"MIX"ER pre zabavu (IV.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 129, 130, 131 ... 161, 162, 163  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - "MIX"ER pre zabavu (IV.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (IV.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

To přirovnání s hokejem je trochu nepřesné, protože se řeší čeština, do které spadá to, co už tu bylo vyjmenováno. Takže v rámci literárního přehledu je Jidáš zcela v pořádku, slávistický golman tedy není ani náhodou ekvivalentem. :) To, že většina dnešních mladých neví nic o Jidášovi, to už je problém těch "ajfounů, fejsbůků, internetů" a to celé pod hlavičkou výchovy rodičů.
Když mi vypráví přítelkyně, která už nějakou tu dobu pracuje s děckama ve škole, jak přistupují rodiče k výchově a jak nahlížejí na učitele v dnešní době... To je katastrofa. Dřív člověk dostal poznámku a doma ještě dostal na prdel, tedy dvojitý trest. Dneska fakan dostane poznámku, otevře si ještě hubu na učitelku, co si to jako dovoluje a do třetice ještě volá rodič do školy a seřve, nejlépe ředitele, co si to jako ten učitel dovolil, když to jeho dítě nezlobí a je nejlepší a nejskvělejší na celém světě. Pětka z diktátu? Nezááájem, no stress, nějak prolezu... a to prosím pěkně řekne žák páté třídy. Už teď lituju středoškolské učitele dnešní generace dětí, které jsou na prvním stupni.

Jak s oblibou říkají starší ročníky "za nás tohle nebylo" a přitom to bylo úplně stejně, tak v tomhle případě musím říct, že za nás fakt tohle nebylo. A bude hůř.

Teď jsi mě dostal. Nevím, jestli ten hokej myslíš vážně

Co se tvého důchodcovského stěžování týče, tahle výchova, co vím, funguje na Západě už pár desítek let. Společnost se nezhroutila ... . Ono všechno není až tak černobílé, jak by mohl vypadat (i když, musí se přiznat, učitelům nezávidím)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Notrax

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plánička byl fotbalový brankář. Máš v tom trochu hokej
Majesty

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Notrax napsal:
Plánička byl fotbalový brankář. Máš v tom trochu hokej

Ale no tak. Tyhle rádobyznalosti si nechme k pivu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
eSko napsal:

To přirovnání s hokejem je trochu nepřesné, protože se řeší čeština, do které spadá to, co už tu bylo vyjmenováno. Takže v rámci literárního přehledu je Jidáš zcela v pořádku, slávistický golman tedy není ani náhodou ekvivalentem. :) To, že většina dnešních mladých neví nic o Jidášovi, to už je problém těch "ajfounů, fejsbůků, internetů" a to celé pod hlavičkou výchovy rodičů.
Když mi vypráví přítelkyně, která už nějakou tu dobu pracuje s děckama ve škole, jak přistupují rodiče k výchově a jak nahlížejí na učitele v dnešní době... To je katastrofa. Dřív člověk dostal poznámku a doma ještě dostal na prdel, tedy dvojitý trest. Dneska fakan dostane poznámku, otevře si ještě hubu na učitelku, co si to jako dovoluje a do třetice ještě volá rodič do školy a seřve, nejlépe ředitele, co si to jako ten učitel dovolil, když to jeho dítě nezlobí a je nejlepší a nejskvělejší na celém světě. Pětka z diktátu? Nezááájem, no stress, nějak prolezu... a to prosím pěkně řekne žák páté třídy. Už teď lituju středoškolské učitele dnešní generace dětí, které jsou na prvním stupni.

Jak s oblibou říkají starší ročníky "za nás tohle nebylo" a přitom to bylo úplně stejně, tak v tomhle případě musím říct, že za nás fakt tohle nebylo. A bude hůř.

Teď jsi mě dostal. Nevím, jestli ten hokej myslíš vážně

Co se tvého důchodcovského stěžování týče, tahle výchova, co vím, funguje na Západě už pár desítek let. Společnost se nezhroutila ... . Ono všechno není až tak černobílé, jak by mohl vypadat (i když, musí se přiznat, učitelům nezávidím)

Moje chyba, mám tu bokem otevřeny záložky se zprávama z MS a místo fotbal píšu hokej, ale hlavně, že si rozumíme, protože tak či tak, mohl bych tam zmínit jakýkoliv jiný sport. :)
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taková blbost a řeší se to i tady
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je vůůl
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Taková blbost a řeší se to i tady

tak co by ne - víš jaká to je sranda když se to neděje tobě nebo mě :D
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2015 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gólmani tomu nejvíc šéfují
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2015 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sleduji nhl dost pravidelně ale za poslední měsíce roky moc málo takovýchto tyjátrů :), dost se divím, protože to je prostě show, a dost mi to chybí... tak jako slaví střelec gól, tak mi chybí oslava, když gólman chytí nějakou tutovku...publikum by se zbláznilo..škoda že to není
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2015 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano oslavovat body :D
Majesty

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2015 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

asi klamavá reklama
Majesty

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - "MIX"ER pre zabavu (IV.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 129, 130, 131 ... 161, 162, 163  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: