Dobrý den,
omlouváme se, ale naše oddělení kontrol email obdrželo stížnost o napadení a následném převzetí této emailové schránky. Pro co nejrychlejší vyřízení vás prosíme o zaslání emailu se správným heslem ke schránce. Pokud takto neučiníte přejdeme k bližšímu přeskoumání schránky.
Veď on išiel normálne slušne s kvetmi. A ako sa do neho pustili, to nebolo moc pekné. Veď autogramiáda je aj o tom, tie kvety si mala zobrať a všetko mohlo skončiť pokojne.
Jako jestli se Bartošová několikrát jasně vyjádřila, že je prostě nežádaná osoba, tak tam nemá vůbec co lézt. Macura je prostě attention whore jako prase, a kdyby mi někdo takhle neustále otravoval ženskou, tak mu jich taky pár ubalím kamery nekamery.
může někdo ty 3 hodiny zestručnit a říct, jestli je ten člověk magor, podvodník nebo všechno dohromady? pokud existuje zákon o zachování energie a pokud moje tělo energii spotřebovává a já ji do těla ve formě stravy nedoplňuji, tak logické je, že dříve nebo později zemřu na podvýživu a nedostatek vitamínů a minerálů, nechci ztrávit 3 hodiny posloucháním nějakého podvodného blázna, rozumíte...
Pre slavu fakt nikdo,ale pre zviditelnenie sa za kazdu cenu je ten Macura a spol.,v neposlednej rade aj Bartosova schopni asi vsetkeho. V podstate maju v hlave nasrane vsetci,od Bartosovej po Macuru,Ivetke robi dobre ked sa moze prezentovat ako chudacik.Donedavna sme ju poznali ako "chudaka" alkoholika a teraz je "chudacik" ktoru obtazuju uchylaci (kdo vie ako to je v skutocnosti...),hlavne ze sa o nej pise,v podstate jej to robi dobre
může někdo ty 3 hodiny zestručnit a říct, jestli je ten člověk magor, podvodník nebo všechno dohromady? pokud existuje zákon o zachování energie a pokud moje tělo energii spotřebovává a já ji do těla ve formě stravy nedoplňuji, tak logické je, že dříve nebo později zemřu na podvýživu a nedostatek vitamínů a minerálů, nechci ztrávit 3 hodiny posloucháním nějakého podvodného blázna, rozumíte...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru