to melo byt asi takhle: tkadlcik zatahl vic nez grznar a vysmal se mu ten po nem hodil opasek a byla rvacka ...vzhledem k tomu ze to melo byt hlavne o grznar vs tkadlcik tak by ten lift tkadlcika musel byt natocen zblizka ne nekde z poza rohu jakje na videu ...a podle toho ze to video sdilel jak grznar na svem facebooku tak i tkadlcik tak pochybuju ze je i nejake oficialni video a behem par dni si podaj ruce a pusu neco jako rytmus a kazma
No když se někdo nedokáže prezentovat svojí formou atd., tak aspoň svojí hloupostí a egem nebo co ... hlavně ho sleduje a obdivuje samý kokoti.
Jednou ho vážně někdo ultuče shakerem beztak ...
Proč by ten kolagen nehájili, když jim musí tak krásně vydělávat Jinak zas sranda to číst, mám pocit, že to bylo spíš o nějakých známých osobnostech než o proteinu
To s tím swagliftem je možná i fake, o tomhle jsem přesvědčen že ne.. Ale je fakt, že je divné že mu Tkadlčík neutrhl kebuli:-)
Zveda se mi zaludek z toho, jak v tech diskuzich pod videi a jeho vyroky lezou Grznarovi do prdele, hlavne nactileti (coz je tedy trochu omlouva) .
Ja priznavam, ze mi nijak nevadi, na jeho videa se divam hlavne proto, ze se u nich bavim, ale beru ho hodne s nadhledem, ovsem delat z neho boha, at udela a rekne cokoliv, to uz je hodne zfanatizovane.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Presne jak pise draper, ty videa me bavi, protoze maji energii, sem tam padne i zajimavej cvik ktery by me nenapadl, ale to je asi tak vse. Kdyz se ale podivam na komenty at uz pod videem nebo na fb, to je hnus vazeni. Tohle uz je pomalu sekta, jako seberevolta
akorat ti se alespon nepredhaneli v tom, kdo napise vic sprostych slov v jednom komentu.
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru