|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DEJF

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yura
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
Kuchis to uz asi necte, ale on zapomel na to, ze srovnávat potraviny, který si muze clovek koupit dnes v obchode s téma, které jedli lidi třeba před 100 lety je nesmysl. Driv bylo všechno "bio" maso, vajíčka, mleko, zelenina, ovoce, všechno. Driv mely potraviny taky uplne jinou vyzivovou hodnotu. Driv nebyla zadna chemie, ovoce a zelenina byla plna vitaminu, mineralu atd.. Dneska je to naopak, jen same nahrazky, chemie a výrobky nulove vyzivove hodnoty jen aby to bylo levne a naplnilo to zaludek...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 8:43 pm Předmět: |
|
|
Třeba mléko bylo dřív velmi častým zdrojem tubery u lidí...vše má dvě strsny mince.
|
|
| nahoru |
|
 |
SafaCZ
|
Zaslal: so březen 08, 2014 11:21 pm Předmět: |
|
|
Na revoluční pomlčka výživě tečka cézet je právě zajímavý článek o mléce. Spíše negativní. Jaký na to máte názor. Dal bych odkaz, ale bohužel jako nováček na to prozatím nemám právo :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 1:12 am Předmět: |
|
|
Osobne povazuji mleko za nejvetsi zlo pro me traveni a to jsem ho v minulosti pil opravdu ve velkem, dost mozna , ze jsem si tim vypestoval laktozovou intoleranci. Takovy bordel, co mi v mem travicim ustroji dela mleko, mne nedela absolutne nic. Troufam si rict, ze muj travici system je imunni vuci skoro vsemu, ale mleko mne ho spolehlive rozhasi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Redshank

|
Zaslal: út březen 11, 2014 10:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st březen 12, 2014 10:57 am Předmět: |
|
|
Ježíší, co to je za píčovinu? Hodinu a půl kecat o mlíku, to jako vážně?
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: ne březen 16, 2014 6:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|