mixér

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - mixér  Úvodní stránka -> Ostatní -> mixér
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
auiK

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 5:10 pm    Předmět: mixér Odpovědět s citátem

Nemůžete někdo doporučit mixěr, který bych v podstatě využil jen na rozdrcení vloček na mouku? Ten co momentálně mám to prostě nezvládá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blikk

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,

chtěl bych se jen někoho poradit. Mám teď nový mixer a včera jsem zkoušel udělat arašídový máslo. V podstatě se to povedlo, jen mám takový dotaz ohledně toho mixování. Během mixování se po cca 2-3 minutách začal ten mixer dost zahřívat. Nechtěl jsem to radši riskovat, tak jsem s tím přestal a pokračoval asi po dalších 2 hodinách a takto to na třikrát rozmixoval až na požadovanou konzistenci. Zajímalo by mě ale, jestli je to přehřívání normální, respektive, jestli klidně můžu mixovat dál aniž bych to nějak zničil. Jen bych podotknul, že jsem si pořídil celkem kvalitní (Bosch) takže to není žádný čínský šmejd. Ale nerad bych to zase odrovnal.... nevím jak je to s těma motorkama, výkon to má celkem slušný (700W). Případně jestli když se třeba tímto ten motorek zadře jestli je to pak v rámci reklamace.
Dík
Spazik

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

blikk napsal:
Ahoj,

chtěl bych se jen někoho poradit. Mám teď nový mixer a včera jsem zkoušel udělat arašídový máslo. V podstatě se to povedlo, jen mám takový dotaz ohledně toho mixování. Během mixování se po cca 2-3 minutách začal ten mixer dost zahřívat. Nechtěl jsem to radši riskovat, tak jsem s tím přestal a pokračoval asi po dalších 2 hodinách a takto to na třikrát rozmixoval až na požadovanou konzistenci. Zajímalo by mě ale, jestli je to přehřívání normální, respektive, jestli klidně můžu mixovat dál aniž bych to nějak zničil. Jen bych podotknul, že jsem si pořídil celkem kvalitní (Bosch) takže to není žádný čínský šmejd. Ale nerad bych to zase odrovnal.... nevím jak je to s těma motorkama, výkon to má celkem slušný (700W). Případně jestli když se třeba tímto ten motorek zadře jestli je to pak v rámci reklamace.
Dík

Koukni do návodu, tam by měla být zmínka o tom jak to používat. Je pravda že 700W je už celkem solidní výkon a přiměřené zahřívání u takového motoru je asi docela normální.

Rychle na stránku:

Přejdi na: